Meni smeta što transakcije tj. plaćanja ne vode onog dana kad je plaćanje realizovano nego pod datumom kad ga oni knjiže ili šta već. Tipa je platim nešto 20.11.2017 i posle ne mogu da nađem to plaćanje pod tim datumom nego moram da izlistam neki širi period da bi po vrednosti našao pod kojim datumom to oni vode! Ili ja nešto radim pogrešno!
Drugo, pre "unapređenja" čim sam se logovao na online banking sa kompa na naslovnoj stranici mi je bio pregled kartica, sa leve strane bi izabrao internet karticu (pošto nju najviše i koristim kod inteze) i sa leve strane mi prikaže stanje na kartici, poslednju uplatu, isplatu, tu sam odma mogao da vidim ono što sam pre 2 minuta platio (Nedospele obaveze) koliko to izađe u eurima, pošto plaćam u dolarima a na visa kartici su euri pa onda beležim i koliko dolara sam platio i koliko je to u eurima (ovo je sledeća primedba) a sad su to zakomplikovali, pomerili na tabove pa klikni "kartice" pa na "Uplata na karticu" što je netačno jer ja neću da vidim uplatu već isplatu sa kartice, koliko sam platio za nešto!!! pa onda izaberi karticu pa promeni valutu iz USD u EUR jer ova prva je po difoltu i tek tad dobijam ono što sam ranije mogao da vidi sa bukvalno 2 klika :wall:
Što bi rekli: ala ga je opravio svaka mu čast, samo su dugmići ostali, nemojte ništa više da "unapređujete" molim vas...
I treća zamerka, 99% plaćanja na netu su mi u dolarima dok banka sve to vodi u eurima, jasno mi je, sve transakcije po visa karticama su u eurima ali ne bi li bilo zgodno dodati jednu kolonu gde bi se video i iznos u dolarima! Oni svakako dobiju zahtev za isplatu na kom je iznos u dolarima a banka onda radi konverziju, ne šalje njima paypal iznos u eurima... Ovako je baš glupo kad šaljem carini izvod sa računa pošaljem im fakturu sa paypala gde je iznos u dolarima i pregled plaćanja iz inteze gde je sve u eurima i onda objašnjavam zašto na jednom mestu piše 25 dolara a na drugom 23 eura i što se ti iznosi ne poklapaju...