Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

3.94€ sa store kuponom.
I just found this on AliExpress:
€14.49 | Rocoren 15W Magnetic Qi Wireless Chargers Fast Charging for iPhone 16 15 Pro Max PD Fast Charging For Xiaomi Pad Adapter
Da li je ovaj punjač samo za iphone? Treba mi neki za Motorolu Edg 50 Neo.

Hoće đubrad da me navuku! Ne znam kakva li je ova pumpa, ali ove male pumpe nemaju ispog $40.Ovu za novčiće dobijem za $15.67. Da je slučajno nije kupovao? Značilo bi mi iskustvo.

US $69.94 | BSCOBBER A5mini Portable Air Pump Rechargeable Wireless Bicycle Tire Inflator Up to 100 PSI High Pressure Cycling Accessory

Meni je na ovom link koji si poslao redovna cena 20+2 za shipping, bez novčića.
Razmišljam da je uzmem, 100 grama, naguraću je u torbicu sa alatom. Powerbank i C kabal i onako nosim sa sobom. Ali nisam siguran da bih se odrekao nošenja ručne pumpe...

Meni je na ovom link koji si poslao redovna cena 20+2 za shipping, bez novčića.
Razmišljam da je uzmem, 100 grama, naguraću je u torbicu sa alatom. Powerbank i C kabal i onako nosim sa sobom. Ali nisam siguran da bih se odrekao nošenja ručne pumpe...
Po recenzijama, gumu i po možeš da naduvaš. Ali meni je bitnoije da se 5 puta doduva nego jednom naduva. Nekad i lopta. A ručna je uvek tu, naravno. Ona mi ionako stoji pored bidona, ne zauzima mesto u torbici.

• Like
Reagovanja: PJ

Prilozi

• Screenshot_20250502_151053_com_hihonor_hndockbar_MagicPortalServiceActivity.jpg
    Screenshot_20250502_151053_com_hihonor_hndockbar_MagicPortalServiceActivity.jpg
    73 KB · Pregleda: 114
Da li neko ima preporuku za slušalice ovakvog dizajna, a da su što povoljnije?

Screenshot_20250422-164154_Viber.jpg

Da li ime neke slusalice na popustu trenutno? One toocki izadju preko 8eur
kažu ovde za ove da su dobre, ako ti trebaju veće uzmi Realfit F3

€20.54 | Realfit F4 Mini ANC Bluetooth Earphones 40dB Active Noice Cancellation HIFI Heavy Bass Wireless Earbuds for realme xiaomi

Poslednja izmena:
Viđao sam te slušalice i ispod 10$:

Reality-F4.png

Vrede svaki dinar, valjda su najnize bile za 3.5$ za koliko sam ih ja kupio.

Nema greske s njima, mnogo bolje nego okolni skart za slican novac, do nekih 10$ nemaju konkurenciju.

Да ли се сећате колико је максимално износио попуст преко мк новчића за сребрни Sonizoon ссд? Нуде ми 45 посто алии бих сачекао још мало. 😁

Za Sonizoon SSD flesku je bilo 10 (uz kupon kojeg sad nema vise) do 13$ za 256GB, za 512GB oko 17-18$.

Ja mu odgovorih za običan, ne videh da za SSD pita, dobro je lanikor odgovorio, možda da dodam da je 128gb mogao da se uzme za nekih 7e uz kupon radnje

Tako je, crna MLC 256GB je bila oko 9$ ali su performanse losije, iako je i ona super

Poslednja izmena:
Nisu toliko dobre da opravdaju cimanje, teoretski u DE na adresu ovih sto dovlace odatle pa da ti oni donesu na adresu u SRB.

Nisu toliko dobre da opravdaju cimanje, teoretski u DE na adresu ovih sto dovlace odatle pa da ti oni donesu na adresu u SRB.

Na ovom linku ih je lik koji se samo bavi sluškama stavio na prvo mesto u kategoriji do 50$. Ja imam QCY T5 i zadovoljan sam sa njima. Koje "in ear" sluške uzeti na AE do 50 evra?

Bolje digni budzet za jos neki evro i uzmi nesto u rangu iznad 50$ a tipa do 60-70$ sto salju u Srbiju, resi nekako da ide ka BG-u i to je to.

To sto su neke slusalice najbolje na nekom testu do 50$ ne znaci da su ove iza drasticno losije, zvuk je jako subjektivna stvar i svi ti review-ovi ne moraju da odgovaraju tvom iskustvu, tu su samo da te usmere.

Anker ti je najsigurnija prica za nase podneblje, javice ti bar 5 ljudi ovde iskustvo sa npr Liberty 4 NC koje su tu negde s cenom a sigurno nisu lose

Bolje digni budzet za jos neki evro i uzmi nesto u rangu iznad 50$ a tipa do 60-70$ sto salju u Srbiju, resi nekako da ide ka BG-u i to je to.

To sto su neke slusalice najbolje na nekom testu do 50$ ne znaci da su ove iza drasticno losije, zvuk je jako subjektivna stvar i svi ti review-ovi ne moraju da odgovaraju tvom iskustvu, tu su samo da te usmere.

Anker ti je najsigurnija prica za nase podneblje, javice ti bar 5 ljudi ovde iskustvo sa npr Liberty 4 NC koje su tu negde s cenom a sigurno nisu lose
Ok, hvala. Mislio sam od Ankera nešto da uzmem kao alternativu

Jel ima načina da na srpsku adresu stignu QCY slušalice iz njihove oficijalne radnje?

€75.86 | QCY MeloBuds Pro ANC Bluetooth 5.3 Earphones with 46dB Hybrid ANC Hi-Res LDAC 6 Mic 34H In-Ear Detection
Potraži Earfun Air Pro 4 na KP da li ih ima, odlične su.

Kad se udje u coins sekciju, koja je poenta ove ikonice dole desno na kojoj pise "extra -10%" i koja ti pokazuje da skrolujes na dole? Ne vidim da se skrolovanjem dobije bilo sta.

Cela platforma je užasno glupa, kupim jedan usb kabal, oni mi nude 50 drugih usb kablova... Alo Alija, ne treba mi vise kablova imam ih da mogu ja vama da prodajem, daj mi ponudi nesto drugo leba ti.
Bukvalno udajem svaki dan, pokupim coine i izađem jer nema ništa interesantno da kupim.

Da li je neko naručivao RC automobile, pitam zbog slanja, zbog baterije? Da ne naručujem dzabe ako neće biti poslato…

Ima li neki kod za preko 20€/$ da radi?

Nazad
Vrh Dno