Meni je danas izašlo pre Pay Now oko 6.5 evraViđao sam te slušalice i ispod 10$:
![]()
Nisu toliko dobre da opravdaju cimanje, teoretski u DE na adresu ovih sto dovlace odatle pa da ti oni donesu na adresu u SRB.
Ok, hvala. Mislio sam od Ankera nešto da uzmem kao alternativuBolje digni budzet za jos neki evro i uzmi nesto u rangu iznad 50$ a tipa do 60-70$ sto salju u Srbiju, resi nekako da ide ka BG-u i to je to.
To sto su neke slusalice najbolje na nekom testu do 50$ ne znaci da su ove iza drasticno losije, zvuk je jako subjektivna stvar i svi ti review-ovi ne moraju da odgovaraju tvom iskustvu, tu su samo da te usmere.
Anker ti je najsigurnija prica za nase podneblje, javice ti bar 5 ljudi ovde iskustvo sa npr Liberty 4 NC koje su tu negde s cenom a sigurno nisu lose
Potraži Earfun Air Pro 4 na KP da li ih ima, odlične su.Jel ima načina da na srpsku adresu stignu QCY slušalice iz njihove oficijalne radnje?
I just found this on AliExpress:
€75.86 | QCY MeloBuds Pro ANC Bluetooth 5.3 Earphones with 46dB Hybrid ANC Hi-Res LDAC 6 Mic 34H In-Ear Detection
![]()
QCY MeloBuds Pro ANC Bluetooth 5.3 Earphones Wireless 46dB Hybrid ANC Hi-Res LDAC Earbuds 6 Mic Headphones 34H in-Ear Detection - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kakav je mikrofon? Da li te dobro čuje sagovornik u toku poziva? Sad su $6.74, uzeo bih kad su već proverene!Vrede svaki dinar, valjda su najnize bile za 3.5$ za koliko sam ih ja kupio.
Nema greske s njima, mnogo bolje nego okolni skart za slican novac, do nekih 10$ nemaju konkurenciju.
I još par sitnica: Da li je bolje uzeti njih ili Anker P20i ili K20i. Pitam pošto ove Anker nemaju ANC. Izvini na smaranju! 🙃Racunaj da je los napolju, za unutra nisam probao, mogu posle nekad da isprobam
Da li je neko naručivao RC automobile, pitam zbog slanja, zbog baterije? Da ne naručujem dzabe ako neće biti poslato…
Ima li neki kod za preko 20€/$ da radi?
3 meseca terora od strane petogodisnjeg klinje koji ga uhvati za vrata (kao kad uhvatis kokosku za krila) i nosi tako, pa ga primorava na prinudno sletanje@pinocio
Ja sam gledao 4x4 sa većim točkovima da može offroad. Mada i ovo je OK ionako će da bude havarisan brzo.😀
Ovaj sam uzeo za 3$, jos je na carini.Punjac za akumulator, 3$
I just found this on AliExpress:
US $23.44 | 12V 2A Car Battery Charger 220V Power Puls Repair Charger Wet Dry Lead Acid Battery LED Display Moto Truck Battery Charger
![]()
12V 2A Car Battery Charger 220V Power Puls Repair Charger Wet Dry Lead Acid Battery LED Display Moto Truck Battery Charger - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Za auto sijalice ovaj prodavac, kupovao sam kod njih H7 LED i jos uvek rade lepo, za sadai mene zanima punjac za akumulator? i H4 led sijalice za auto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari