Šta je novo?

NBA 2K10

Izvinjavam se što Vam ovako ulećem u temu, ali, evo, samo da ukratko iskomentarišem igru. :)
Da počnem sa pljuvanjem... a tako ću verovatno i završiti ''opis''... Igram sezonu sa Bostonom, i, evo, završio sam je na prvom mestu istočne konferencije, sa, relativnom dobrim skorom. Imam oko 50 pobeda. Nekako sam na kraju uspeo da izvučem prvo mesto, iako sam trebao lako da dođem do njega, ali nema veze. Sav srećan, pogledam ko je osmi, odnosno protiv koga ću igrati u Playoff-u, kad ono, ni manje ni više nego Orlando. Počnem prvu utakmicu protiv njih, Perkins i Pirs su mi promašili 2 zicera u poslednjoj četvrtini, i tako ostane tridesetak sekundi do kraja, napad za Orlando. Odma' onaj ćelavi Karter uzima loptu, trči do trojke, od mojih ga, naravno, niko ne čuva, i daje čistać. Vode oni 2 razlike, ja se ispod koša borim protiv onog Hauarda i Basa, i dodam Pirsu, koji je bio sam samcijat za tri, i promaši ( siguran sam da je bio ''Perfect release ). Šta reći. Više me i mrzi da uključim igru posle ovoga. Mislim, Orlando na osmom mestu. Da, da. Grafika je super, ali gejmplej očaj živi. Ne znam kakav je NBA Live, tako da mi u tome ostaje uteha. Mada ni ne znam da li izaš'o za PC.

Poslednja izmena:
Sa svim bagovima i problemima NBA 2K10 opet sije Live u svim aspektima.:) Kad bi ima dali 2 god da rade igru sigurno bi bilo mnogo bolje,uvek zapocnu sjajne stvari ali im fali poliranja.:)

Sa svim bagovima i problemima NBA 2K10 opet sije Live u svim aspektima.:) Kad bi ima dali 2 god da rade igru sigurno bi bilo mnogo bolje,uvek zapocnu sjajne stvari ali im fali poliranja.:)

Ako ništa drugo NBA Live ima reprezentacije. Ne bih sad da idem u Off-topic, ali da li postoji neka igra vredna igranja, a da nije NBA, odnosno sa reprezentacijama i evropskim klubovima ? Da li postoje neki nagoveštaji oko pravljenja takve košarkaške igre ?

Tesko da cemo ikada videti AAA simulaciju "evropske" kosarke. Pre ce se odluciti za high profile simulaciju karlinga :d

Pa,ne zanima me evropska kosarka.Osim kad igraju nasi :D NBA Play-off rules,dva meseca fenomenalne kosarke i poneki susret reg. sezone. Kao sad 25. Cavs@Lakers

Pa,ne zanima me evropska kosarka.Osim kad igraju nasi :D NBA Play-off rules,dva meseca fenomenalne kosarke i poneki susret reg. sezone. Kao sad 25. Cavs@Lakers

Pa imaš Partizan, Zvezdu, Hemofarm. A bilo bi ekstra da naprave kao Fifa, lige, evroliga, Uleb kup, NLB liga i tako...:D

Pa imaš Partizan, Zvezdu, Hemofarm. A bilo bi ekstra da naprave kao Fifa, lige, evroliga, Uleb kup, NLB liga i tako...:D

Mislio sam na reprezentacija :D To se nece nikad desiti,generalno kosarka je slabo gledana.Evropljani vise vole fudbal,da je drugacije kosarka bi bila mnogo kvalitetnija.:)

Mislio sam na reprezentacija :D To se nece nikad desiti,generalno kosarka je slabo gledana.Evropljani vise vole fudbal,da je drugacije kosarka bi bila mnogo kvalitetnija.:)

Pa dobro, makar samo reprezentacije, ali da to odrade valjano.

Izvinjavam se što Vam ovako ulećem u temu, ali, evo, samo da ukratko iskomentarišem igru. :)
Da počnem sa pljuvanjem... a tako ću verovatno i završiti ''opis''... Igram sezonu sa Bostonom, i, evo, završio sam je na prvom mestu istočne konferencije, sa, relativnom dobrim skorom. Imam oko 50 pobeda. Nekako sam na kraju uspeo da izvučem prvo mesto, iako sam trebao lako da dođem do njega, ali nema veze. Sav srećan, pogledam ko je osmi, odnosno protiv koga ću igrati u Playoff-u, kad ono, ni manje ni više nego Orlando. Počnem prvu utakmicu protiv njih, Perkins i Pirs su mi promašili 2 zicera u poslednjoj četvrtini, i tako ostane tridesetak sekundi do kraja, napad za Orlando. Odma' onaj ćelavi Karter uzima loptu, trči do trojke, od mojih ga, naravno, niko ne čuva, i daje čistać. Vode oni 2 razlike, ja se ispod koša borim protiv onog Hauarda i Basa, i dodam Pirsu, koji je bio sam samcijat za tri, i promaši ( siguran sam da je bio ''Perfect release ). Šta reći. Više me i mrzi da uključim igru posle ovoga. Mislim, Orlando na osmom mestu. Da, da. Grafika je super, ali gejmplej očaj živi. Ne znam kakav je NBA Live, tako da mi u tome ostaje uteha. Mada ni ne znam da li izaš'o za PC.

Dešava se i u realnosti da Pirs maši trojke kad je sam samcijat. A što se tiče NBA Live, to ne vredi komentarisati. Jedino što ima daleko manje bagova od 2K10, a online serveri rade perfektno.

Slažem se. 2K9 je, takođe, imala dosta bagova kad je izdata (ali ne ovoliko i ovolikih kao u 2K10), ali je posle patch-a bila sjajna. Sve se nadam da ću u Januaru ponovo zavoleti basketanje, pošto sam se smorio od borbe sa bagovima i nerealnošću.

Dešava se i u realnosti da Pirs maši trojke kad je sam samcijat. A što se tiče NBA Live, to ne vredi komentarisati. Jedino što ima daleko manje bagova od 2K10, a online serveri rade perfektno.

Znam, ali su mi Alen i Pirs promašivali trojke svaki put ( za tri sam imao šut oko 2/15 ), a pride je i promašio zicer.

Znam, ali su mi Alen i Pirs promašivali trojke svaki put ( za tri sam imao šut oko 2/15 ), a pride je i promašio zicer.

Ja sam počeo Asocijaciju sa Denverom i u prvih pet utakmica imao sam 20-0 trojki sa Čonsi Bilapsom (rejting za trojke 83, mašio sam i po pola metra od koša, nervirao sam se ne zna se :crash: ), oko 10% sa J.R. Smitom (86) i oko 40% sa Antonijem (76). Iako je Antoni najlošiji trojkaš od ove trojice, sa njim sam najviše pogađao, jer mi njegov šut najviše "leži". Onda sam jedno pola sata igrao ono brzinsko šutiranje trojki sa Bilapsom i Smitom, pratio koliko brzo im se puni ona skala za šut i silno se iznenadio kako brzo se puni Bilapsu i dva puta sporije Smitu, tako da sam morao pažljivo da vežbam različitu dužinu pritiska za svakog igrača i sad su mi obojica na oko 30% (svaku treću pogađaju). Čim sam se malo navikao sa njima da šutiram kako valja, trenutno imam seriju od 4-0 u pobedama...

Samo da pitam, zašto nekad kada oni imaju prvi napad ( prvi uhvate loptu )‚ imaju prvi napad i u drugoj i u trećoj četvrtini ?

Zato sto je igra puna sitnih bugova te vrste. Omiljeni mi je onaj kada se maskota nadje na terenu a sudija pogubi i dodaje loptu u aut u beskonacnost :D

Ali to bi trebalo da se ispravi sa ovim novim patchom što izlazi u januaru ?

Pa pachevi obicno ispravljaju bugove ali ko ti garantuje? Ja se ne secam da je 2K9 imao takve bugove, silno sam se zabavio uz njega i igrao ga cele sezone. Dolazim u iskusenje da deinstaliram ovo g*-vno i vratim 2k9.

Patch je sredio sve na Xbox 360 verziji,isto ce biti i sa PC. Jedino sto mora da se ceka.:)

Super. Malopre sam odigrao neobavezno jedan meč na 12 minuta po četvrtini, igrao sam sa Čikagom protiv Sakramenta, i za divno čudo, nije bilo bugova, i baš je bilo realno! Izgubio sam 131-128, mada sam 5 minuta pre kraja vodio 119-109.

Zato sto je igra puna sitnih bugova te vrste. Omiljeni mi je onaj kada se maskota nadje na terenu a sudija pogubi i dodaje loptu u aut u beskonacnost :D

+1
Ili kad se tvoj igrac i sudija dobacuju jedno 50 puta u autu, a ti cupas kosu (ili lomis gamepad:D) od muke.:d

Jeste skontali foru kad igrac uleti u one jadne cistace pored terena i kad ih izlomi, brutalno uradjeno:D

Lome i kamermane,sjajno uradjeno.Mada meni su jaci komentari iz publike,kad neko napravi neku glupost iz publike se cuje no,no,no... :D

The patch is in the submissions stage. I am sure the holidays not help clear the queue in front of us but know that the patch is submitted and it should be a matter of a couple weeks. The PC patch is still in creation but will be a combination of this and the first patch. I will update this thread with an exact release date for PS3, 360, and PC when I have more info. Thanks for your continued patience.

GENERAL
- When using the Living Roster, users can now play standard Quick Games with players who are injured in real life.

- The Dunk Off trophy should now be unlocking when the requirements have been achieved.

- The Upcoming Matchups and Rebounding Leaders overlays should no longer obstruct the camera during NBA Today/My Player play.

- The camera will no longer cut away to the nosebleed cam mid-free throw during NBA Today/My Player play.

- The ‘On-Ball Defense’ column should now properly perform ascending/descending sorts

GAMEPLAY
- Further tuned the assist logic such that the CPU should be more diligent in handing out assists to players.

- Pass accuracy has been toned down for passes out of a double team, passes out of contact shots, and non-inbound full court passes.

- Addressed a rare occurrence where the referee would hold on to the ball and not pass it to the shooter during free throw shooting situations.

- CPU players are now much more selective when choosing to pass the ball while attacking the basket.

- Offensive rebounds are now much tougher to grab following missed free throws.

- When played locked, the CPU will no longer throw a full court pass following a missed shot due to the user rapidly pressing the ‘Y’ button for the rebound.

- Corrected an issue that was causing online NBA Today games to disconnect when a user with his/her console set to North America was playing an opponent who had their console set to Europe/Asia.

- Fixed a Team-Up divergence that occurred when users would rapidly press the ‘Start’ button during the loading screen.

- Addressed a crash in leagues that would occur when the league was using an out of date roster.

- Addressed a divergence in leagues that would occur when the league was using a custom roster and/or had a league size larger than 12 users.

- Fixed a rare occurrence where some users would experience a crash during the ‘Connecting to Host’ dialog.

- Improved connection times when attempting to connect to an opponent.

- Fixed a rare hang on the ‘Closing Match’ dialog that appears at the conclusion of a Team-Up game.

MY PLAYER
- Users who are currently in the Playoffs time period of their seasons will no longer be disconnected from Pick-Up games after the first made basket of the game.

- Addressed an issue where users would occasionally hang (often after winning the Finals MVP) when advancing past the end of the season.

- Found and addressed an instance where cloned players were still being created when users chose to change teams following the Summer Circuit.

- The NBA 2K Insider will no longer incorrectly tell the user he has an important decision to make when a decision doesn’t need to be made.

- Fixed an issue that was causing incorrect game results to be posted to the Standings when the user chose to participate in a drill immediately after a played game.

- Decreased steal success when playing My Player Pick-Up games.

- Addressed an issue that would cause the Finals celebration to occur after the third win of a series when the user finished that game on the bench.

ASSOCIATION
- Users are now able to sign free agents during the season once the player re-signing deadline has passed.

- ‘Recent Games’ scores will no longer be erased when exiting from practice.

- The commentators will no longer refer to players as having scored 0 points when that is not appropriate.

- CPU teams will now trade amongst themselves during 30-team Associations when the user has automated the Player Trading task for all of the teams.

- Fixed an issue that was causing the game to report incorrect ages for 2K Share Draft Class prospects. The prospects will no longer retire after their first season in the league.

- Addressed a rare issue where players would have some of their attributes jump to 99 when they had low morale and/or were on a team with poor team chemistry.

- Addressed a case where players would not show up on the roster once they were signed by a team.

- In Season mode, users are now able to sign players from the free agent list.

- In Season mode, users are now able to trade players without needing to follow salary cap guidelines.

Stize do All-Star break-a
:p

Poslednja izmena:
Uglavnom igram asocijaciju i ove "popravke" koje su najavili (bar u ovom postu iznad) za taj mod su teška glupost. Bolje da porade na tome da posle DEVELOPMENTA igrač napreduje, a ne da mu pada rejting i da možeš igrače da izmeniš ne samo kad je minut odmora. More drugih manjih i većih gluposti da ne navodim, mada bi se knjiga mogla napisati o bagovima...

Treba izmedju ostalog da promene graficki prikaz Timeline-a.

Takodje bi bilo lepo kada bi ubacili novi potez zvani Arenas Gunfire, koji bi protivnickog igraca koji postigne tri kosa zaredom slao na klupu za povredjene igrace do kraja meca :D

Bilo bi lepo da izbace patch pre 2k11...

Vrh Dno