Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesu dole stereo zvucnici ili zvucnik i mikrofon? Nisam gledao sve, a i smorilo me :D

Ово је послао 6п!

Ala me nasmeja ovaj video u momentu kad se nakaslje za 3.5 ulaz :)

Da ne pricamo koliko su besmislica rekli za kameru (i Apple je), ali ovi ga preterase jos vise [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa za razliku od jabuke bar imaju najbolju kameru, nije kao jabuka marketing

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Imaju i hedset...

Cekaj ako sam ja skontao ovo nije htc pravio i nema pixel i pixel xl vec samo jedan pixel? Inace sve izgleda brutalno dobro

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hocu pristupacnu cenu, "najbolji" hardver mi ne treba.Nazalost napustili su takav koncept, sad jure ekskluzivu.

Ostaje mi jedino da vidim tablet krajem godine.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Bas mnogo lici na iPhone i lepo izgleda, jedva cekam prve kamera testove.

Smaraju ovi gegovi gde im na konferencijama kao slucajno ispada hardver.

Cekaj ako sam ja skontao ovo nije htc pravio i nema pixel i pixel xl vec samo jedan pixel? Inace sve izgleda brutalno dobro

Pravio je ali u ugovoru su se dogovorili da ih niko ne pominje.. ovo se vodi kao 100% googlov uređaj

Hocu pristupacnu cenu, "najbolji" hardver mi ne treba.Nazalost napustili su takav koncept, sad jure ekskluzivu.

Ostaje mi jedino da vidim tablet krajem godine.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
I ja čekam tablet. Mada mi Nexus 10 i dalje završava posao. Još uvek ima cm nightly podršku.

[youtube]Rykmwn0SMWU[/youtube]

Malo zezanja jabuke oko dzeka :)

Ahahaha... Citav event - cak i pauze u govoru deluju kao rip-off Apple eventa... Cak i stil same reklame. A tek - a new blue fazon. Meni je ovo smesno :)

Da ne pricamo koliko su besmislica rekli za kameru (i Apple je), ali ovi ga preterase jos vise [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne moz ni jedna kompanija da se uporedi sa Appleom u prodavanju magle oni su doktorirali to, pogresna tema.
Mislim, ljudi su pola sata na eventu pricali o super mariju i pokemonima..

Poslednja izmena:
Bogme su ovi u nastojanju da ih dostignu otisli korak dalje u odvratnosti cele price.

Odlican uredjaj, ocekivano.
Prejake cene doduse.. steta sto nema jeftinije verzije.

To je taj način prezentacije, već dugo je tako svuda na zapadu, nema veze sa kompanijom .

Jeste gadno, ali to je standard.

Ma odakle izvlacite te paralele Google sa Apple-om, veze nemaju. Kakvu maglu prodaju, sta vam nije po meri?

Valjda će i Pixel launcher biti dostupan na google play?!

Udarise i na Cisco i Huawei. Nisam siguran koliko je ovo pametno, toliko partnera naljutiti u istom danu.

Nama sa ovog i sličnih foruma smeta što ovo više neće biti geek phone kako smo navikli, svo nerviranje je posledica toga.

Ovo je sad za neku drugu publiku, a radiće isto, biće jednako dobro.

Ali izgled i kompletan pristup svemu je skroz drugačiji.

Za Google mnogo bolji, za nas malo jadniji, ali to je to...

Poslednja izmena:
Ipak ois uz hdr+.. Daj da vidim te slike *** [emoji106]

Jel samo jedan telefon u pitanju nema xl?

Ima dva, od 5" i 5.5".

Ima bre xl. Pogledaj opet onaj moj link :)

Google also notes that the Pixel has the shortest capture time of any phone they've tested. These phones also include free original quality upload to Photos (forever apparently). 

Pa koji kosta 650dolara?

40cb7f12ae7afc6cb5ebd08c3d0ac2ac.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno