Traže ovo na slici
Da nisi pomenuo, ne bih ni primetio da ne rade SMS obavestenja stvarno... dobijam SMS OTP, pa sam skroz se zaneo da ne dobijam obavestenja o potrosnji.Od pocetka "unazadjenja" ne stizu poruke o potrosnji sa mastera i niko nema pojma kad ce biti a tek dana sam video zaduzenje po masteru izvoda i dalje nema.
Not true, ja oduvek dobijam za Visa Electron. Ne secam se za Inspire kako bese od skora situacija, ali pretpostavljam da na nju mislis?Intesa je jedina banka koja nema poruke o potrosnji za debitne kartice
Ja iskreno Intesu uopste ne vidim kao dobar izbor za obicnog gradjanina. Ona je bas odlican izbor za nas sa Bencha, jer NIJEDNA druga banka (sem mozda delimicno UniCredit) nema tako dobar spektar kartica i osiguranja uz njih. Ali za dinarsko? FUJ.Iz godine u godinu su sve losiji. Prvo su smanjili broj poslovnica pa skratili radno vreme preostalim filijalama, smanjli broj radnika sad su sjebali i online... Mozda je Intesa solidna banka ali iz moje perspektive kao korisnika kvalitet usluge im drasticno opada.
Jedini bonus tebi je kreditna. Svi ti racuni mogu u skoro svim bankama da se plate besplatno trajnim nalogom.
Mene strašno nervira što traže stalno menjanje lozinke, meni se to čini jako nebezbedno
Zašto,jel nema više gratis osiguranje ili?Bio u banci danas da ugasim Amex (ne treba mi vise), i zbog novog programa ne znaju kako se to radi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari