Mislim da nema PDV samo "otvaranje" paketa. Neka me neko ispravi ako gresimKoliko su vam lupili pdv?
Kupice ga neko na postanskoj licitaciji, ako ne gresimPrvi put mi ocarinili UC...HU , i naravno NISLIJE BE
Naravno nisam preuzeo, pukao sam 25 centi 😀
Voltme punjac od 20w
270dinKoliko su vam lupili pdv?
Razumem sta hoces da kazes sto se nasih tice, ali kinez zaradi dosta vise nego sto mi platimo, jer im drzava u dobroj meri subvencionise proizvode za izvoz a i sam shipping van kine...270din
Postar mi se cudi jer mu prvi put vracam posiljku.
Rekoh mu, kinez ga napravi, ulozi materijal, plati radmu snagu , posalje free do srbije i sve to za 20ak centi, a srbin pametan hoce da uzme 2.5 eura za šta!?
Nasmeja se, i kaze u pravu si.
Hajde da ne tumacimo zakon kako nam se prohte, taj iznos od oko 270 dinara moze da se naplati za svaki paket, ako bi drzava postupala po slovu zakona:To koliko punjač vredi nije nešto oko čega treba da se raspravlja, već koliko je plaćen. Ne može neki Mika sa carine da zacepi 1000% pdv jer sinoć nije umočio pa danas mrzi ceo svet, nego treba da se zna koliko se naplaćuju dažbine i na koji iznos, a ne vidim kako to može biti drugi iznos od onog koji je kupac platio.
Obračun bi možda bio kako treba da taj novac ode državi po osnovu PDV, a ne BEX-ovom kuriru u džep.Mozemo diskutovati o tome zasto bex ne dostavlja nikakav papir vezan za to sta naplacuje, sto je pogresno, ali sam obracun je uradjen kako treba.
Ja velike vrednosti preko 50+ eu ,Salem u EU i nema nikakve dazbine
Hahaha sto je najjace od svega, prvi koji se nacrtaju na tim licitacijama su radnici PosteTako je, inače, nepreuzeta ocarinjena neregistrovana pošiljka sasvim sigurno neće završiti u džepu radnika pošte.
nepiši nešto u ovoj temi i okači mrenja,
![]()
Jeftin Kineski NVME - XrayDisk
Zdravo društvo, da napišem par reči o XrayDisk 512 GB Pro. Ja sam ga kupio za manje od 16€, a potreban mi je za Downloads i Torrente. Stigao je prilično brzo, za dve - tri nedelje. Pakovanje je interesanto. Čak su mi dali i šraf :D. Ovaj NVME sam ugradio u Jeyi adapter i hladanjak. Poseduje...forum.benchmark.rs
salem salem, kobasica mortadela![]()
jel moze link za taj netac ssd ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari