Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Google Assistant SDK

Zele ga u svakom uredjaju, pa i third party smart uredjajima.

Edit: Spomenuo bih Snowdena nego ce Gizmo da me banuje :S:

I tako, zamalo da vidimo tablet

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Google Assistant SDK

Zele ga u svakom uredjaju, pa i third party smart uredjajima.

Edit: Spomenuo bih Snowdena nego ce Gizmo da me banuje :S:
Nema sta da te banuje, nisu nikakve teorije zavere, samo realna situacija. Indus je upropastio koncept i to je to.

Sent from my m8 using Tapatalk

O kakvim spijunima pricate? Sta propustam

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Stvarno si mislio da ca na konferenciji da pričaju o bootloader statusu?
Ne bootloader, nego source ili taj 7.1, bilo sta, blog neki.. Idu na drugu masu, okej, razumem, svi zive od zombi kupaca danas.. 1+3 ili 6p za mene.

Rado bih ga zamenio za nexus jer je toliko manji da mislim da savršeno leži u ruci, spec. Nebitne ionako je dobar :D

Ne bootloader, nego source ili taj 7.1, bilo sta, blog neki.. Idu na drugu masu, okej, razumem, svi zive od zombi kupaca danas.. 1+3 ili 6p za mene.

Niko nikad nije ni živeo od kupaca kao što smo mi ovde, samo je obrnuto oduvek i u svim oblastima...

Zanimljivo da su gotovo sve kopirali od jabuke ,čak i ovu foru da podele uređaje youtuberima tek posle eventa i da im odrede nda na par dana/ nedelja. Smecari.

Još im je falilo da krenu da pričaju kako je baterija za 12,37% bolja nego na prošlom modelu itd itd i onda bi bili isti kao jabuka :)

Poslednja izmena:
Predstavljanjem novih pixela su učinili i huawei-u. Zbog ovih cena novih pixela, moći će lakše do prodaju preostale zalihe nexusa 6P koji će sada biti vrhunska kupovina jer će mu sad dodatno pasti cena.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da se vratimo mi na našu priču sa švercerima :D

Bolja od Google-ove, realno.

O kakvim spijunima pricate? Sta propustam

Nisi gledao?

Poslali su Now u penziju, sada je tu asistent. Ima SDK, zele ga u svim uredjajima ne samo telefonima. Mislim da sam pre x godina kada je Android jos bio naivan open source bazirani OS, pricao sa @kovacm o tome kako Google ima zelju da Android pretvori u OS za sve (to se sada zove Internet of Things). Android u frizideru, u televizoru, u usisivacu, u klima uredjaju itd. Mislim da sam bio odusevljen potencijalom, posto sam bezuslovno verovao Guglu tada.

Eto, dosao je dan posle kupovine nekih home appliance firmi da se ta prica polako ostvaruje. Google assistent u svim uredjajima, koji je integralni deo Androida a hub je hardverski uredjaj koji zovu Google Home. Citava kuca pokrivena Googlom, sve prate, sve znaju.

Pitam se da li oni ruteri (Google Wifi) mogu da se povezuju sa istim ruterima u zgradi pored udaljenoj dvadesetak metara? Ukoliko je to moguce onda mogu citavu mrezu da naprave koju oni kontrolisu u potpunosti, naravno ukoliko dovoljno ljudi kupi te uredjaje.

Mislim da cu da otvorim temu posvecenu asistentu u trendovima, da ne smaram ovde.

Kolike su cene na germanskom ps ? 650e ?

The phone ships in 2-3 weeks. Pre-orders also get a free Daydream viewer.

Usli su i oni u kategoriju 1000$

nexus2cee_pixel_xl.jpg

Ne verujem da nisu napravili da je vodootporan...to je sad pa standard i po meni jako bitna stvar

I ugasili stereo zvučnike sa 6P, a ostavili plastičnu đuntu zbog simetričnosti :vomit:

Sto znaci da Android cekaju jos krupnije promene ispod haube nego sto je Nugat. Ne ocekujem da 5X/6P dobiju sledeci Android upgrade.

Za te dve godine podrške će od mene da dobiju onu stvar a ne toliki novac. Jeftinije mi je da predjem na jabuku i da prebacim sve plaćene servise i app a budem miran sa podrškom 3-5 godina.

Pa za razliku od jabuke bar imaju najbolju kameru, nije kao jabuka marketing

Ja ne znam da li smo gledali isti snimak, ali taj "stabilizovani" video snimak je bio solidno jittery... Videcemo uostalom kada se pojave testovi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Različiti su onoliko koliko su i s7 i s7e pa je i njihova tema spojena :)

Telefoni su identicni, razlika je samo u dijagonali. Nisu modeli razlicitog dizajna kao 5X/6P.

Ja ne znam da li smo gledali isti snimak, ali taj "stabilizovani" video snimak je bio solidno jittery... Videcemo uostalom kada se pojave testovi...

Desni (stabilizovani snimak) je ok ali levi je lazni marketing. Koji to telefon onoliko trza, sta su mu radili?

Poslednja izmena:
Za te dve godine podrške će od mene da dobiju onu stvar a ne toliki novac.
Tri, četiri, pet godina zvanične softverske podrške za android telefon?
Tako nešto je svakome neisplativo u android svetu sa poplavom novih modela telefona svih mogućih proizvodjača svake godine... što zbog troškova što zato što nemaju baš nikakvu računicu da stari modeli i kroz 4 godine imaju najnoviji android.
Ni Google nije izuzetak od gornjeg.

Kod Applea je situacija dijametralno drugačija, pa je prirodno da njihova softverska podrška duže traje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno