Šta je novo?

NBA 2K10

Probaj da povecas duzinu cetvrtine. A mogao bi da napises sa kojim slajderima igras i na kojoj tezini.
Opet si jedini koji ima takvih problema i toliko problema.

Zbog dobrog iskustva sa Albys-ovim slajderima i rosterima iz NBA 2K9, koristio sam njegove slajdere za SUPERSTAR nivo, koje sam skinuo sa 2Kshare. Prekjuče sam skinuo oficijelne rostere iz februara i, aj` kad već to radim, da vidim koji slajderi su se najviše "skidali". Vidim da je to neki, valjda, AMAZING SLIDERS PROJECT 3.1 sa skoro 15.000 downloada. Počnem novu asocijaciju, izaberem Grizlije, vidim da su Mayoa i Gaya skroz downgradeovali, te batalim to i uzmem Oklahomu.
Još uvek ne verujem očima (posle 5 utakmica), ali totalno druga igra. Mašim ja, ali maši i kompjuter iz nemogućih situacija iz kojih me je, do tada, redovno rešetao. Kada kompjuterski tim omaši trojke, od 10 slučajeva moji igrači hvataju 7-8 lopti (što je normalno, ali pre toga se tako nešto dešavalo u JAKO retkim slučajevima, jer im je u 90% situacija omašena trojka značila i ofanzivni skok). U prve dve utakmice sam imao po 7 ofanzivnih skokova, što nisam mogao da verujem (pre toga je tri bio apsolutni rekord u jednoj jedinoj utakmici), dok je kompjuterski tim imao 8 i 9. Od 5 dodavanja koje sam presecao, najmanje tri su dolazila do mojih igrača (pre toga je tako nešto bilo nemoguće). Sada kada moj igrač, zajedno sa protivničkim, skoči za loptu, čestio se desi i da je uhvati, što je pre bilo nemoguća misija (dovoljno je videti "skok" Keni Tomasa sa onih slika i loptu koja prolazi KROZ dva moja igrača).
A onda 4 i 5 utakmica protiv Lejkersa i Hjustona. Protiv Lejkersa od prvog trenutka FULL COURT PRESS. Zalepim se za Fišera i svuda ga pratim. Šutirao je 4 trojke (sva 4 puta sam skakao da ga blokiram), jednom sam mu lupio rampu, a tri puta je (naravno, pošto ga branim) omašio. Do tada ga moje ometanje nije ni najmanje zanimalo i rešetao je trojke kao od šale. Čak ni Kobi sa svojim uletanjima u moje centre nije pogađao svaki put kao do tada. U odbrani, Gasol nije bio svemoguć, tako da sam mu sa Durantom pravio decu. Prvi put od kada igram 2K10 desilo mi se da ih dobijem u normalnoj igri, a ne da me pobeđuju zato što imaju 80% šuta i pogađaju odakle god hoće i ko god da šutira. A kad sam počeo sa Hjustonom, više sam pratio Minga nego svoje igrače. Ni traga od one ekstremno brze mašine za rampe i skokove sa kojom sam se makljao do tada. Prosto ne mogu da verujem da su slajderi učinili da Ming bude ogromni Usain Bolt pod koševima! I dalje je malo brži nego u prirodi, ali je bar tri puta sporiji nego do tada. Kad se setim kakve je vratolomije izvodio pod koševima, skoro da nisam mogao da ga prepoznam. Izgubio sam od Hjustona, ali uglavnom zato što sam "pratio" Minga, umesto da igram svojim igračima, te sam prečesto mašio, ali bar je utakmica "delovala" veoma realno.
Zato se izvinjavam na mom "kukanju" do sada, jer kad sam promenio Albys-ove (mazohističke) slajdere, ovo je opet postalo zabavno. U pet utakmica sam video samo jedan nerealan detalj (lopta prolazi KROZ Duranta, Ariza ga baca na pod, "pregazi" i pogađa trojku kao da ničega nije bilo pre toga), dok sam ih do tada "skupljao" na tone po utakmici. Mnoge stvari za koje sam mislio da je kriv algoritam igre, poticale su od užasavajućih slajdera, tako da ostaje još samo da (ako) izađe patch i ovo će biti najbolja sportska igra...do NBA 2K11 (nadam se).

Ako ti nije cimanje, jel možeš ovde da okačiš te slajdere što sada koristiš?
Mene zanima, pošto igram sa CLE, da li i dalje ima velike razlike između slabih i jakih timova (vidim da igraš sa OKL a ja ih smatram za prosečan tim :D). Naime, ja sam se toliko "uživeo" / srodio sa "vitezovima" da jedino neki ozbiljan tim poput ORL, HOU, LAL, BOS, može da me dobije. SAC "perem" sa 20 razlike kao i ATL npr...
Napominjem, srodio sam se sa timom, jer kad uzmem recimo PHO, mučim se i protiv SAC ili MIL, jednostavno ne znam na koga da igram, da ne pričam šta mi radi DAL i Novicki... + što sa CLE ubacujem preko 110 PTS u svakoj tekmi...

Pitanje...Kada se zapocne karijera cetvrtine traju 5 minuta u onim pripremnim utakmicama.Kada sam dobio poziv da igram za San Antonio cetvrine su isto bile 5 minuta mada je sama simulacija ostalih utakmica bila sa cetvrtinama po 12 minuta.Da li ovo moze da se podesi?Malo je glupo da simulira sa cetvrinom od 12 minuta, a da ja na raspolaganju imam samo 5 minuta...

Ako ti nije cimanje, jel možeš ovde da okačiš te slajdere što sada koristiš?

Nisam sad kući, ali zar ne možeš da se uloguješ online u igri, pa da odeš na FEATURES/2KSHARE/DOWNLOAD, nađeš slajdere, pomeriš na MOST DOWNLOADED i prvi je na listi. Ali nije problem, poslaću ti ih ako hoćeš, zaista vrede.

edit: Zakačio sam ih...

Prilozi

• Sliders.zip
    590 bajta · Pregleda: 31
Poslednja izmena:
Nisam sad kući, ali zar ne možeš da se uloguješ online u igri, pa da odeš na FEATURES/2KSHARE/DOWNLOAD, nađeš slajdere, pomeriš na MOST DOWNLOADED i prvi je na listi. Ali nije problem, poslaću ti ih ako hoćeš, zaista vrede...

Veruj mi da nisam znao kako to da uradim dok ti nisi napisao. :D
Ipak sam ja nov ovde. :D

:wave:

Ne znam koliko je ovo tačno, ali evo dela sa Ronovog (administrator 2K foruma) twittera:

"RT @phenomenas@Ronnie2K how far is QA with nba2k10 pc patch?->Only went to submission a couple days ago, should be coming along though."

Kao i još jedan dopis:

"For those who doesn't know: it's about a week since our patch appeared in Quality Assurance. I bet they need 2 or 3 weeks (in total) and it will be released. Of course if it doesn't fail QA..."

Bar po ovome, patch je u "gotov" i uskoro će da se pojavi.

Prilozi

• cavs.PNG
    cavs.PNG
    53 KB · Pregleda: 41
@Nasty
Drago mi je da napokon mozes da igras NBA normalno. Ipak je problem bio do slajdera :D

Da, prosto ne mogu da verujem da su slajderi TOLIKO uticali na svaki detalj u igri. Sad zaista uživam i kada gubim...

Pa dobro,sad nisu losi :d Ali sta vredi kad ce opet da ih peru u playoff-u kad se igra malo ozbiljnija kosarka.:p

Ovaj put će to biti malo teže, ne toliko zato što je Shaq u timu, nego što LeBron ove sezone igra mnogo raznovrsnije nego prošle godine. To se ponajviše vidi po trojkama, koje prošle godine nije previše forsirao, a sada satire i iz daljine. Iskreno, fali im jedna solidna dvojka (Parker nije neki igrač) i ako se poludeli Hickson ne povredi, uz solidnog Moona, ima da pokose sve pred sobom.
Pa u LA-u Shaq ima više navijača nego Bynum i Gasol zajedno, znaš kakav bi to pritisak bio na njih u playoff-u? Dobro, možda to nije baš tako, ali verujem da će ove sezone da doguraju dosta daleko, pogotovo što je Boston u raspadu, a Orlando nije ni blizu tima iz prošle godine, iako je Karter tamo, mada će i oni kao i Jezeraši tek da hvataju zalet...

Ovaj put će to biti malo teže, ne toliko zato što je Shaq u timu, nego što LeBron ove sezone igra mnogo raznovrsnije nego prošle godine. To se ponajviše vidi po trojkama, koje prošle godine nije previše forsirao, a sada satire i iz daljine. Iskreno, fali im jedna solidna dvojka (Parker nije neki igrač) i ako se poludeli Hickson ne povredi, uz solidnog Moona, ima da pokose sve pred sobom.
Pa u LA-u Shaq ima više navijača nego Bynum i Gasol zajedno, znaš kakav bi to pritisak bio na njih u playoff-u? Dobro, možda to nije baš tako, ali verujem da će ove sezone da doguraju dosta daleko, pogotovo što je Boston u raspadu, a Orlando nije ni blizu tima iz prošle godine, iako je Karter tamo, mada će i oni kao i Jezeraši tek da hvataju zalet...

Cavs-i su fenomenalna ekipa,ali LA je bolji.Imaju bolje igrace,boljeg trenera i sto je najvaznije znaju kako se igra championship basketball.:) Mislim nikad se ne zna,ali realno LA je ozbiljnija ekipa.Videcemo jos malo pa krece playoff,ono sto je najvaznije za Cavs-e je da su ove godine mnogo bolji protiv .500 timova.:)

Rekoh ti ja da taj "Albys" nema pojam...:)

Ljudi, ako "sakupim" više "pikova" od slobodnih mesta u timu, šta da radim sa njima pre početka drafta?

Ljudi, ako "sakupim" više "pikova" od slobodnih mesta u timu, šta da radim sa njima pre početka drafta?

Zavisi sa kojim timom igraš i da li nekim igračima ističe ugovor, pa ih, posle toga, popuniš "pikovima". Jednostavno, "draftuješ" onoliko igrača koliko ti treba (možeš i da ne uzmeš ni jednog, sve zavisi od tebe). A ako ti nije prošao "trade deadline" možeš i da "trguješ" sa njima. Još ako uzmeš neki od slabijih timova (Clippers, Kings, Bucks, Thunder...) možeš dobre igrače da dobiješ za njih. Do pre par dana sam igrao sa Oklahomom i, baš zahvaljujući tim pikovima, sastavio sam petorku: Bayless, Roy, Durant, Aldridge, Jefferson, drao sve kao od šale i postalo mi dosadno. Mnogi timovi "prihvataju" da daju dobrog igrača za lošijeg+pik (ako "vredi"). Ja, lično, zato volim da uzmem "lošije" timove, jer sa njihovim pikovima može da se dođe do dobrih igrača...

Je l' ima neki roster ali bez povreda? Samo da su igraci premesteni, ali ne ona glupost sa povredama i to...?
Mogao bi, za promenu, neko da odgovori :d

Poslednja izmena:
Pa sve rostere imaš u 2k share u igri pa isprobavaj.

Nisu normalni iz 2k games definitivno. Vec dve ako ne i tri nedelje ne rade serveri makar meni.
Ako nekom uspeva da se konektuje nek se ne ustrucava da napise

E hvala ;)

Oni slajderi sto si okacio na prosloj strani, jesu to univerzalni ili samo za Superstar tezinu? Ako ima neki za All Star, posto ja ne mogu ni sa ovim ni sa onim default nista zivo da uradim :S:

To su za Superstar i HoF težine. Za All-Star nivo imaš na 2KShare mnoge, među njima i Albys-ove slajdere (za razliku od mazohističkih za Superstar, ovi su dobri) koje sam koristio kada sam počeo sa igrom. A evo ti njih u attach-u...

Prilozi

• Albys AllStar Slider.zip
    288 bajta · Pregleda: 30
Koliko sam shvatio ti slideri treba da se ubace u folder gdje se nalaze save fajlovi...ali problem je sto na Windows 7 ne mogu da nadjem gdje se nalaze ti fajlovi...Zna li mozda neko gdje da ih nadjem...???

Nece da izadju sa terena! :whip:

Prilozi

• nba2k10 2010-02-17 00-49-15-58_resize.jpg
    nba2k10 2010-02-17 00-49-15-58_resize.jpg
    317.9 KB · Pregleda: 71
Koliko sam shvatio ti slideri treba da se ubace u folder gdje se nalaze save fajlovi...ali problem je sto na Windows 7 ne mogu da nadjem gdje se nalaze ti fajlovi...Zna li mozda neko gdje da ih nadjem...???

c:\Users\TVOJ USER\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K10\Saves\

Poslednja izmena:
Nece da izadju sa terena! :whip:

Tajm-aut rešava stvar. :)
Meni sa baš danas desilo da igrač pokušava da doda iz 1 mrtvog ugla u drugi (gde po pravilu lopta pogađa tablu ili negde iza table i bude aut), lopta u letu pogađa obruč i ja reko aut kad komentator kaže "2 points for him"... :sceptic:

Ima igra po neki bag ali je igriva i te kako! ;)

Ehhhhh kad bi proradili serveri i ljudi iz 2k uradili roster update da ne moram rucno da vrsim silne trejdove koji se desavaju danas.....

Meni je Džejmison u petorci još od novembra :)

Ehhhhh kad bi proradili serveri i ljudi iz 2k uradili roster update da ne moram rucno da vrsim silne trejdove koji se desavaju danas.....

Ne znam zašto se ljudi žale, ali ja se nedeljama logujem bez ikakvih problema (slike su od danas). Evo najnovijih oficijalnih rostera od 16 februara (nema Arenasa i Kritertona, Rikija Dejvisa, a Batler, Hejvud i Stivenson u Dalasu, Kembi u Portlandu...) kojima sam ručno izmenio današnje trejdove (Ilgauskas u Vašingtonu, Džejmison i Telfer u Klivlendu, Guden u Klipersima, Miličić u Minesoti), ali još uvek nije potvrđeno šta će biti sa Stoudemajerom (nejverovatnije ostaje) kao i trejd Kingsa i Roketsa sa Martinom i Mek Grejdijem koji još uvek nije obavljen. Naravno, brojevi koje nose u novim timovima su trenutno nepoznati, znam samo da će Džejmison i dalje nositi broj 4...

Prilozi

• nba2k10 2010-02-18 18-51-48-28.jpg
    nba2k10 2010-02-18 18-51-48-28.jpg
    115.4 KB · Pregleda: 34
  • nba2k10 2010-02-18 18-53-26-89.jpg
    nba2k10 2010-02-18 18-53-26-89.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 32
  • Roster.zip
    452.4 KB · Pregleda: 17
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno