Ja ne mogu da nadjem GTS 3 Pro ispod 17 evra (mada nije ni to puno) a baš mi treba sat. Jel bio skoro na većem popustu?Drugaru sam porucio ovaj dok ste ga spominjali ovde navodno po dobroj ceni
Pogledajte prilog 490196
Pa me zanima kako je bas taj model (po specifikacijama, jer izgled svako od nas posebno bira) pozicioniran kod tog proizvodjaca (za kog ako se dobro secam imate samo reci hvale). Da li postoje neki drugi modeli koje bi pre preporucili ili je bas ovaj najbolji odnos ulozeno - dobijeno?
Ovo i mene zanima ali mislim da većina onih koji se prodaju na aliju su praktično samo vrh sa kojim se radi a ono što je skupo i glavno to je napajanje to jest transformator, verovatno ima načina da se inverter koristi na najnižoj struji u ovu svrhu a sad ih ima jeftinih. Ili ići na one baterijske jer baterije znaju biti baš sposobne da daju jaku amperažu za ovu svrhu. Opet sa druge strane ako ti ovo treba ponekad možda bolje ići na lemilicu i neki malo kvalitetniji kalaj uz pastu možeš vrlo lako zalemiti kontakte baterija. Ako popravljaš baterije za bicikle i trotinete onda je ovaj aparat pod obavezno. Šta znam ,možda se i pojavi nešto ,ja ako vidim linkaću.Kad smo već kod zamene baterija, ima li neki proveren a jeftin (mislim povoljan) uređaj za punktovanje litijumskih baterija?
I još jedna sitnica: razdelio sam toocki-je. Spao sam na rezervu sa kablovima C na C, po metar i dva. Ako neko neleti na neki dobar popust, neka baci link.
Kad smo već kod zamene baterija, ima li neki proveren a jeftin (mislim povoljan) uređaj za punktovanje litijumskih baterija?
I još jedna sitnica: razdelio sam toocki-je. Spao sam na rezervu sa kablovima C na C, po metar i dva. Ako neko neleti na neki dobar popust, neka baci link.
Baterijski punkteri (spot welding) rade odlican posao. Ja koristim dh30 i radi besprekorno.Ovo i mene zanima ali mislim da većina onih koji se prodaju na aliju su praktično samo vrh sa kojim se radi a ono što je skupo i glavno to je napajanje to jest transformator, verovatno ima načina da se inverter koristi na najnižoj struji u ovu svrhu a sad ih ima jeftinih. Ili ići na one baterijske jer baterije znaju biti baš sposobne da daju jaku amperažu za ovu svrhu. Opet sa druge strane ako ti ovo treba ponekad možda bolje ići na lemilicu i neki malo kvalitetniji kalaj uz pastu možeš vrlo lako zalemiti kontakte baterija. Ako popravljaš baterije za bicikle i trotinete onda je ovaj aparat pod obavezno. Šta znam ,možda se i pojavi nešto ,ja ako vidim linkaću.
Bio je skoro cini mi se oko 14$Ja ne mogu da nadjem GTS 3 Pro ispod 17 evra (mada nije ni to puno) a baš mi treba sat. Jel bio skoro na većem popustu?
Jesu li to oni vasi dobri? Ja se nakupovah svih boja i modela64GB 0.94$ mkd coins
I just found this on AliExpress:
US $4.99 | 《Special Offer》usb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive
![]()
ãSpecial Offerãusb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Na koju foru ga uze za $0.31?!
Odakle znamNa koju foru ga uze za $0.31?!![]()
ne znam ni ja, minimum 10 mislimDa, mnogo skidaju u zadnje vreme. Ja sam platio 88c flesku, skinuli su mi oko 400 novcica, za jednu. Ne znam koliko si ih ti uzeo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari