Šta je novo?

NBA 2K10

Evo i konačnih "after trade deadline" oficijelnih rostera.

Prilozi

• Roster.rar
    392.8 KB · Pregleda: 38
^
Veliko hvala NastyB
Juce sam manuelno pokusavao da izvrsim trejdove al mi nije dozvoljeno kod nekih timova jer moraju da imaju 12 zdravih igraca na rosteru pa kad oduzmem jednog nece......
Izgleda kod mene nije forwardovan port da bi 2k10 mogao da preuzima fajlove. Nisam imao problema do pre 3 nedelje a od tada nista nece.........

NastyB da li su ovi rosteri poslednji sa 2k share? I da li negde ima najnoviji roster gde nema povredjenih igraca?

Jesu poslednji, od 19., ali dolaze sa povređenim igračima. Izgleda da im je programiranje povreda igrača prilično zeznuto, pošto je Francisko Elson i dalje u Milvokiju, iako je trejdovan u Filadelfiju, a igra ne dozvoljava da prebaciš (assign) igrača ako je povređen...

Hvala NastyB na odgovoru vezano za save fajlove...Kakav sam *****,nije mi bila ukljucena ona opcija u control panelu "show hidden files and folders" pa sam se ubio trazeci gdje bi mogli biti save fajlovi...

Ima li vesti o patchu? Cekam ga vec 3 meseca da bih nastavio sa Carier modom, posto posle 1. sezone nemam drugu! :)

Postoji li fix za bag koji se tice Intentional foul-a?Sudija ne svira faul kada se on pozove...

Daj objasni o čemu pričaš? Ja te nište ne razumem? :)
Meni svira faul, evo odigrah 2 sezone po 29 utakmica i ostale mi 4 utakmice da završim Franšizu od 82 tekme... :)

Daj objasni o čemu pričaš? Ja te nište ne razumem? :)
Meni svira faul, evo odigrah 2 sezone po 29 utakmica i ostale mi 4 utakmice da završim Franšizu od 82 tekme... :)

Izvinjavam se sto sam bio nejasan.Naime igram sezonu sa LA Clippers-ima i u opcijama mi je sve ukljuceno sto se pravila tice ukljucujuci tu i Intentional fouls.Kada pri kraju utakmice dodje do toga da trebam da pravim nameran faul (penal zavrsnica) moji igraci se zalete na onoga ko ima loptu, zagrle ga (fauliraju), sudija ne svira nista, lopta pada na parket i ja je uzimam.
Sudija inace svira ostale faule tokom utakmice ali kada pozovem da se igra Intentional foul ne svira.Ima li neko slican problem?

Jedino što mi pada na pamet je da si ubacio neka druga pravila?
Probaj da izmeniš, staviš stvarno da nema int.faul, pa vratiš da ima?

----------

Mene zanima sledeće:
Zašto su neka slova siva, neka crvena a neka zelena?

Prilozi

• nbaslova.gif
    nbaslova.gif
    167 KB · Pregleda: 43
Pa tu istu vest si ti preneo pre neku nedelju. Valjda je admin Ron to izjavio.

Pa tu istu vest si ti preneo pre neku nedelju. Valjda je admin Ron to izjavio.

Da, bila je vest da je patch poslat na testiranje i QA, ali ovde piše da je patch završen, da je prošao testove i da je poslat distributerima (steam, gamersgate & slični), te da će svakog dana da se pojavi.
Jeste da je to Ron izjavio, ali evo i još nešto od baćuški (prevedeno na engleski):

Customer Support Manager
www.gamersgate.com

!! Please include previous email conversations when replying to this e-mail !!

Довгуля Сергей wrote:
2kports has recently provided information that a patch for NBA 2k10 has been completed and sent to digital distribution partners. Since the source of the information is far from what can be considered reliable (a community manager’s Twitter account) I would appreciate if you could confirm whether Gamersgate.com received a patch for NBA 2k10. If the information is indeed correct any additional information about the contents of the patch and the approximate release date would be welcome.

Looking forward to your answer, S. Dovgulia

Da li je neko uspeo da igra sa dva dzojpeda tj. jedan protiv drugog! Kad upalim dva dzojpeda i probam da igram protiv buraza ima samo jedan tim na centru a drugi nepostoji!

File size: 52.73 MB
Downloads this week: 1
Downloads total: 1
Date Added: 03-18-2010
Popularity: 100%

Jel si ovo ti postavio ? Ili ako nisi da li si skinuo i probao...cekamo detalje !

nema sanse da se skine ceo ...evo vec 4 puta za redom ga skidam i uvek se "zavrshi" s'time sto stane nekada na 22mb nekada na 37mb nikako do kraja...ko je skinuo/probao neka ga baci bilo gde ocito da se Sezampro i filefront ne vole danas...

Poslednja izmena:
Kažu da radi samo onima što su igru nabavili preko GamersGate.

He, he, he, divno...

PC odeljak foruma 2K Sportsa prosto vri od poruka. Zanimljivo je da ima dosta onih kojima patch ne može da se instalira (pirati?). Ali evo i prvih utisaka:

1. 16:10 aspect ratio is supported
2. finally, coach settings, settings, camera settings can now be remembered!
3. no more player twitching when they get tangled up
4. players tend to double clutch/change shot automatically when driving in traffic
5. fixed Jordan player of the day animation
6. increased foul frequency

Uf, jedva čekam da dođem kući...

Nope,postoji EU i US verzija igre.Za sada su izbacili samo US patch.:)

Na oficijelnom sajtu ni reči o USA i EU verziji...izuzev nekog trabunjanja na forumu.
Očigledno je Q&A patch-a radio neko priučen, sa čekićem i dletom, kad su dopustili da nešto što ne radi na 90% računara može da se pusti u promet. Ja sam još na poslu, pa nisam stigao da probam, ali se ne nerviram previše i ako ne bude radilo, kao neki na forumu 2KSports-a. Ali je pišično čitati komentare...

Originally Posted by SimBaller

If you have the European version of the retail version of the game, you will need to install the European patch (i.e. The US version of the patch will not work with your version). This should be available for download sometime Friday morning/early afternoon PDT. Thanks for your patience and I hope you guys enjoy the improvements.

Inace on je jedan od developera.

Poslednja izmena:
Izašla i evropska verzija:

http://downloads.moddingway.com/file/3072.html

Posle dve utakmice asocijacije, poprilično sam zadovoljan. Konačno svi settinzi, kao i development, rade kako treba, a development je užasno težak (tako i treba). Više nema da protivnički centri, iako ih pokrivaju dva-tri igrača, pogađaju iz svih pozicija, bez ikakvih problema. Takođe je rapidno smanjen broj alley-oopova, ali je i znatno teži za izvođenje (Juče su mi Sansi od 18 prvih poena dali četiri Aliupa i dve trojke). I, KONAČNO (ovo me je najviše oduševilo) više nema toga da ako moj i protivnički igrač skaču za loptu da u 99,99% slučajeva protivnički (kompjuterski) uzima loptu, a ni JAO MING više ne skače kao Džordan u najboljim danima. Najzad je broj ofanzicnih skokova ujednačen (do sada sam smatrao uspehom ako kompjuterski tim ima "svega" 2 puta više istih. Nije bilo neobično da kompjuterski tim ima 10-12 ofanzivnih skokova za 16 minuta, a ja 1 ili 2. I to je prošlost. Sve deluje mnogo realnije i teže.

Ah, da, i 1680x1050 najzad izgleda kako treba...

Poslednja izmena:
Nema baga u kome centri sutiraju trojke,vracam se na PC verziju.:D

Dzabe kada nemoze da se igra mislim online sa ovim patcom za nas "obicne"smrtnike...

Vrh Dno