Samo slican naziv.Imaju li te Realfit neke veze sa Realme-jem? Nisam upućen izvinjavam se.
Ja nikako da ubodem slušalice ovog tipa da mi odgovaraju. Ili žuljaju ili lagano ispadaju i izgubi se punoća zvuka.
Ja nisam uspeo da dobijem tu cenu, znaš da popusti variraju - nekad bude 85% pa 55% pa 30% za isti proizvod, nisam uspeo da dobijem taj najveći popust a moguće da nisam imao ni dovoljno novčića. Za 230 dinara bićeš prezadovoljan. Slučajno videh da na Temu ima isti model 2200 dinara, sa popustom koji važi 12 sati 1500 dinara. Enchen sarađuje sa Xiaomi, bratske su firme jer je Xiaomi investirao novac u njih. Neko je prethodno pitao za iskustva sa patikama: https://a.aliexpress.com/_EJ2SOAm Ovaj model sam platio 12 evra pre godinu i 10 meseci, toliko su i trajale. Nosio sam ih u teretanu dvaput nedeljno i trčao sa njima. Jedina mana im je bila nepodnošljiv smrad kad sam preuzeo paket - taj miris gume izvetrio je posle jednog dana nošenja.Znaci radi okej posao? Moj treba sutra da stigne, ne ocekujem neka velika cuda od njega a i uzeo sam ga za smesnu cenu.![]()
nisam kupovao ali orico ima jeftin ddr4 plus 5$ kupon i 7% coinsjeftin DDR4 neka iskustva?
Jel može link, ne nalazim?Ova podloga
nisam kupovao ali orico ima jeftin ddr4 plus 5$ kupon i 7% coins
Cusujeftin DDR4 neka iskustva?
Hvala na preporuci.pogledacu sta imaju u ponudi.Ovaj ja koristim i ok je za $2.18
Cherry blossoms1, 250X290X2MMOverlock
![]()
Sakura Scenery Mouse Pad Large Anti-Slip Rubber Gaming MousePad Durable Desk Pad Thick Seam Edge Suitable for Office and Gaming - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Ja sam nedavno uzeo Cusu 2x8gb 3600mhz sa hladnjacima, sk hynix čipovi. Prošle sve testove, sve radi perfektno. Pakovanje odlično, kvalitetna izrada po meni. Platio ih 20,58€..jeftin DDR4 neka iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari