Šta je novo?

NBA 2K10

Jedan deo mi je 100% tačan: "Ponekad će vaš igrač promašiti čisti zicer i to će vam dignut tlak na tisuće, no taj problem prati NBA2k serijal već nekoliko “sezona“ i očito je da nije još ispravljen"

Sto se inace ne desava pravim igracima,ko je igrao 2K7 i 2K8 zna sta je problem sa masenjem zicera.Ovde je to poprilicno realisticno.:) Deset po utakmici?malcice preterujes.:p

Poslednja izmena:
Deset po utakmici?malcice preterujes.:p

Dobro, ne baš deset, ali pet sigurno. Kad dodaš na to minimum dva ispadanja lopte, dva puta odbrambene tri sekunde u reketu, tri puta dodavanje vrhu tribina umesto igraču na dva metra, Jao Minga brzog kao munja, trojke koje pogađam ređe nego tikete na kladionici sa fantastičnim trojkašima, protivničke timove koji nemaju ispod 60% trojki, Marka Gasola kojeg ne mogu da stignem sa Deronom Vilijamsom...uf, materijala za nerviranje ima na pretek.
I kad, konačno, krene sa dobrom igrom i preciznijim šutevima, desi se ovo na slici (asocijacija sa Jutom)...i onda opet nerviranje...
A, da, i da dodam...u stotinak odigranih utakmica, moji AI saigrači u svakoj preseku najmanje dva dodavanja. Da li se nekome desilo da posle toga lopta ne dođe ponovo kod protivnika i da je uzme?? Ja se zaista ne sećam da li je neki moj igrač presekao dodavanje, a da se lopta nije ponovo našla u rukama protivničkih igrača...

Prilozi

• nba2k10 2009-11-11 00-08-33-12.jpg
    nba2k10 2009-11-11 00-08-33-12.jpg
    156.6 KB · Pregleda: 39
Poslednja izmena:
Da krenemo :)

Dobro, ne baš deset, ali pet sigurno.

Zicere promasujes jer si tvrdoglav pa neces da igras na joypadu. Ako si mozda primetio svaki od igraca ima karakteristican sut, npr. sa Rasidom Volasom se jako kratko drzi dugme za sut dok je kod Shaqa preporucljivo duze drzanje istog ako hoces da pogodis. To isto vazi za zakucavanja, ukoliko nemas osecaj sa igracem koga kontrolises lako moze da se desi da promasis zicer ili zakucavanje. Vecinu tih problema eliminisu analogne kontrole tj. desni stik na joypadu :)

Kad dodaš na to minimum dva ispadanja lopte

Previse forsiras crossover, cak i najbolji plejevi ce u guzvi da se zbune i izgube loptu. Crossover koristiti iskljucivo kad imas situaciju jedan na jedan. Ako krenes da probijas od sredine u visini trojke ili gubis loptu ili pravis faul na napadu/popijes bananu.

dva puta odbrambene tri sekunde u reketu

Ista prica kao i ranije, nepazljivost, slaba rotacija u odbrani. Zasta ti sluzi ono quick change dugme nego da pomeris igraca koga kontrolise AI a koji je zaspao u reketu.

tri puta dodavanje vrhu tribina umesto igraču na dva metra

Opet nepazljivost. Imas indikator kome dodajes (to sigurno i sam znas) i u delicu sekunde se promeni sa igraca na igraca. Opet situacija u kojoj analogne kontrole pomazu (digitalne su isuvise neprecizne). Lopta u tribinama zavrsi samo ako centar dodaje preko pola o cemu moras da vodis racuna.

Jao Minga brzog kao munja

Nije bas da je brz kao munja ali da je smarac jeste. Zabije se u reketu i svaki proboj bude charge. Dok u napadu se brzo krece (nerealno za coveka njegove konstitucije) i lako dolazi do situacije jedan na jedan sto u vecini slucajeva znaci kos.

trojke koje pogađam ređe nego tikete na kladionici sa fantastičnim trojkašima

To stoji i zato ja forsiram igru u reketu, probao sam i analogne i digitalne kontrole i nema pomoci, jedino da povecam user slidere. Mislim ok je los procenat trojki da nije problema koji si opisao dole.

protivničke timove koji nemaju ispod 60% trojki

Ovo strasno iritira i cekam da ovo srede patchom, nemam nameru da cackam slidere. Oni su krivi sto su napravili tako nisam ja.

Marka Gasola kojeg ne mogu da stignem sa Deronom Vilijamsom...uf, materijala za nerviranje ima na pretek.
I kad, konačno, krene sa dobrom igrom i preciznijim šutevima, desi se ovo na slici (asocijacija sa Jutom)...i onda opet nerviranje...

Pa dobro, lose si igrao odbranu, izgubio loptu vise od njega i primio jednu trojku. Tacno tri razlike. Ako ti je za utehu bio si blizu :p

Poslednja izmena:
Svi zale da ne mogu da pogode 3-ke,nije da se hvalim ali ja ubijam from downtown :d Mada uzimam sut za 3 iskljucivo kad me ostave.:)

Ja sam se preporodio odkad sam uzeo Logitech Chillstream pre par dana:D
Mnogo je lakse i prirodnije igranje na gamepadu nego tastaturi.
Sad se nikad ne bi vratio na igranje 2k10 preko tastature (bukvalno je 50% ako ne i vise teze igrati tako) ja bi cak rekao da je mucenje

Poslednja izmena:
Pa jeste mucenje igra je dizajnirana za gamepad,tastatura je tu cisto reda radi.:)

Ova igra je izuzetno iritirajuca i nerealna, nadam se da ce patch uskoro izaci. Neke stavke koje su najavljene da ce biti popravljene patchom su krucijalne za igrivost (mora da se sece vise pasova koji idu kroz guzvu i trojke se moraju popraviti, npr). Odigrao sam 10-20 tekmi sa drugarom i zaista nema svrhe igrati ovo bez patcha, igra daje prednost siledzijama sto nema blage veze sa kosarkom, makar to bila i nba kosarka.

Pa dobro, lose si igrao odbranu, izgubio loptu vise od njega i primio jednu trojku. Tacno tri razlike. Ako ti je za utehu bio si blizu :p

Pa, kako sad ovo na slikama da odigram??

Na prvoj slici Salmons šutira sa linije trojki. Na drugoj je promašaj i pitanje: koji od moja četiri igrača na pola metra - metar od lopte prvi prihvata?? Odgovor je na trećoj slici.
Na četvrtoj Milisap seče dodavanje Majkla Konlija i lopta mu pada pred noge? Na petoj je odgovor na pitanje ko je najbrži od igrača koji su najbliži lopti.

I da li bi ovde šta pomoglo da igram sa gamepad-om i kako? Odgovor znam, samo pitam radi reda.

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    93 KB · Pregleda: 52
  • 02.jpg
    02.jpg
    102.9 KB · Pregleda: 41
  • 03.jpg
    03.jpg
    92.3 KB · Pregleda: 42
  • 04.jpg
    04.jpg
    114.6 KB · Pregleda: 42
  • 05.jpg
    05.jpg
    96.3 KB · Pregleda: 44
Ne znam ja sam primetio da redje gubim lopte i fluidnije igram preko gamepada. Manje se gresi nego preko tastature+vise poteza mozes da izvedes.

Boze me sacuvaj sta se desava:trust:
Udjem u quick game i nece da pocne utakmica, sudije stoje, igraci sede, kamera se vrti oko hale.......sve se desava sem tipoffa. Evo danas se prvi put desava
Nisam nista menjao al eto glitch-a. I ne vidim resenje

Nasao resenje. Ako vam se ovo ikad desi, a citajuci po stranim forumima nije tako redak problem izbrisite settings fajl

Prilozi

• nba 2k.JPG
    nba 2k.JPG
    281.4 KB · Pregleda: 40
Poslednja izmena:
Imam problem pri instalaciji igrice kad pokrenem setup izbaci mi ovo
6d55c518.jpg

opreativni sistem mi je Vista Ultimate 64bit

Sto vise igram asocijaciju to vise bagova iskace :D

Pored vec "standardnih": teleportovanja, dodavanja centra i sudije, meni najomrazenijeg baga kada se statistika zadrzi na ekranu 30 sekundi, sudije koji se zaglavi medju reporterima pa moram da trazim tajm aut, sudije koji me izgura sa terena, protivnickog igraca koji napravi backcourt violation bezveze sada sam je tu novi ekstra bug zbog koga za svaki mec moram da restartujem igru, odigram jednu utakmicu komentatori su tu, vec drugu se ne cuju...

Nego da pustim igru malo, videste li kako su se Cavsi digli iz pepela, prvo NY, pa Miami, pa onda Orlando i za kraj Utah. Osim NY ovo su sve ozbiljne ekipe, kandidati za titulu. Najbolje je sto se Howard nije video pored Shaqa (toliko o nasledniku). Eh da, sad videh da je Brendon Dzenings, ruki Milvokija postigao 55 poena protiv Golden Stejta i to za tri cetvrtine (samo u jednoj dao je 29 poena) :zgran:

Inace pokazatelj koliko je igra realna jeste da je u mojoj asocijaciji Atlanta tik iza mene u konferenciji :)

Poslednja izmena:
Sve je to lepo dok se na red ne dodje tim iz LA :D

meni nece da otvoti .

Ono što tebi treba je NET FRAMEWORK 1.1. SP1 jer "čist" framework 1.1 nema podršku za 64-bitne sisteme. Zato nađi to i instaliraj i biće ok, pošto vidim da onaj link što ostavih sa micro$oft ovog sajta ne valja...

Ono što tebi treba je NET FRAMEWORK 1.1. SP1 jer "čist" framework 1.1 nema podršku za 64-bitne sisteme. Zato nađi to i instaliraj i biće ok, pošto vidim da onaj link što ostavih sa micro$oft ovog sajta ne valja...

dalibi mogao da mi nadjes koji odgovara posto ja koji sam god nasao ne valja .hvala unaprijed .

Jadni Klipersi :(

Prilozi

• dom.JPG
    dom.JPG
    195.3 KB · Pregleda: 69
Hmmmmmm..............ceo dan danas i juce ne rade serveri
A vama?

Ja sam uspeo da odigram samo jedan mec online i to je bilo pre oko desetak dana. Cekam patch. Mislim da cu da batalim i ovu asocijaciju sto igram, mnogo bre baguje, James mi iz cista mira opao sa 98 overall na 78 :trust:

Zato što tražiš klasičan net framework 1.1, a ne 1.1. SP1. Evo, upravo sam otišao na Micro$oftov sajt i ispod lepo piše:

"System Requirements

* Supported Operating Systems: TabletPC; Windows 2000; Windows 2000 Advanced Server; Windows 2000 Professional Edition ; Windows 2000 Server; Windows 2000 Service Pack 2; Windows 2000 Service Pack 3; Windows 2000 Service Pack 4; Windows Server 2003 Service Pack 1 for Itanium-based Systems; Windows Server 2003 x64 editions; Windows Server 2003, Datacenter Edition for 64-Bit Itanium-Based Systems; Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition; Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems; Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition; Windows Server 2003, Standard x64 Edition; Windows Server 2008 Datacenter; Windows Server 2008 Enterprise; Windows Server 2008 for Itanium-based Systems; Windows Server 2008 Standard; Windows Vista Business; Windows Vista Business 64-bit edition; Windows Vista Enterprise; Windows Vista Enterprise 64-bit edition; Windows Vista Home Basic; Windows Vista Home Basic 64-bit edition; Windows Vista Home Premium; Windows Vista Home Premium 64-bit edition; Windows Vista Starter; Windows Vista Ultimate; Windows Vista Ultimate 64-bit edition; Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional x64 Edition ; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2"

Zato što tražiš klasičan net framework 1.1, a ne 1.1. SP1. Evo, upravo sam otišao na Micro$oftov sajt i ispod lepo piše:

"System Requirements

* Supported Operating Systems: TabletPC; Windows 2000; Windows 2000 Advanced Server; Windows 2000 Professional Edition ; Windows 2000 Server; Windows 2000 Service Pack 2; Windows 2000 Service Pack 3; Windows 2000 Service Pack 4; Windows Server 2003 Service Pack 1 for Itanium-based Systems; Windows Server 2003 x64 editions; Windows Server 2003, Datacenter Edition for 64-Bit Itanium-Based Systems; Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition; Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems; Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition; Windows Server 2003, Standard x64 Edition; Windows Server 2008 Datacenter; Windows Server 2008 Enterprise; Windows Server 2008 for Itanium-based Systems; Windows Server 2008 Standard; Windows Vista Business; Windows Vista Business 64-bit edition; Windows Vista Enterprise; Windows Vista Enterprise 64-bit edition; Windows Vista Home Basic; Windows Vista Home Basic 64-bit edition; Windows Vista Home Premium; Windows Vista Home Premium 64-bit edition; Windows Vista Starter; Windows Vista Ultimate; Windows Vista Ultimate 64-bit edition; Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional x64 Edition ; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2"

ma skidao sam i net framework 1.1 SP1 ali ponovo nece ili ja ne umijem da najdem koji treba:wall::wall::wall:

Vrh Dno