Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Kad smo već kod zamene baterija, ima li neki proveren a jeftin (mislim povoljan) uređaj za punktovanje litijumskih baterija?
I još jedna sitnica: razdelio sam toocki-je. Spao sam na rezervu sa kablovima C na C, po metar i dva. Ako neko neleti na neki dobar popust, neka baci link.

Meni stigle dve lampice za kljuceve i odlicne su.
Prvo je dosao ovaj od 0.83eu
Pa onda ovaj 1.5eu
Dao drugu zeni, cekam jos 2-3.

@todoss
Ako je cena ko sto sam je ja platio, mozda ti je ok ?

Drugaru sam porucio ovaj dok ste ga spominjali ovde navodno po dobroj ceni

Pogledajte prilog 490196
Pa me zanima kako je bas taj model (po specifikacijama, jer izgled svako od nas posebno bira) pozicioniran kod tog proizvodjaca (za kog ako se dobro secam imate samo reci hvale). Da li postoje neki drugi modeli koje bi pre preporucili ili je bas ovaj najbolji odnos ulozeno - dobijeno?
Ja ne mogu da nadjem GTS 3 Pro ispod 17 evra (mada nije ni to puno) a baš mi treba sat. Jel bio skoro na većem popustu?

Prilozi

• Screenshot 2025-04-30 105027.png
    Screenshot 2025-04-30 105027.png
    33.6 KB · Pregleda: 58
  • Screenshot 2025-04-30 112718.png
    Screenshot 2025-04-30 112718.png
    50.6 KB · Pregleda: 43
Kad smo već kod zamene baterija, ima li neki proveren a jeftin (mislim povoljan) uređaj za punktovanje litijumskih baterija?
I još jedna sitnica: razdelio sam toocki-je. Spao sam na rezervu sa kablovima C na C, po metar i dva. Ako neko neleti na neki dobar popust, neka baci link.
Ovo i mene zanima ali mislim da većina onih koji se prodaju na aliju su praktično samo vrh sa kojim se radi a ono što je skupo i glavno to je napajanje to jest transformator, verovatno ima načina da se inverter koristi na najnižoj struji u ovu svrhu a sad ih ima jeftinih. Ili ići na one baterijske jer baterije znaju biti baš sposobne da daju jaku amperažu za ovu svrhu. Opet sa druge strane ako ti ovo treba ponekad možda bolje ići na lemilicu i neki malo kvalitetniji kalaj uz pastu možeš vrlo lako zalemiti kontakte baterija. Ako popravljaš baterije za bicikle i trotinete onda je ovaj aparat pod obavezno. Šta znam ,možda se i pojavi nešto ,ja ako vidim linkaću.

Lemio sam i ja, ali slabo prihvataju lem, mučenje. A i ne bih baš toliku toplotu oko litijumske baterije. Ovo tačkasto zavarivanje je mnogo elegantnije i bezbednije.

Ovo i mene zanima ali mislim da većina onih koji se prodaju na aliju su praktično samo vrh sa kojim se radi a ono što je skupo i glavno to je napajanje to jest transformator, verovatno ima načina da se inverter koristi na najnižoj struji u ovu svrhu a sad ih ima jeftinih. Ili ići na one baterijske jer baterije znaju biti baš sposobne da daju jaku amperažu za ovu svrhu. Opet sa druge strane ako ti ovo treba ponekad možda bolje ići na lemilicu i neki malo kvalitetniji kalaj uz pastu možeš vrlo lako zalemiti kontakte baterija. Ako popravljaš baterije za bicikle i trotinete onda je ovaj aparat pod obavezno. Šta znam ,možda se i pojavi nešto ,ja ako vidim linkaću.
Baterijski punkteri (spot welding) rade odlican posao. Ja koristim dh30 i radi besprekorno.
30ak usd im je redovna cena.

1746098628010.png

Ugrabih ovaj, jeste da nije 12e kao prosli, al ako sam vas dobro razumeo i ovo je ok cena!?

Ja sam uspeo pre jedno dve tri nedelje da uzmem zeblaze gtr3 pro za 13.7 eura sto je mislim za taj sat ok cena.
Tada su bili neki popusti i mislim da je kroz coine bio nekih 38 posto na popustu.

Prilozi

• Screenshot_20250501_234838_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250501_234838_AliExpress.jpg
    75.7 KB · Pregleda: 25
Nazad
Vrh Dno