Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Viđao sam te slušalice i ispod 10$:

Reality-F4.png
Meni je danas izašlo pre Pay Now oko 6.5 evra

Vrede svaki dinar, valjda su najnize bile za 3.5$ za koliko sam ih ja kupio.

Nema greske s njima, mnogo bolje nego okolni skart za slican novac, do nekih 10$ nemaju konkurenciju.

Да ли се сећате колико је максимално износио попуст преко мк новчића за сребрни Sonizoon ссд? Нуде ми 45 посто алии бих сачекао још мало. 😁

Za Sonizoon SSD flesku je bilo 10 (uz kupon kojeg sad nema vise) do 13$ za 256GB, za 512GB oko 17-18$.

Ja mu odgovorih za običan, ne videh da za SSD pita, dobro je lanikor odgovorio, možda da dodam da je 128gb mogao da se uzme za nekih 7e uz kupon radnje

Tako je, crna MLC 256GB je bila oko 9$ ali su performanse losije, iako je i ona super

Poslednja izmena:
Nisu toliko dobre da opravdaju cimanje, teoretski u DE na adresu ovih sto dovlace odatle pa da ti oni donesu na adresu u SRB.

Na ovom linku ih je lik koji se samo bavi sluškama stavio na prvo mesto u kategoriji do 50$. Ja imam QCY T5 i zadovoljan sam sa njima. Koje "in ear" sluške uzeti na AE do 50 evra?

Bolje digni budzet za jos neki evro i uzmi nesto u rangu iznad 50$ a tipa do 60-70$ sto salju u Srbiju, resi nekako da ide ka BG-u i to je to.

To sto su neke slusalice najbolje na nekom testu do 50$ ne znaci da su ove iza drasticno losije, zvuk je jako subjektivna stvar i svi ti review-ovi ne moraju da odgovaraju tvom iskustvu, tu su samo da te usmere.

Anker ti je najsigurnija prica za nase podneblje, javice ti bar 5 ljudi ovde iskustvo sa npr Liberty 4 NC koje su tu negde s cenom a sigurno nisu lose

Bolje digni budzet za jos neki evro i uzmi nesto u rangu iznad 50$ a tipa do 60-70$ sto salju u Srbiju, resi nekako da ide ka BG-u i to je to.

To sto su neke slusalice najbolje na nekom testu do 50$ ne znaci da su ove iza drasticno losije, zvuk je jako subjektivna stvar i svi ti review-ovi ne moraju da odgovaraju tvom iskustvu, tu su samo da te usmere.

Anker ti je najsigurnija prica za nase podneblje, javice ti bar 5 ljudi ovde iskustvo sa npr Liberty 4 NC koje su tu negde s cenom a sigurno nisu lose
Ok, hvala. Mislio sam od Ankera nešto da uzmem kao alternativu

Jel ima načina da na srpsku adresu stignu QCY slušalice iz njihove oficijalne radnje?

I just found this on AliExpress:
€75.86 | QCY MeloBuds Pro ANC Bluetooth 5.3 Earphones with 46dB Hybrid ANC Hi-Res LDAC 6 Mic 34H In-Ear Detection
Potraži Earfun Air Pro 4 na KP da li ih ima, odlične su.

Kad se udje u coins sekciju, koja je poenta ove ikonice dole desno na kojoj pise "extra -10%" i koja ti pokazuje da skrolujes na dole? Ne vidim da se skrolovanjem dobije bilo sta.

Cela platforma je užasno glupa, kupim jedan usb kabal, oni mi nude 50 drugih usb kablova... Alo Alija, ne treba mi vise kablova imam ih da mogu ja vama da prodajem, daj mi ponudi nesto drugo leba ti.
Bukvalno udajem svaki dan, pokupim coine i izađem jer nema ništa interesantno da kupim.

Da li je neko naručivao RC automobile, pitam zbog slanja, zbog baterije? Da ne naručujem dzabe ako neće biti poslato…

Ima li neki kod za preko 20€/$ da radi?

Vrede svaki dinar, valjda su najnize bile za 3.5$ za koliko sam ih ja kupio.

Nema greske s njima, mnogo bolje nego okolni skart za slican novac, do nekih 10$ nemaju konkurenciju.
Kakav je mikrofon? Da li te dobro čuje sagovornik u toku poziva? Sad su $6.74, uzeo bih kad su već proverene!

Da li je neko naručivao RC automobile, pitam zbog slanja, zbog baterije? Da ne naručujem dzabe ako neće biti poslato…

Ima li neki kod za preko 20€/$ da radi?
1746277185000.png

Kao poklon, i pokazao se kao odlican, jos uvek radi, iako ga je klinja terorisao :)

saljem link (valjda je ispravan) meni kao koreancu pokazuje 10 dolara

@pinocio
Ja sam gledao 4x4 sa većim točkovima da može offroad. Mada i ovo je OK ionako će da bude havarisan brzo.😀
3 meseca terora od strane petogodisnjeg klinje koji ga uhvati za vrata (kao kad uhvatis kokosku za krila) i nosi tako, pa ga primorava na prinudno sletanje :ROFLMAO: I jedino sto sam primetio da je napuklo staklo iznad motora. Inace, mislim da mi je bilo i oko 800 dinara obaveze prema carini i posti

Punjac za akumulator, 3$

I just found this on AliExpress:
US $23.44 | 12V 2A Car Battery Charger 220V Power Puls Repair Charger Wet Dry Lead Acid Battery LED Display Moto Truck Battery Charger
Ovaj sam uzeo za 3$, jos je na carini.

Navodno puni sporije ali puni.

Uzet za rezervu

Nazad
Vrh Dno