Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ja sam uzeo ove H7 evo od oktobra rade kako treba za sad prezadovoljan

I just found this on AliExpress: US $27.00 | AUXITO 2X 12V H7 LED Headlight Canbus No Error H7 Turbo LED Bulb 360 CSP 100W 20000LM for Toyota Corolla Honda Hyundai Ford Kia

U kakve farove stavljate te sijalice?

Crko mi Braun trimer i nasao sam zamenski model Braun BT3421 koji mi deluje okay za 4.900 dinara. Jel ima neka vredna alternativa da se nadje na Ali? U ovom slucaju trazim kvalitetan trimer

3.98$ MKD Coins uz kupon prodavca od 1$

I just found this on AliExpress:
US $12.99 | ENCHEN K3 Electric Shaver WIth 2-Direction Flex Heads Type-C Charging Port And Detachable Shaver Head Easy To Clean
Ako vas zanima koliko dobro radi samo pogledajte slike prethodnih kupaca 🤣

Zna li se zasto anker ne prodaje power bankove na aliju? Vecinski prodaju zvucnike i slusalice.
Hteo bih neki pljosnati magsafe ili model nano, ali nema nista.

Zna li se zasto anker ne prodaje power bankove na aliju? Vecinski prodaju zvucnike i slusalice.
Hteo bih neki pljosnati magsafe ili model nano, ali nema nista.
Anker sad mozes i da kupis u Srbiji, imaju otvorenu prodavnicu u TC Galerija, vece su cene naravno.
Power bank se ne salje zbog neke zakonske regulative u EU, ne moze da se obezbedi adekvatam transport baterija, tako sam nesto citao.
Imas i na domacim sajtovima Anker proizvode koji su takodje skuplji od Aliexpresa.
Moracu da odem u Anker prodavnicu neki dan da pogledam cene, ukoliko mi dozvole da slikam objavicu ih ovde.

Zbog cena i hocu da kupim na aliju sa nadom da necu platiti ni dodatak. Carina+PDV, sa time sam ok, to stvarno dugujemo drzavi, ali ako imam izbor i mogucnost da cekam, nema potrebe da dodajem i tudju marzu.
Inace, uredjaji sa baterijama se normalno salju vecinom avio kompanija, fedex, dhl, ups.

Sustina je da ne mozes da kupis i da hoces, inace kakvih sve lepih powerbankova imaju za male pare...

Crko mi Braun trimer i nasao sam zamenski model Braun BT3421 koji mi deluje okay za 4.900 dinara. Jel ima neka vredna alternativa da se nadje na Ali? U ovom slucaju trazim kvalitetan trimer
I just found this on AliExpress:
MKD979.55 | ENCHEN Beardo 2 Electric Multi-Functional Trimmer R-Type Cutter Head 8000PRM High-Frequency Speed Motor 1200mAh Li-Battery
Upravo je snižen sada sa novčićima. Nemam Enchen trimer ali imam Enchen brijač, prezadovoljan, to je ćerka firma Xiaomi. Imaj na umu da je Braun kvalitetniji, npr. kod brijača to znači da nećeš morati da menjaš glave na 6 meseci nego posle 10
Ako vas zanima koliko dobro radi samo pogledajte slike prethodnih kupaca 🤣
Inspirisao si me da pogledam postove i primetim nešto na šta pre nisam obraćao pažnju - otkad je Aliexpress otvoreno počeo da lažira ocene?
Proizvod ima 5 zvezdica od 7 korisnika i 1 zvezdicu od 2 korisnika, umesto 4.1 prosečna ocena je 4.9

Prilozi

• Screenshot 2025-05-04 223908.png
    Screenshot 2025-05-04 223908.png
    118.5 KB · Pregleda: 16
Poslednja izmena:
Ja odavno sa velikom rezervom gledam te ocene .
( ovo narocito vazi za Temu )
Jedino validno su pravi strucni testovi na YouTube kanalima.

Nazad
Vrh Dno