Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se pojača ponuda za vlasnike 6P telefona - sa jedne na dve flaše vinjaka :D

The Pixel and Pixel XL's cameras do not have optical image stabilization (OIS)
http://www.androidpolice.com/2016/1...ras-will-not-optical-image-stabilization-ois/
Pa ne znam ko to nije primetio sa videa gde su pricali o savrsenoj stabilizaciji - pored onako treskavog snimka svaki krompir kamera telefon bi delovao dobro, ali da se neko fokusirao samo na desni "stabilizovan" snimak prometio bi ono sto sam napisao:
Ja ne znam da li smo gledali isti snimak, ali taj "stabilizovani" video snimak je bio solidno jittery... Videcemo uostalom kada se pojave testovi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa zar ne mislite da sad kad traže toliko više para, da treba bar i podršku da pojačaju? Note 7 nije u toj dosadašnjoj Google priči.

@Nitro
Jel ti čudno ovde - izašao telefon i ljudi imaju zamerke :D

Nisu ljubomorni i neće odmah da keširanju za fon :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
[youtube]QL6lUJgWZs0[/youtube]

Evo komande sa fp senzorom pokradene od huawei :) zašto li je stavio brajtnes na min..
Po meni dosta lep mob

Edit:

[youtube]6hHZE3hh_lQ[/youtube]

Poslednja izmena:
Telefon je odlican i hw i sw, cena jeste velika da li vredi nemam pojma, to cu tek da vidim, ali cak i ja imam knedlu u grlu od ovolike cene, pogotovo sto znam da ce na kp biti papreno skupi i ne bas tako dostupni kao do sad,n esto tipa n6.:( Nemam pojma mozda je pravo vreme da se proba iphone 7 s plus

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

[youtube]T9-B2AjUoWs[/youtube]

Ni Plavi nije loš :) kaže baja da su prebrzi..

Šta kaže patkometrija, koliko? :D

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Meni je ceo utisak meh o Pixel-u, nisam ispratio skroz. Pogledaću kasnije, bio sam zauzet. Ovaj plavi je rugoba, još beo napred. Više su mi meh nego iPhone 7.

Čekamo da ga agen.me nabavi i onda da baci rukavicu :)

Kernel verzija 3.18.31

Poslednja izmena:
Meni se plavi svidja, iskreno odmah bih ga uzeo da imam pare. XL plavi model..

Google confirmed to us that the company currently has "no plans" to produce additional Nexus devices.

"Really blue" color of Pixels is a temporary US exclusive, not permanent. Really blue will come to other regions at later dates.

I za kraj neki lik iz googla.

we spent most of the time on performance consistency and touch latency. let's just say it paid off.

so yeah, I'm the performance lead for Pixel. it's a really good phone. there's a ton of internal stuff in it that wasn't in the launch.

Koliko su rekli da je podrška za Pixel? I dalje dve godine kao do sada?

Ne znam zašto bi bilo ko žalio za ovim "ekskluzivnim" pixel launcherom, odavno ružniji nisam video, mogli su bar svoje ikonice da obrade da budu kružne umesto lepljenja postojecih na belu pozadinu.

I dalje dve godine, a 3 god. security update. :D
I traže pare kao Apple? Google ima aroganciju na nivou Balmer Microsoft-a.
Da je četiri godine, još bi i opravdao cenu.

Usput, launcher mi izgleda kao nedovršen koncept. A ne gotov proizvod.

The verge.. realno fon kida ali me smara što je crni više tamno siv nego crn. Npr od napred se vidi granica dokle ide displej kada je ugašen,nije sve crno.. da imam love uzeo bih plavi :)

[youtube]dQohltLSo8k[/youtube]

Crni je OK, čak i beli. Ali mi ovaj very blue ide very na živce. [emoji14]

I definitivno 6P izgleda kao bolja kupovina, može da se uzme praktično i 5X za to koliko košta jedan Pixel.

Nexus je dead, a sa njim i Google phone, bar za mene.
Očigledno je da su im sad druge stvari u prvom planu, a to je iPhone tržište.
Podjhebavali su iphone i za camera bumb, i za earphone jack itd.
Plus hvale se da je sad nikad lakše preći sa ios na android uz njihov transfer app.

Crni izgleda dobro, a na belom stvarno deluje da nešto fali dole :D

Po reklami :)
Meni se baš sviđa kao ceo paket zato sam rekao kida.
Ovaj od 5" mi je bomba.. napokon ubica android koji može da se koristi jednom rukom.

baš ne kapiram zašto bi neko uzeo ovo a ne recimo S7 Edge ili Note za iste ili manje pare

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno