Šta je novo?

NBA 2K10

Hvala na objasnjenju G@W.
Evo malopre sam dobio ocenu A+ gde sam imao 18 poena, 5 ass, 5 skokova bez izgubljene lopte plus pobedu. Napredujem polako al sigurno.
Definitivno se mora mnogo truditi, al vredece kada budem zaigrao u nekoj NBA ekipi (smatram da mogu dosta da doprinesem svakom timu):p

Lol sad videh dao si 58 od 60 poena u reketu. :d:d

Poslednja izmena:
Sad pročitah recenziju igre u "Svetu kompjutera". Gospode, da li je onaj čovek uopšte i probao ovu igru ili je pisao na osnovu snimaka sa YouTube-a! Napljuva "kartonske dresove i beživotna lica", "dosadne komentatore i loš zvuk", kao i "istu količinu modova u igri kao i u NBA 2k9", a nigde ni pomena o moru bagova u igri. C, c, c, pa posle treba i da im veruješ...

Opisi sportskih igara u ovom broju su jako slabi generalno, pitam se i za FIFA i PES koliko su ih igrali.

kako se menja odbrana/napad u toku igre, covek na coveka; zona??

Opisi sportskih igara u ovom broju su jako slabi generalno, pitam se i za FIFA i PES koliko su ih igrali.

Šta ćeš, najašu svi na jednu igru (Borderlands, Dragon Age...), pa im je ovo usput...

kako se menja odbrana/napad u toku igre, covek na coveka; zona??

Na poslu sam, ali mislim da možeš da podesiš to po potrebi, u zavisnosti igraš li na gamepad-u ili na tastaturi. Ne znam tačno, ali ako hoćeš mogu da ti preko screenshot-a pokažem gde se to podešava...

A jel ce da bude neki mod za Evroligu? :)

Piše na nekim forumima da se radi. Gadan je to posao...

To je "icon pass", za napad?? Pa onda dugme koje hocu, a b c d.

Il igra neko sa opcijom player detail na high a da mu ne secka?
Pitam jer sam primetio da se tada pomeraju dresovi i sorcevi al vidno je sporija igra tada. Dal ima neka fora da popravim to?
Meni je sve na high, msaa 2x, 1920x1080 sem player detail koji je na medium i igra leti, cim stavim player detail na high ode dodjavola

Poslednja izmena:
Meni ne secka,zakucano FPS na 60 :)

A pa ti igras u nizoj rezoluciji:d
Sad proverih i kad iskljucim sideline characters i kod mene je fps zakucan na 60 uz sve ostalo na high.
Ili ukljucen sideline characters a player details na medium imam 60 fps opet
Ili sve na high sve ukljuceno imam 45 fps al vidno trza.
E to bi voleo da ispravim

Ajd jos jednom da pitam, jel uspeo neko da promeni kameru u igri? Uvek mi vrati na default.

Igram preko gamepad-a. Jel mislis na ovo?? http://img190.imageshack.us/img190/3931/94969686.jpg
To znam da podesim, ali ne znam u toku igre kako da promenim taktiku.

Ono što ti je na slici je šema za napad i šta izvodi bek. Ono što te zanima podešavaš ovako kao na slikama od 1 do 5. Pogotovo ono što je zaokruženo. Pošto igram na tastaturi, kad želim da promenim odbranu pritisnem V, a na turbo menjam tabove. Isto tako i napade. Lako se nauči...

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    38 KB · Pregleda: 39
  • 02.jpg
    02.jpg
    36.3 KB · Pregleda: 41
  • 03.jpg
    03.jpg
    31.3 KB · Pregleda: 36
  • 04.jpg
    04.jpg
    33.7 KB · Pregleda: 37
  • 05.jpg
    05.jpg
    31.3 KB · Pregleda: 46
Prva slika je dranje neozbiljne ekipe a zajednicko ime za drugu i trecu sliku je osveta :smoke:

Inace ja nemam nameru da menjam stil igre dok oni malo ne poboljsaju sut van reketa LeBron Jamesu ili ne otezaju igru u reketu :)

Prilozi

• lol.jpg
    lol.jpg
    286.7 KB · Pregleda: 50
  • la.JPG
    la.JPG
    185.4 KB · Pregleda: 45
  • os.JPG
    os.JPG
    148.2 KB · Pregleda: 38
Malopre sam posle dugo vremena upalio online i na moje zadovoljstvo radi savrseno_Odigrao sam tri mece bez seckanja,samo da potraje.

Izasao patch za Xbox 360,PC za koju nedelju.:)

Ne vredi ovo nba nema dusu, hocu Evroligu! :smash:

Prva slika je dranje neozbiljne ekipe a zajednicko ime za drugu i trecu sliku je osveta :smoke:

Inace ja nemam nameru da menjam stil igre dok oni malo ne poboljsaju sut van reketa LeBron Jamesu ili ne otezaju igru u reketu :)

Uf, baš sam hteo da te pitam kako ti nije dosadno da igraš stalno u reketu. :d

Poslednja izmena:
Btw ona jedna trojka u utakmici protiv Kingsa je bila preko celog terena u zadnjoj sekundi (nisam imao izbora) :D

Jeste me smorilo medjutim Cavsi su slabi van reketa, nikako da procenim jacinu Jamesovog suta a ni desni analog ne pomaze. Mo i Delonte su dobri suteri, kao i Parker ali forsiram Jamesa i Shaqa. Sta da radim kad 80% ljudi koje imam su super jaki u reketu a slabi sa distance. Naravno mogu ja da odrzim nekih 50% suta i da to bude realan mec ali onda nista od pobede protiv boljih ekipa na Hall of Fame tezini.

Mada trojke i nisu bas neki wow efekat dok je kucanje sa Jamesom tesko opisati recima :smoke:

Najveci problem je sto komp slabo sece dodavanja. Takodje dodavanja izmedju visokih igraca su suvise precizna. Kad se na to doda cinjenica da desni stik drasticno povecava sanse postizanja kosa iz posta postaje jasno zasto forsiram igru iz reketa. Btw nema sanse da branite to, igrao sam protiv zivog (i veoma agresivnog) protivnika i nije mi mogao nista. Jedina sansa je da patch sredi taj element gameplaya. Ofanzivne 3 sekunde sam ukljucio od starta pa opet nemam problema sa igrom u reketu. Mogu reci da sam taj segment igre usavrsio. Ostaje sut sa distance i trojke sto se tice napada kao i odbrana :)

Tek sam sad stigao da odgledam tekmu Bulls@Cavs 96-95 ha ha :banana: idemo Bulls,nemaju jaku ekipu ali se bore neverovatno.

Poslednja izmena:
Ono što ti je na slici je šema za napad i šta izvodi bek. Ono što te zanima podešavaš ovako kao na slikama od 1 do 5. Pogotovo ono što je zaokruženo. Pošto igram na tastaturi, kad želim da promenim odbranu pritisnem V, a na turbo menjam tabove. Isto tako i napade. Lako se nauči...

Hvala puno na pomoci! Na gamepadu sam totalno ispremestao kontrole pa sam izgubio te komande, sada sam namestio.

Stavim Daniela Gibsona (overall ocena 64) na trejd listu i dobijem Rudy Geyja i nekog lika koji je overall ocena 60 :D

Stavim Daniela Gibsona (overall ocena 64) na trejd listu i dobijem Rudy Geyja i nekog lika koji je overall ocena 60 :D

To je vec nerealno :S:
Sad upalih 2k10 i skinuo novi update rostera. I dalje fale neki igraci. Dodati su Rodriqe Baubois iz Dallasa, Dante Cunningham iz Portlanda, Lester Hudson iz Bostona. I dalje fale Marcus Landry NEW YORK, Serge Ibaka OKLAHOMA CITY, Marcus Haislip SAN ANTONIO, Wesley Matthews UTAH. Povredjeni igraci su povredjeni i izvrsena je promena Ime Udoka je dosao u Sacramento a Desmond Mason sutnut.
Arroyo (broj 8) je sad ceo beo a ovo pored njega je Danny Green (broj 14) iz Cleveland kome jos niosu usaglasili boje
Dakle napredak bice jos bolje valjda

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    154 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:

Tako sam ja sa Oklahomom stavio Ethan Thomas-a (62) na Trade Block i Orlando mi daje Howard-a i Gortat-a odjednom. Sve što je imalo viška para do sellery cap-a (skoro 15 miliona) odlazi na taj trejd, ali vredi. A onda, kad je tako, stavim pride i prvi pik Orlanda u zamenu za drugi Oklahome, a onda pristanu na to, ali hoće i Krstića. :trust: Sa Durantom i Howard-om sam osvojio titulu, usput sam imao 4. i 9. pik na draftu i u drugoj sezoni mi je postalo nezanimljivo (vidi se na slici zašto)...

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    49.3 KB · Pregleda: 54
jel moze mali tutorijal i pomoc sta se radi kad se logujes online,jel se cacka nesto sa my crew ili slicno da bi se igrala utakmica.I jel moze nekako da se islkjuci opcija da kad se logujem da mi se preko nba today ne updejtuju rosteri tako da ne mogu Gasola da stavim u ekipu i tome slicno

Jel zna neko kako se izvodi ally up i ona fora da sam sebi napravis ally up.

Poslednja izmena:
|Imam jedno pitanje,kako ja da odigram quick game,kad pocnem utakmicu (tj kad ucita)on stoji jos uvek na pocetku,pokazuje kameru publiku i reklame i igrace a utakmica nikako da pocne,kako ste uopste uspeli da igrate utakmicu,meni samo redovno radi my player opcija.Inace kad ce taj update totalno je ne igriva igra

Odradi benchmark test u video opcijama. ;)

Evo, kako su sa jednog SUSJEDNOG gamerskog sajta videli NBA 2K10:

http://www.hcl.hr/recenzije-nba-2k10-pc-ps3-x360-397-18.html

Jedan deo mi je 100% tačan: "Ponekad će vaš igrač promašiti čisti zicer i to će vam dignut tlak na tisuće, no taj problem prati NBA2k serijal već nekoliko “sezona“ i očito je da nije još ispravljen"

A dole se vidi par omašaja, a takvih imam NAJMANJE deset po utakmici...

Prilozi

• 03.jpg
    03.jpg
    105 KB · Pregleda: 37
  • 01.jpg
    01.jpg
    108.2 KB · Pregleda: 47
  • 02.jpg
    02.jpg
    102.2 KB · Pregleda: 45
  • 04.jpg
    04.jpg