Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ne kapiram, kada sam preko app jurim ove kabliće, punjače,... ne uspeva da dobijem neki ultra popust. Oko npr. 36%, nešto više nešto manje.
Onda preko linka sa foruma kliknem na punjač što je s5p iznad postavio link i eto ga sa popustom od 95%. Naravno imam mkd nalog, skidam coins-e svaki dan (sve što se nude - nakupio oko 12000)... Naravno gledam u obe sekcije "discount finder" i "save now"
U čemu grešim?

Hoćeš reći, malo malo, pa bacim pogled na Alija i pecam?
Generalno, pričali ste bar 1000x o ovome, ali nekako nije mi se posrećilo - možda par puta...
Hvala

Upravo, sad su raznorazni kablovi jeftini, otvori aplikaciju, ukucaj Toocki u pretrazi, otvori 5-6 artikala i pojavice ti se kablovi u Coins delu, neki sa 36%, neki sa 95%.

To se stalno menja i ljudi dodju kad promase dan i misle da nema popusta.

Može li preporuka za neki bluetooth transmitter sa 3.5mm konektorom i podrškom za aptX?

Povezao bih ga na 3.5mm izlaz na pojačalu, pa putem Bluetooth veze na slušalice.
Je li gitarsko pojačalo? Ja sam poručio jedan i ima kašnjenje od oko pola do sekund. Za gitaru smeta, ali za muziku ne smeta.

Narucio si nesto gde je dostava SunYou ili Sellers Choice, i tu ti Bex dostavlja i naplacuje neke troskove koje bi ti i posta naplatila.

Koliko, kako, sta tacno i da li se ugradjuju, ne zna se jer nema papira.

Nije uvek ista brojka, zavisi od toga sta je kinez napisao za vrednost, troskovi ce uvek da variraju.

Po troskovima mi deluje kao da ti zaokruzuje na prvu okruglu vrednost ili je jednostavno slucajnost da bude okruglo.

Da daju papir bilo bi ok, ovako je sve na rec i postenje.

Da probam jos jednom, nekako je post preleteo.. Da li je neko uzimao tpms senzore za auto, kakva su iskustva, preporuka za nekog prodavca?

Upravo, sad su raznorazni kablovi jeftini, otvori aplikaciju, ukucaj Toocki u pretrazi, otvori 5-6 artikala i pojavice ti se kablovi u Coins delu, neki sa 36%, neki sa 95%.

To se stalno menja i ljudi dodju kad promase dan i misle da nema popusta.

ja sam kupio tip c 1 metar sa novčićima za 20 centi

Da probam jos jednom, nekako je post preleteo.. Da li je neko uzimao tpms senzore za auto, kakva su iskustva, preporuka za nekog prodavca?
Uzimao sam za burazera iz ove radnje
autoparts-wholesaler Store
Za Citroena, 4 kom oko 25e. Namontirao ih je i rade bez problema.

Ja sam kupio isto 4 komada za Opela, reci mi kad si ih namontirao da li si morao nesto preko dijagnostike da resavas ili ne?

Otprilike isto izadje i za forda kod njih, oko 3000 sa shippingom. Ako rade to je super cena, ovde jedan kosta 4-6000

Rade kuponi, otvorio sam da vidim koliko izlaze crne i dok sam otišao do wc-a klinac koji još uvek ne zna da čita je zgrabio telefon i tapnuo prstom na pay now, pa tako ispade da sam kupio jedne za 17,42€, neću da poništim order da me ne bije maler, videćemo kakve su kad stignu.

Da li je neko uzimao onu foliju za prozore što kao odbija UV i smanjuje temperaturu? Koliko je efikasna i ako može preporuka! Thanks
Kod mene danas 27C, moraću uskoro da palim klimu...

Btw, ako nekome treba, kroz coinse sa jednim daljinskim 0,43$

Ja kupio preko ovog prodavca, ali sada vidim da je ocena 4.3. Meni od prosle godine resio problem sa dnevnim svetlom (jer je suncana strana) + sa pregrevanjem samog prozora. Ove godine cu da porucim za celu kucu da odradim, jer se definitivno isplati, a investicija je jako smesna. Ako zelis da propustas dnevnu svetlost, onda uzmi svetlije boje, ako ne zelis samo crnu

Za 35din. nek' stoji u fioci ja presrećan 😄
Just to itch that scratch.

Nazad
Vrh Dno