Šta je novo?

NBA 2K10

idi na options/save pa save settings meni je to pomoglo, ali ja koristim tastaturu otkud znam da li ima veze.

I meni se to desava sa kontrolama,ja namestim jedno a drugo bude u igri i neznam sta da radim u vezi toga ,toliko cekam taj patch da me smor vec igrati.Ali igrica je za pohvalu ne racunajuci krce bagova...nadam se da ce pozuriti sa patchom.

2K Sports announced that NBA 2K10 Official Patch V 1.2 for Xbox 360 and PS3 is under development. Ronnie from 2K Sports confirmed that the PC Patch will be a combination of the two patches : the first one released about 2 weeks ago and the new one that will be released in January. So it seems that there won´t be a PC Patch until January. This Official Patch will address several areas users have raised concerns about, including some of the online modes and My Player. :)

Haha, kako sam se ja zeznuo. Definitivno sam trebao pazariti PS3 verziju. Ko ce da ceka januar :S:

Poslednja izmena:
znam da idem u off, ali vas molim da mi odgovorite.
naime, hteo bih da igram 2k9 na sledecoj masini:
athlon 64 3200+ @ 2.0Ghz
1GB DDR2
ati radeon 2600tx pci-e 256ddr3

molim vas da mi kazete, mislite li da na ovoj masini treba normalno da sljaka nba 2k9, naravno na nekim medium podesavanjima? hvala.

znam da idem u off, ali vas molim da mi odgovorite.
naime, hteo bih da igram 2k9 na sledecoj masini:
athlon 64 3200+ @ 2.0Ghz
1GB DDR2
ati radeon 2600tx pci-e 256ddr3

molim vas da mi kazete, mislite li da na ovoj masini treba normalno da sljaka nba 2k9, naravno na nekim medium podesavanjima? hvala.

Bolje instaliraj 2K10 bolje je optimizovan a i sama igra je kvalitetnija.

Sto se podesavanja tice sumnjam da ces izvuci pristojan FPS medium,ali na low bi trebalo.Igra obozava multi core CPU,dual core je minimum.

probacu, a probacu ponovo i 2k9 na nekim minimum podesavanjima i rezoluciji, mada bolje i da ne igram nego da igram sa jadnom slikom.... sacekacu neka bolja vremena...

Kako da podesim kontrole 'ebene? :(

to i mene zanima kako da podesim da mogu normalno da se krecem :wall:

imam ovaj joystick
86dc893b.jpg

Poslednja izmena:
pa valjda udjes u options kliknes sa misem na kontrolu i kliknes na dzojtiku

Ma treba da se sacuvaju podesavanja (settings), sacuva profil, izadje iz igre, ucita manuelno setting (ponavljati postupak dok ne proradi xD). I ja sam imao istih problema na pocetku ali da se srediti. Igra je jos uvek u sirovom stanju (dok ne stigne taj famozni patch).

Zanimljivo je glasanje za All-Star igrače na nba.com sajtu. NBA 2K je generalni sponzor glasanja. Jedna od nagrada je da se pojaviš kao igrač u NBA 2K11. A kad odglasaš za omiljene petorke, po pritisku VOTE NOW slike igrača za koje si glasao postaju likovi iz NBA 2K10. Zanimljivo, samo...eto, umesto da se bave pačem, oni razmišljaju da nekog mamlaza ubace u 2K11...c c c c c...

Zanimljivo je glasanje za All-Star igrače na nba.com sajtu. NBA 2K je generalni sponzor glasanja. Jedna od nagrada je da se pojaviš kao igrač u NBA 2K11. A kad odglasaš za omiljene petorke, po pritisku VOTE NOW slike igrača za koje si glasao postaju likovi iz NBA 2K10. Zanimljivo, samo...eto, umesto da se bave pačem, oni razmišljaju da nekog mamlaza ubace u 2K11...c c c c c...

LOL to se zove marketing,ne rade isti ljudi sve. :d

Znaci jos nikakvih vesti u vezi patcha?da ne poverujem,i sami su svesni koliko je losa igra sa bugovima i nikako da izdaju taj patch.

Prvi patch za konzole je odavno izašao, u januaru će biti i drugi za konzole, a za PC... ma kao da im je stalo da krpe nešto što košta 20$...

evo ako neko zeli da igra my player mod sa cetvrtinom od 12 minuta evo resenja:

1. Download tsearch.
2. Run NBA 2k10, load your My player save file.
3. Run Tsearch.
4. Open process button -> Choose Nba2k10.
5. Add new cheat, address : 05443ABC
6. This value should be 5. Change it to the minute you prefer.

kod mene radi

ispravite me ako je vec bilo.

1. First of all to the Document And Settings \ (your name) \ Application Data \ 2k Sports \ Nba 2k10 \ Saves inside to find Config.cfg this file, you can use WordPad to open editing. (Or point "Start" - "Run "--"% appdata%")

2. Be found at:
CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 1 CLOTH_LOGICAL_THREAD_0 = 1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = -1 CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1 CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1
CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = -1 CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = -1

3. According to the number of the core of your CPU, to make changes.

Dual-core with the following:
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2
CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1 CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = -1

3 core with the following:
CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = 3 CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = 3

4-core with the following:
CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = 3 CLOTH_LOGICAL_THREAD_2 = 3
CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = 4 CLOTH_LOGICAL_THREAD_3 = 4

Eto, to def. resava problem stuttering-a, frame skipping-a, povecava fps. Po default-u je ukljuceno samo jedno jezgro za proracun fizike odece, prouzrokujuci pomenute probleme tj zagusenja...

Igru sam tek juce poceo da konzumiram i moram reci da jako primamljivo izgleda na velikom ekranu, sa dobrim zvucnicima :p. Drugar i ja smo kupili po bezicni rumblepad 2( ko je iz NS-a, ima ga trenutno po akcijskoj u Novelu za fcking 2499 din) i sad pichimo. Kul...

^
Hmmmm.....pomaze malo. Al tek kad iskljucim sideline characters animacija ne trza. Ostalo na high u 1080p.

Meni benchmark dade 4 frejma manje. Mada, to je i dalje 65 fps pri full detaljima sa 8XAA i u 1920x1080 :)

Hmm, meni je ovo za quad savrseno pomoglo, mada vidim da po forumima koriste i druge kombinacije brojeva za thread-ove .... proguglajte malo. Naime, meni nije problem broj fps-a, koji je bio 80+ (1080p), već frame skipping...

Poslednja izmena:
3 dana nece da se konektuje na server. Vama?

@BenRektum
E upravo to je kod mene povremeni frame skipping kad je sve na high 1080p
Drugim recima igra je tecnija (savrseno) kad spustim player ddetail na medium al onda nemam jiggly dresove i shortseve:smash:

Poslednja izmena:
3 dana nece da se konektuje na server. Vama?

3 dana?? Ima više od nedelju dana da nema konekcije sa serverom. A sudeći po forumu 2K, to se svima događa. Očigledno je nekakav serverski kolaps...

Proradio! Nazad na NBA Today... :)

Usao danas u igru i skine roster automatski (juce takodje al nove) kad pogledam datum rostera 11 oktobar:d Udjem u 2kshare downloads/official 2k rosters stoji samo taj download. Ne moze nikako da se povrati roster od 14 decembra jer ga ovaj rollback zamenjuje. Nisu normalni u 2k gamesu najke mi. Ovim bagom su prilicno umazali motku

Poslednja izmena:
Eto, čitajući ovih par postova, ponovo se "napalim" i rešim da instaliram igru ponovo. Skinem najnovije rostere sa 2Kshare i počnem asocijaciju sa Oklahomom. Još uvek pokušavam da utvrdim kako su od gotovo neigrive igre napravili užasno neigrivu igru. Znam da sam pre "kukao" na brzinu Jao Minga, ali sada su SVI centri (izuzev onog koji je u mom timu) brzi kao munje. Na prvoj i trećoj slici su J. O`Neal i C.Kaman sa položajima obeleženim žutom strelicom, dok igrač kojeg vodim (R.Westbrook) skače prilikom šuta. Druga i četvrta slika su bukvalno jedna do dve desetinke sekunde kasnije, što se može videti po položaju tela ostalih igrača. Treba li šta reći o ovakvoj "realnosti".
Osim toga, broj ofanzivnih skokova protivničkih timova je daleko veći nego što je bio. Na petoj sličici je bukvalno minut odigrane utakmice protiv Majamija. Na kraju utakmice (4x4 minuta) imali su preko 16 ofanzivnih skokova. Moj tim - 1 (a i to je čudo).
I daleko najveći "novitet" je to da odbranu ne igraju ma koju da izaberem. Sa FULL COURT PRESS mi se protivnički igrači šetaju pod košem kao na promenadi. Kada sam stavio "coach"-u da Đinobilija uvek udvajaju i igraju presing na njemu, ovaj mi je zabio sedam trojki, jer je non-stop bio sam. Posle pet odigranih utakmica mislim da sam imao ukupno jednu rampu i jednu presečenu loptu, koje sam izveo sa bekom (uglavnom upravljam sa njim). Podići ruke NPC-u iznad glave prilikom dodavanja protivničkih igrača je nemoguća misija. Nema protivničkog tima ispod 20 asistencija po utakmici. Slobodno se lagano dodaju pod mojim košem i mirno šutiraju, pošto ih niko u tome ne sprečava. Čak sam, nekako, trejdom došao do Ala Džefersona (najjači centar posle Hauarda, po rejtingu), tim ima rejting 89, ali me, recimo, Sakramento (66) satr`o sa 17 razlike i procentom šuta od 78%.
Posle 0-6 u Asocijaciji, ponovo pada uninstall i nadam se da ću ovde pročitati da se pojavio patch i uštedeti do tada brdo živaca...

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    101.5 KB · Pregleda: 39
  • 02.jpg
    02.jpg
    65.1 KB · Pregleda: 40
  • 03.jpg
    03.jpg
    82.2 KB · Pregleda: 42
  • 04.jpg
    04.jpg
    59.7 KB · Pregleda: 44
  • 05.jpg
    05.jpg
    100 KB · Pregleda: 41
Nemogu da poverujem da jos uvek nisu izdali patch za igru.

Vrh Dno