Nema sta da te banuje, nisu nikakve teorije zavere, samo realna situacija. Indus je upropastio koncept i to je to.Google Assistant SDK
Zele ga u svakom uredjaju, pa i third party smart uredjajima.
Edit: Spomenuo bih Snowdena nego ce Gizmo da me banuje :S:
Stvarno si mislio da će na konferenciji da pričaju o bootloader statusu?A ono sto me zanima najvise.. bootloader status i source, ni reci... *** ih ovaj skynet koji ovde ima koristi kao apple store [emoji23]
Sent from my m8 using Tapatalk
Google is throwing in a special treat for Pixel owners. Pixel and Pixel XL buyers get free unlimited Google Photos storage at full resolution
Ne bootloader, nego source ili taj 7.1, bilo sta, blog neki.. Idu na drugu masu, okej, razumem, svi zive od zombi kupaca danas.. 1+3 ili 6p za mene.Stvarno si mislio da ca na konferenciji da pričaju o bootloader statusu?
Kakav kraj...
Ne bootloader, nego source ili taj 7.1, bilo sta, blog neki.. Idu na drugu masu, okej, razumem, svi zive od zombi kupaca danas.. 1+3 ili 6p za mene.
Sent from my m8 using Tapatalk
O kakvim spijunima pricate? Sta propustam
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Dajem ruku da su u prethodnih 24 meseca svi oni (MS, Google, Apple) imali brifing u Pentagonu gde su dobili zadatak da prilagode softvere sto ucinkovitijem pracenju korisnika. Nema drugog objasnjenja za blatantno narusavanje privatnosti i spinovanje kao da je to neki wow feature.
Pa za razliku od jabuke bar imaju najbolju kameru, nije kao jabuka marketing
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja ne znam da li smo gledali isti snimak, ali taj "stabilizovani" video snimak je bio solidno jittery... Videcemo uostalom kada se pojave testovi...
Tri, četiri, pet godina zvanične softverske podrške za android telefon?Za te dve godine podrške će od mene da dobiju onu stvar a ne toliki novac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari