Ja ne igram tu "asocijaciju", prešao sam direkt sa NBA Live 2001 na ovo pa nemojte da se čudite što ne znam ni šta su slajderi ni šta je asocijacija.
Igram sezonu, 29 utakmica, 4x12 minuta, plejof na 2 dobijene. Ovo mi je tek druga sezona (treća ako računamo prvu gde sam "vatao" gde je koja komanda, kako da tražim tajm...

).
Eto čisto da imate sliku sa kim pričate.
Što se odbrate tiče: ako ja kontorlišem centra, Bajnam ima Šeku da uzme svaku loptu... Odbranu igram isključivo po proceni na koga će ići ovaj napad, pa stavim Z-a na PF ako smatram da će CPU-ov PF da mi šutira, namerno mu se sklanjam da igraju na njega i kada primi loptu jurim da mu lupim bananu. To mi je taktika ili ako kontrolišem SF ili SG onda lovim da ukradem loptu...
Protiv Lejkersa i Seltiksa je stvarno horor mada evo juče me i Jao Ming pobedio (12-12 "šut" uz ko zna koliko skokova).

Ironija je da se povredio nekoliko sekindi pred kraj meča.

Taktiku u igrici štelujem sam kao što i izmene pravim sam. Posvećen sam timu kao Dule Vujošević.
Adj' da se još malo osvrnem na Lejkerse...
Kada stave Kobija na SF lako ga "smirim" jer mu stavim PF (Veražao) da ga čuva.

Na SG poziciji me razbiva, jedinošto mogu je da mu sa LeBron-om ukradem loptu prilikom prijema.
Za Bajnama sam već rekao - nerealno.
Gasola pokušavam da blokiram Big Z-em.
Fišer ako ostane sam obavezno ubacuje trojku.
Seltiksi su:
Garnet ubacuje sve sa "mid-range", jedina nada je blokada.
Alen ili Pirs ostanu li sami na 3-ci... BooM!
Orlando mi je isto nezgodan zbog Hauarda (ima preko 20 skokova kada igra protiv mene) kao i Kartera i Valasa (3-ojke).
Slično i sa Hjustonom (Ming & Megeti).
Ajde ukratko: razlika između "Sezone" i "Asocijacije"?