Da krenemo
Dobro, ne baš deset, ali pet sigurno.
Zicere promasujes jer si tvrdoglav pa neces da igras na joypadu. Ako si mozda primetio svaki od igraca ima karakteristican sut, npr. sa Rasidom Volasom se jako kratko drzi dugme za sut dok je kod Shaqa preporucljivo duze drzanje istog ako hoces da pogodis. To isto vazi za zakucavanja, ukoliko nemas osecaj sa igracem koga kontrolises lako moze da se desi da promasis zicer ili zakucavanje. Vecinu tih problema eliminisu analogne kontrole tj. desni stik na joypadu
Kad dodaš na to minimum dva ispadanja lopte
Previse forsiras crossover, cak i najbolji plejevi ce u guzvi da se zbune i izgube loptu. Crossover koristiti iskljucivo kad imas situaciju jedan na jedan. Ako krenes da probijas od sredine u visini trojke ili gubis loptu ili pravis faul na napadu/popijes bananu.
dva puta odbrambene tri sekunde u reketu
Ista prica kao i ranije, nepazljivost, slaba rotacija u odbrani. Zasta ti sluzi ono quick change dugme nego da pomeris igraca koga kontrolise AI a koji je zaspao u reketu.
tri puta dodavanje vrhu tribina umesto igraču na dva metra
Opet nepazljivost. Imas indikator kome dodajes (to sigurno i sam znas) i u delicu sekunde se promeni sa igraca na igraca. Opet situacija u kojoj analogne kontrole pomazu (digitalne su isuvise neprecizne). Lopta u tribinama zavrsi samo ako centar dodaje preko pola o cemu moras da vodis racuna.
Jao Minga brzog kao munja
Nije bas da je brz kao munja ali da je smarac jeste. Zabije se u reketu i svaki proboj bude charge. Dok u napadu se brzo krece (nerealno za coveka njegove konstitucije) i lako dolazi do situacije jedan na jedan sto u vecini slucajeva znaci kos.
trojke koje pogađam ređe nego tikete na kladionici sa fantastičnim trojkašima
To stoji i zato ja forsiram igru u reketu, probao sam i analogne i digitalne kontrole i nema pomoci, jedino da povecam user slidere. Mislim ok je los procenat trojki da nije problema koji si opisao dole.
protivničke timove koji nemaju ispod 60% trojki
Ovo strasno iritira i cekam da ovo srede patchom, nemam nameru da cackam slidere. Oni su krivi sto su napravili tako nisam ja.
Marka Gasola kojeg ne mogu da stignem sa Deronom Vilijamsom...uf, materijala za nerviranje ima na pretek.
I kad, konačno, krene sa dobrom igrom i preciznijim šutevima, desi se ovo na slici (asocijacija sa Jutom)...i onda opet nerviranje...
Pa dobro, lose si igrao odbranu, izgubio loptu vise od njega i primio jednu trojku. Tacno tri razlike. Ako ti je za utehu bio si blizu