Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Izadji pa udji opet jer ti mozda zaracuna postarinu, postoji taj bag.

Ako ni to ne pomogne, potrazi kroz novcice

Punjac za akumulator, 3$

I just found this on AliExpress:
US $23.44 | 12V 2A Car Battery Charger 220V Power Puls Repair Charger Wet Dry Lead Acid Battery LED Display Moto Truck Battery Charger

Kako se dobija ova cena? Sa linka mi daje 10$ a preko coins samo 1%.

Zadrzi na link pa idi na Open link in... Ili ove ostale opcije, ima jos 3 komada, ja sam uzeo 1 za rezervu kad ih je bilo 13

Zadrzi na link pa idi na Open link in... Ili ove ostale opcije, ima jos 3 komada, ja sam uzeo 1 za rezervu kad ih je bilo 13

Open link in browser? Probaću sledeći put kada bude nešto, sada je verovatno isteklo.

Kod mene je Open link in... posto koristim Firefox na telefonu ali to je to.

Nekad radi nekad ne, zavisi kako kad.

30ak eura je bio za novu godinu sa novcicima. Ja kao ma sta ce mi, a trebao sam uzeti.

Molim za pomoć oko Android TV Box-a, služio bi bukvalno za povremeno gledanje YT u gostinjskoj sobi na starom glupom TVu, stoga gledam što jeftinije aparate. Da li biranje po logici: što noviji android + što više prodatih ima smisla? Npr:

RSD5,051.55 | Android14 Smart Home Theater TV Box AllwinnerH313 Google Assistant Netflix Streaming Bluetooth Media Player 2G16G 2.4G5G Wifi T1

Molim za pomoć oko Android TV Box-a, služio bi bukvalno za povremeno gledanje YT u gostinjskoj sobi na starom glupom TVu, stoga gledam što jeftinije aparate. Da li biranje po logici: što noviji android + što više prodatih ima smisla? Npr:

RSD5,051.55 | Android14 Smart Home Theater TV Box AllwinnerH313 Google Assistant Netflix Streaming Bluetooth Media Player 2G16G 2.4G5G Wifi T1
U suštini, mislim da je najbolje po preporuci. Nisam siguran da postoje Android boxevi sa A14. Moguće da grešim, nisam baš pratio u zadnje vreme...

6.9$, mislim da postoji i neki kupon u radnji

US $28.27 | Toocki 65W GaN USB C Charger Quick Charge 65W 4.0 3.0 QC4.0 PD 3.0 PD USB-C Type C Fast USB Charger For iPhone 14 13 Pro MacBook
Prebacio sam na MKD + imam oko 1100 coina. Na koju foru imaš tu cenu? :)

Prilozi

• Screenshot_20250418-231047.png
    Screenshot_20250418-231047.png
    284.9 KB · Pregleda: 47
h2testw , pa ako je OK , mozes da je koristis za razne namene gde gubitak podataka ne predstavlja problem.

Može li preporuka za neki bluetooth transmitter sa 3.5mm konektorom i podrškom za aptX?

Povezao bih ga na 3.5mm izlaz na pojačalu, pa putem Bluetooth veze na slušalice.

Može li preporuka za neki bluetooth transmitter sa 3.5mm konektorom i podrškom za aptX?

Povezao bih ga na 3.5mm izlaz na pojačalu, pa putem Bluetooth veze na slušalice.
Nađoh ova tri modela. Dakle potreban mi je taj sa transmitter opcijom, aptX nije prioritet.

Da li je neko uspeo da nadje jos prodavnica koje nude one "check in" linkove gde se dobija kupon posle 7 dana? Ja sam do sad samo jednu nasao, dobio 4.5e preko 18e kupon i mogu da potvrdim da radi zajedno sa novcicima. Prodavnica bas nema neke ponude ali bilo bi zanimiljivo da se nadje jos takvih gde kupon nije "out of stock" konstantno. Ne postoji nikakva vizuelna oznaka u aplikaciji pod "followed stores", link se nadje na "store home"

A koja je to prodavnica gde si našao to. Nisam primetio na ovima što pratim da ima toga

Vrh Dno