Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na sta lici ova konferencija. Platili halu hiljadu dindzi u nekoj osnovnoj skoli..

Dobra je priča sa Google Asistentom, u teoriji....

Sent from my E6653 using Tapatalk

Hahaha, fora na pocetku o geek-ovima i virgin-ima. Bas su nerdovi.

Sent from my m8 using Tapatalk

Već vidim da google asistent neće moći da se obriše sa moba ,moraju da te prate svaki sekund.. zato se i polako staje na put rootu

Ne znam kako cu da zivim bez Gugl asistenta...

Cek, eve ga Brajan. Jel ima prezime?

Hipsteraj na kub!

Omg pa ovo se stvarno desava; dobrodosli u svet dzinovskih bazela!! A za asistenta no comment...mozda jednog dana kad nauci srpski perfekt!! I ne smeta meni sto me prate, samo neka mi daju bateriju koja ce da isprati to pracenje!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Dajem ruku da su u prethodnih 24 meseca svi oni (MS, Google, Apple) imali brifing u Pentagonu gde su dobili zadatak da prilagode softvere sto ucinkovitijem pracenju korisnika. Nema drugog objasnjenja za blatantno narusavanje privatnosti i spinovanje kao da je to neki wow feature.

Sa takvim namerama, možeš da razmišljaš da je oduvek ovako, ne vidim neku promenu u ovom trenutku.

Malo vidljivije neke stvari? Ako je tako, oduvek je tako...

Ništa od oisa izgleda..

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Super, dobismo i najbolju kameru na mobilnom telefonu!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Znao sam da će hdr+ raditi bez čekanja za obradu slike.. s820 se čekao

Ovo je Apple nivo laznog marketinga.

Jao ne smarajte sa pracenjem i narusavanjem privatnosti. Meni ovaj pixel deluje skroz ok.

Agent will see what you're seeing.

Vrh :)

Pff ne svidja mi se plava. Crna top!

Sent from my E6653 using Tapatalk

Cao zdravo cena.mrs.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

650 dolara za manji model sa 2770 mAh baterijom, najnovijim Androidom i gomilom spijunskog smeca tj. nazovi aplikacija.

Ja ne kapiram kakvu cenu hocete za najbolji moguci hardver?

Nema ois baš kao što sam i očekivao posle xiaomi mi5s..

Plavi samo uz verizon, znaci crni XL dolazi u obzir uz litar vinjaka samo kao sto kolega iznad napisao..

Sent from my m8 using Tapatalk

Ahahaha... Citav event - cak i pauze u govoru deluju kao rip-off Apple eventa... Cak i stil same reklame. A tek - a new blue fazon. Meni je ovo smesno :)

Da ne pricamo koliko su besmislica rekli za kameru (i Apple je), ali ovi ga preterase jos vise [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno