Nematerijalnu štetu svakako jesam pretpreo - pojeo sam kilogram nerava za tih par sati, i to tek ne može niko nadoknaditi... advokat je upravo poslao pritužbu NBS-u, tražimo 4x iznos uplaćenih sredstava + zateznu kamazu za vreme koje je novac bio 'u magli', javljam šta sam uradio, hvala svima na pomoći!Pa možda baš i jeste pretrpeo ogromnu materijalnu štetu, eto i meni je danas bio ogroman problem što mi ebanking nije radio na telefonu a samim tim ni na webu skoro 24h jer sam morao da radim ozbiljnu gimnastiku da ispomeram obaveze oko raznoraznih plaćanja jer sam u inostranstvu i ne mogu tek tako da zovem korisnički servis ili savetnicu a na mejlove i Twitter svakako ne odgovaraju dovoljno brzo (a čujem od kolega da ni call centar nije bio mnogo upotrebljiv).
Tačno je da bi u tom slučaju morao na sud i taj proces bi sigurno potrajao možda čak i par godina, ali ako je šteta stvarno velika, uopšte nije nemoguće isterati to do kraja. Svakako bih mu savetovao da prvo uloži prigovor NBSu onako kako su ga savetovali pa da vidi šta mu je dalje činiti.
I treba tako, svaka cast.Nematerijalnu štetu svakako jesam pretpreo - pojeo sam kilogram nerava za tih par sati, i to tek ne može niko nadoknaditi... advokat je upravo poslao pritužbu NBS-u, tražimo 4x iznos uplaćenih sredstava + zateznu kamazu za vreme koje je novac bio 'u magli', javljam šta sam uradio, hvala svima na pomoći!
2 nedelje po pravilu, ako ti ne stigne u tom roku idi u filijalu da proveriš, bilo je slučajeva da kartica stigne ali zaborave da je čekiraju pa stoji u poslovnici a tebi ne stiže obaveštenje.Planiram da otvorim račun kod njih pa me zanima koliko se okvirno čeka na izradu kartice?
Nematerijalnu štetu svakako jesam pretpreo - pojeo sam kilogram nerava za tih par sati, i to tek ne može niko nadoknaditi... advokat je upravo poslao pritužbu NBS-u, tražimo 4x iznos uplaćenih sredstava + zateznu kamazu za vreme koje je novac bio 'u magli', javljam šta sam uradio, hvala svima na pomoći!
Zahtjev mozda jeste nerealan ali poenta je da se banke ponasaju kako im se hoce i da za ono sto urade nema posledica. Mozes samo ti ispastati. Da ih za svaku glupost tuzimo vidio bi da li bi se vise ovako ponasaliUz svo dužno poštovanje, ali ne verujem da ćeš uspeti. Zahtev ti je nerealan maksimalno. Koliko god da sam protiv ovakvog sistema rada banaka, meni ovo tvoje deluje kao da želiš da za tih par sati čekanja uzmeš ogroman novac.
Uz svo dužno poštovanje, ali ne verujem da ćeš uspeti. Zahtev ti je nerealan maksimalno. Koliko god da sam protiv ovakvog sistema rada banaka, meni ovo tvoje deluje kao da želiš da za tih par sati čekanja uzmeš ogroman novac.
Ovo je u redu, i treba, ali naš pravni sistem nije naklonjen korisnicima usluga i svaki nerealan zahtev se lako odbaci. Imalo bi veću težinu da je kašnjenje duže i da nije uplaćivano preko bankomata. Banka uvek može da ga poklopi da je mogao da uplati tokom dana u poslovnici a ne u 1 ujutru na bankomatu. Realno, u to vreme čekanje par sati se ne može okarakterisati kao kritično. Da je ovo USA, bilo bi drugačije, pošto oni imaju drugačiji pravni sistem i drugačija pravila, aka. class action tužbe. U svakom slučaju, želim sreću @Gruberyu u postupku.A ukoliko ih dobiješ kroz neko poravnanje ili sudski, možda ih to motiviše da malo srede te cash in bankomate, jer stvarno dosta ljudi prijavljuje probleme.
Dobio sam debilan odgovor, da je nakon redovne revizije banke utvrđeno da ne ispunjavam uslove za ovu uslugu. Normalno nisu mi odgovorili šta je konkretno u pitanju. Rečeno mi je da dostavim potvrdu o zaposlenju i visini primanja kako bi se to eventualno uzelo u obzir prilikom sledeće redovne revizije. Mislim, sta reći. Odgovor dostojan učenika osnovne škole. Potvrdu o zaposlenju sam dostavio pre 9 godina, kada sam otvorio otvorio tekući račun, a o visini primanja nikad. Jednom godišnje me pozovu da mi uvale neki kredit, koji redovno odbijam. Uostalom oni su izgubili na svakoj rati po 50 din i to je veća suma od mesečnog održavanja računa.I meni stigao mail da mi je onemogucena usluga. Mada sam ja digao neki kredit pre 2, 3 meseca, pa sam kontao da je zbog toga. Javi sta su ti rekli ako ih budes zvao.
.... i u tom momentu mi je rečeno da 'sistem sam to odlučuje' i da nikakva potvrda ili intervencija sa njihovim kolegama koji rade u pozadini ne bi mogla da pomogne jer niko nema opciju da nekome omogući tu uslugu osim sistema samog. Nudio sam potvrde iz firme i svašta nešto, ali džaba. Ovo je bila info iz dve ekspoziture jer sam išao po dodatno mišljenje, pošto mi je bilo neverovatno da je to zapravo tako i da ne postoji nikakav 'override'....
Meni nikad ništa od reklama ne izlazi u aplikacij.Jel mora svaki j** put da izlazi pop up sa ponudom kredita i glupostima kad god uđem u aplikaciju? Jel ima opcija da se to isključi? Još su i x sakrili da se ne vidi da izađem iz s**. Dal su oni normalni? Žurim u prodavnici da pogledam stanje na računu, ne mogu da izadjem iz glupe reklame a stojim na kasi. Jel ima neka normalna banka za normalni dinarski i devizni račun sa internet karticom. Ne primam platu, sama uplaćujem pare ili mi nesto leže preko pp i transverujem na devizni da kupujem online i da plaćam pretplate. Yettelova ili Raiffeisen?
Našla sam. Treba da se skrojuje na levo. Hvala ti mnogo. Ja se nadam da je to to.Meni nikad ništa od reklama ne izlazi u aplikacij.
Probaj ovo, uloguješ se u app, gore levo tri crtice, pa prva opcija -> podešavanja (zupčanik) pa ispod tvog imena imaš razne opcije: Profil, Sigurnost... skroluj do Informacije i uslovi i vidi da ti tu nije aktivirano ono "Marketing dozvola"! Ako je aktivirano isključi i probaj ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari