ckibunenko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 320
Ugasi fiziku na igracima(pomeranje dresova)nema sanse da sa DC imas pristojan FPS.
Hvala ti puno!Preznojio sam se, jutros sastavio komp
Hvala jos jednom :wave:
Ugasi fiziku na igracima(pomeranje dresova)nema sanse da sa DC imas pristojan FPS.
Hvala ti puno!Preznojio sam se, jutros sastavio kompSada je oko 60 fps!
Hvala jos jednom :wave:
Ne radi se o slajderima već o taktici.
Sigurno si čuvao druge igrače, udvajanje ti je podešeno na preko 50 i ovaj što te napunio ostajao je sam.
U buduće ugasi udvajanje (ja to radim samo manuelno kada centar ima loptu u mrtvom uglu onda mu priđem sa dobrim kradljivcem, on uzme loptu u obe ruke i ti je kraj - uzimam mu je 80%), čuvaj ga manuelno sa nekim visokim blokerom, ostavljaj mu prostor bez lopte da mu dodaju saigrači u trenutku primanja počni da mu se približavaš. Ako imaš osećaj da će šutnuti odmah stiskaj turbo + blokada.
Zahvaljujuci ovom coveku je Live toliko napredovao,mozemo da ocekujemo dosta poboljsanja za 2K11 i mnogo manje bagova.Nakon njegovog odlaska su poceli bagovi u 2K serijalu.![]()
Mike Dunleavy mi je dao 36 poena (7min/q) uz sut iz igre 14/14, trojke 5/5 :smash: Igrao sam sa Bostonom i izgubio sam 83:88 od Draft '02.Zanima me koji slajderi omogucavaju najrealniji dozivljaj igre.
Ne radi se o slajderima već o taktici.
Sigurno si čuvao druge igrače, udvajanje ti je podešeno na preko 50 i ovaj što te napunio ostajao je sam.
U buduće ugasi udvajanje (ja to radim samo manuelno kada centar ima loptu u mrtvom uglu onda mu priđem sa dobrim kradljivcem, on uzme loptu u obe ruke i ti je kraj - uzimam mu je 80%), čuvaj ga manuelno sa nekim visokim blokerom, ostavljaj mu prostor bez lopte da mu dodaju saigrači u trenutku primanja počni da mu se približavaš. Ako imaš osećaj da će šutnuti odmah stiskaj turbo + blokada.
Da, slažem se da je mnogo doprineo za NBA Live, ali dok je on bio u 2K (visual concepts) nisu ni pomišljali na PC izdanje NBA 2K, tako da ne verujem da će biti 2K11 za PC...
On je game designer,ne odlucuje on na koju platformu izlazi igra.MLB 2K10 izlazi za mesec dana na PC sa svim online mogucnostima kao i konzole.Tako da mogu da se gladim da ce izbaciti 2K11 za PC![]()
...Ah, ne pomaže tu ništa, ma kakvu igru igrao. Kad igra reši da te razvali, možeš da se slikaš....
glupo pitanje ali kako se zakucava na tastaturi? :S:
NastyB hvala za pomoc !
Preciznom analizom sam dosao do zakljucka da je u tekucoj NBA sezoni prosecan FG % okruglo 0.45725, a da je prosecan broj poena po utakmici 101.3 u ovih 50-tak odigranih utakmica do sada![]()
Ko je najblizi tome sa svojim podesavanjima ?
@NastyB: Jel ono "kojeg nece biti" neka objavljena informacija ili plod razocarenja u azurnost 2k sportsa?
Nasty samo hvata ove shotove i zali se,a nece da proba igru sa gamepad-om :d
Sto ne priznas poraz kao covek zasto se stalno zalis? (kao neki spanci...)
...ali kad ti od 7 zakucavanja pet blokiraju kroz obruč, ako protivnički tim svaki promašaj isprati ofanzivnim skokom i pogođenim košem pored mojih centara koje to ni najmanje ne zanima, ako lopta prolazi kroz ruke, glave i tela mojih saigrača, ako moji AI saigrači u odbrani ni jednom čak ni da podignu ruke, a kamoli da blokiraju igrača, a skoče jednom, a i tada kasno, ako protivnički tim iz nemogućih situacija sabija trojke bez promašaja, ako najprostije dodavanje saigraču koji je dva metra udaljen odleti na vrh tribina, ako protivnički saigrači preseku loptu putem teleportacije...
Nikad! Ja sam old-school gamer i ne prihvatam nikakve džidžabidže.![]()
Igraj onda sa nekim slabijim timom, npr. Lejkersima, mani se Euroleague moda :d
Da si oldschool znao bi da se gamepad koristi duze za igre od m+k.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari