Šta je novo?

NBA 2K10

Kod mene igra radi odlicno na Win7, ali tek kad stavim u opcijama Player details na Medium... Onda mogu da stavim i AA na 4x, i dalje radi savrseno...

Jel ima neko problema sa ovom igrom na W7? Meni nesto slabo radi, fps bude oko 40-50, pa i nije bas igrivo. Ali kako god da namestim ista je ova situacija, pa kontam da je do *****nog refresh ratea, kao i sa PES-om. Probao sam preko ATT da namestim refresh rate na 60Hz i onda je lepo radilo, ali u zadnje vreme mi ni to ne pomaze. Ima li neki patch,fix, stagod? Od ovog finala mi se igra ponovo NBA :)

Ne može fizika dresova na dual core procesoru. Stavi player details na medium kao što kaže kolega iznad mene.

Odigram tu i tamo neki online meč. Više se bakćem sa offline modovima. Mislim da kjager igra redovno ali to ćeš već njega morati da pitaš.

Ne može fizika dresova na dual core procesoru. Stavi player details na medium kao što kaže kolega iznad mene.

Vid', ovo stvarno pomaze :) Hvala ;) Sad bas ide glatko, samo sto izgraci izgledaju ko iz Livea :( Mislim, moze se igrati i na high, al' nije bas prijatno...Ebiga, ne moze i jare i pare :)
Dajte neki najnoviji roster, bez povreda, ako moze :)

Poslednja izmena:
Nisam odavno pratio ovu temu, pa ako neko moze da mi kaze koja je poslednja kumulativna zakrpa za 2K10 i ako moze link neko da ostavi. Hvala.

Čuo sam za ovaj naslov.Prestao sam sa sim za nasket sa NBA live 2008.pa nisam u toku.
Jel ovde ima više atraktivnosti u odnosu na live ili je "realnije"-tj: da li mogu da uradim 360 kroz noge i da kucam ili-da čekam da nema nikog u blizini pa da samo uradim tomahawk dunk??

Poslednja izmena:
Najrealnije što postoji za PC.

Posle dužeg vremena sam se uželeo basketa, te sam ga ponovo instalirao, počeo asocijaciju sa Oklahomom, odigrao tri utakmice, četvrta protiv Lejkersa, posle pola utakmice pao uninstall za sva vremena. A evo u dva posta zašto...
Druga četvrtina. Ekstremno retka situacija u kojoj Kobi maši, a da pod košem nema nijednog igrača Lejkersa. Lopta ide u ruke Green-u. I šta on radi?? Kao i kad su ispod košarkaši Lejkersa, skače sa par sekundi zakašnjenja (obično neki igrač Lejkersa već uhvati loptu, kad moji igrači tek skoče po nju) i, naravno, izbacuje je napolje.

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    271.3 KB · Pregleda: 28
  • 02.jpg
    02.jpg
    248.1 KB · Pregleda: 27
  • 03.jpg
    03.jpg
    244.2 KB · Pregleda: 27
  • 04.jpg
    04.jpg
    241.3 KB · Pregleda: 27
  • 05.jpg
    05.jpg
    256.5 KB · Pregleda: 24
U mom sledećem napadu sam sa Durantom pretrčao sve, i Gasol je prešao pet-šest metara za dve desetinke i lupio bananu. Fišer poveo kontru, ali uspem da mu sa Hardenom presečem dodavanje. Na trećoj slici se vidi da mu je lopta gotovo u rukama, ali on ostaje u tom položaju gotovo dve sekunde, sve dok se Gasol nije sagao da uzme loptu. U tom trenutku mi je sve prekipelo. Ovakve stvari se u 90% slučajeva dešavaju SAMO protiv Lejkersa, ali i to je dovoljno. Ako ovih i ovakvih gluposti bude u 2K11 ne pada mi na pamet da se nerviram i gubim živce zbog LA programera...

Prilozi

• 01 (2).jpg
    01 (2).jpg
    285.8 KB · Pregleda: 25
  • 02 (2).jpg
    02 (2).jpg
    265.2 KB · Pregleda: 21
  • 03 (2).jpg
    03 (2).jpg
    283.4 KB · Pregleda: 26
  • 04 (2).jpg
    04 (2).jpg
    284.8 KB · Pregleda: 25
Jel imo neko problem sa My Player mode-om.Naime udjes napravis igraca i onda kad ti kaze da snimis ti snimis pritisnes ok i izbaci na desktop.Imao sam ovaj problem i kad sam prvi put igro ovu igricu ali nekako sam ga resio.Medjutim sad opet imam taj problem i nemogu da se setim kako da resim.

Koji roster koristite a da su ubaceni rookiji sa ovogodisnjeg drafta?

Igra ima jednu manu koja me odvraća od igranja:
posle 2 sezone u asocijaciji, timovi su svi ovcenjeni sa preko 80 i to samo 2-3 imaju manje od 85...

Šta se dešava:
Svake godine dolaze bruka rukiji koji su bolji od 75% igrača sa ugovorom.
+ ako dovedete trenera sa "A" ocenom, i kod vas svi napune atribute do maksimuma za 2-3 godine... Da ne pričam kako rukiji napreduju pod takvim trenerom.
Kada "starcima" isteknu ugovori i timovi se napune odličnim rukijima sa "smešnim" platama, mnogo timova ima preko 90 za ukupn skor.
Ako igrate 12min u asocijaciji rezultati postanu nerealno visoki... Skoro da nema promašaja... :(
Tako da igra smara što se toga tiče, potrošite dva meseca za 2 asocijacije i onda postane neigriva...

Jel moze neko da mi okaci najnoviji ( ili neki sto sveziji) roster? Ili link odakle mogu da skinem. Hvala.

A sta se to promenilo od tada bili neki tradeovi za koje nisam cuo?

A sta se to promenilo od tada bili neki tradeovi za koje nisam cuo?

Wednesday, Sept. 8
• New Orleans signed guard Mustafa Shakur.
• Golden State signed guard-forward Rodney Carney.

Tuesday, Sept. 7
• New Jersey waived forward Sean May.

Wednesay, Sept. 1
• Boston signed guard Delonte West

August 2010

Friday, Aug. 27

• New York signed forward Patrick Ewing Jr.

Thursday, Aug. 26
• New York signed forward Landry Fields

Thursday, Aug. 19
• Charlotte signed center Kwame Brown to a one-year contract.

Thursday, Aug. 19
• Milwaukee signed guard Earl Boykins to a one-year contract.

Wednesday, Aug. 18
• Dallas re-signed forward Tim Thomas.

Tuesday, Aug. 17
• Orlando announced the retirement of center Adonal Foyle.

Pa to sam izmenjas za 2 min. Nije se nista preterano znacajno izmenjalo.Namerno sam stavio onaj roster za to sto ima sve rookie igrace sa vrlo kvalitetnim CF.

Aj' izmenjanjte to pa okačite? :D

Jel moze neko da mi kaze dal radi online ova igra. Skinuo sam sa torenta i updejtovao sve sto treba. Potom sam se registrovao. Na logovanju izbacuje da mi je network restricted zbog portova, sto nije tacno jer sam sve portove forwardovao na ruteru, a posle i kad hocu da igram sa nekim i krene da ucitava (tj. connecting to host) izbacuje isto neku gresku. Jel moram da kupim original igru da bi ovo radilo ili je do neceg drugog.
Izvinjavam se ako je bilo vec reci o ovome,

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno