Arthur Morgan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.10.2007
- Poena
- 515
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 7800X3D & Lian Li Hydroshift 360
- Matična ploča
- Aorus X870E Pro Ice
- RAM
- 32 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000Mt/s
- GPU
- Zotac Trinity RTX 4080 Super OC White Edition
- Storage
- Samsung 980 Pro 500GB + WD SN850 Black 1TB + Kingston KC 3000 1TB + 2TB Lexar NQ790
- Zvuk
- Altec Lansing ATP 3
- PSU
- Lian Li Edge 1000W White Edition
- Kućište
- Antec Constellation C8
- Monitor
- LG 32GP850-B
- Miš & tastatura
- ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless & ASUS ROG Harpe Ace Aimlab Edition
- Laptop
- HP Probook 450 G10
- Pristup internetu
- Optički internet
Probaj da povecas duzinu cetvrtine. A mogao bi da napises sa kojim slajderima igras i na kojoj tezini.
Opet si jedini koji ima takvih problema i toliko problema.
Zbog dobrog iskustva sa Albys-ovim slajderima i rosterima iz NBA 2K9, koristio sam njegove slajdere za SUPERSTAR nivo, koje sam skinuo sa 2Kshare. Prekjuče sam skinuo oficijelne rostere iz februara i, aj` kad već to radim, da vidim koji slajderi su se najviše "skidali". Vidim da je to neki, valjda, AMAZING SLIDERS PROJECT 3.1 sa skoro 15.000 downloada. Počnem novu asocijaciju, izaberem Grizlije, vidim da su Mayoa i Gaya skroz downgradeovali, te batalim to i uzmem Oklahomu.
Još uvek ne verujem očima (posle 5 utakmica), ali totalno druga igra. Mašim ja, ali maši i kompjuter iz nemogućih situacija iz kojih me je, do tada, redovno rešetao. Kada kompjuterski tim omaši trojke, od 10 slučajeva moji igrači hvataju 7-8 lopti (što je normalno, ali pre toga se tako nešto dešavalo u JAKO retkim slučajevima, jer im je u 90% situacija omašena trojka značila i ofanzivni skok). U prve dve utakmice sam imao po 7 ofanzivnih skokova, što nisam mogao da verujem (pre toga je tri bio apsolutni rekord u jednoj jedinoj utakmici), dok je kompjuterski tim imao 8 i 9. Od 5 dodavanja koje sam presecao, najmanje tri su dolazila do mojih igrača (pre toga je tako nešto bilo nemoguće). Sada kada moj igrač, zajedno sa protivničkim, skoči za loptu, čestio se desi i da je uhvati, što je pre bilo nemoguća misija (dovoljno je videti "skok" Keni Tomasa sa onih slika i loptu koja prolazi KROZ dva moja igrača).
A onda 4 i 5 utakmica protiv Lejkersa i Hjustona. Protiv Lejkersa od prvog trenutka FULL COURT PRESS. Zalepim se za Fišera i svuda ga pratim. Šutirao je 4 trojke (sva 4 puta sam skakao da ga blokiram), jednom sam mu lupio rampu, a tri puta je (naravno, pošto ga branim) omašio. Do tada ga moje ometanje nije ni najmanje zanimalo i rešetao je trojke kao od šale. Čak ni Kobi sa svojim uletanjima u moje centre nije pogađao svaki put kao do tada. U odbrani, Gasol nije bio svemoguć, tako da sam mu sa Durantom pravio decu. Prvi put od kada igram 2K10 desilo mi se da ih dobijem u normalnoj igri, a ne da me pobeđuju zato što imaju 80% šuta i pogađaju odakle god hoće i ko god da šutira. A kad sam počeo sa Hjustonom, više sam pratio Minga nego svoje igrače. Ni traga od one ekstremno brze mašine za rampe i skokove sa kojom sam se makljao do tada. Prosto ne mogu da verujem da su slajderi učinili da Ming bude ogromni Usain Bolt pod koševima! I dalje je malo brži nego u prirodi, ali je bar tri puta sporiji nego do tada. Kad se setim kakve je vratolomije izvodio pod koševima, skoro da nisam mogao da ga prepoznam. Izgubio sam od Hjustona, ali uglavnom zato što sam "pratio" Minga, umesto da igram svojim igračima, te sam prečesto mašio, ali bar je utakmica "delovala" veoma realno.
Zato se izvinjavam na mom "kukanju" do sada, jer kad sam promenio Albys-ove (mazohističke) slajdere, ovo je opet postalo zabavno. U pet utakmica sam video samo jedan nerealan detalj (lopta prolazi KROZ Duranta, Ariza ga baca na pod, "pregazi" i pogađa trojku kao da ničega nije bilo pre toga), dok sam ih do tada "skupljao" na tone po utakmici. Mnoge stvari za koje sam mislio da je kriv algoritam igre, poticale su od užasavajućih slajdera, tako da ostaje još samo da (ako) izađe patch i ovo će biti najbolja sportska igra...do NBA 2K11 (nadam se).