Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Prosao je taj voz, za 15 god Alija je kroz igricu Prize Land mogao da se uzme Magcubic projektor, JBL 770NC slusalice, neke Xiaomi Buds (6 valjda) itd.

Samo sto si morao da ugrabis nagradu u prvih 5 sekundi nakon otvaranja nagrade za preuzimanje jer se razgrabilo bukvalno odmah 😄

Ja sam sad pri kraju zalivanja, na 96%...ali nema nista od nagrada posebno, eventualno neki fen, al bas mi ne treba, da li ostaviti i cekati nekada da se nesto pojavi ili uzeti taj fen?

95% dodatni popust sa novčićima

I just found this on AliExpress:
€2.39 | Rocoren 240W Type-C to Type-C Fast Charging Cable PD3.1 Quick Data Sync for MacBook iPhone Samsung Xiaomi

85% dodatni popust sa novčićima

€2.25 | Baseus 100W USB C to USB C Cable Fast Charging Cord for iPhone 14 Pro Max MacBook Samsung POCO

Skroz leva dimenzija 400x900*3mm za sve osim prve podloge su 5.55e odnosno 2.1e preko mkd coins. Ima i follow coupon pa mozete 2 komada za 3.3e
Da li su kinezi sjebali ili je scam ne znam ali mi se cini kao legit prodavnica.

€6.69 | Large mousepad Black Cat starry sky mouse pad cloud and cat cute Mouse Mat Computer Office Accessories Desk Mat rubber non-slip

Može to i bolje

Prilozi

• Screenshot_20250424_151638_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250424_151638_AliExpress.jpg
    77 KB · Pregleda: 109
  • Screenshot_20250424_151551_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250424_151551_AliExpress.jpg
    84 KB · Pregleda: 110
jel moze link za taj netac ssd ?
NEMA ga vise po toj ceni , trenutno je 46 dolara, I mislim da se ne isplati po toj ceni .
MKD1,064.86 | Netac NVMe SSD 1tb M2 SSD 512GB M2 NVME 256GB SSD Disk Hard Drive M.2 2280 PCIe Internal Solid State Drives for laptop

Skroz leva dimenzija 400x900*3mm za sve osim prve podloge su 5.55e odnosno 2.1e preko mkd coins. Ima i follow coupon pa mozete 2 komada za 3.3e
Da li su kinezi sjebali ili je scam ne znam ali mi se cini kao legit prodavnica.

€6.69 | Large mousepad Black Cat starry sky mouse pad cloud and cat cute Mouse Mat Computer Office Accessories Desk Mat rubber non-slip
Ne radi shipping za Srb?

Jel koristi neko od vas onaj Fenvi wifi usb ax1800. Probao ga na Win 11 pa ga ne prepoznaje...

Купио сам оне КЗ жичне слушалице на 80%што су биле, али ми је неопходан био и усб Ц адаптер, одмах сам наручио овај
US $6.25 | Type C to 3.5mm AUX Adapter Cable for Huawei Xiaomi Redmi POCO Samsung LG iPhone - Audio Jack Converter
Има добре рецензије, али се чује нешто, нисам задовољан, да ли неки други адаптер?
US $8.16 | IOS To 3.5mm Jack AUX Audio Adapter For iPhone 14 13 Pro Max Type C To 3.5mm With Mic For Samsung Xiaomi Headphone Connector

Jel koristi neko od vas onaj Fenvi wifi usb ax1800. Probao ga na Win 11 pa ga ne prepoznaje...
Meni BT adapter (sa Alia) pravi problem na Win 11, na Win 10 radi bez problema. Kupih vise verzija od 5.1 - 5.4 i nijedan nece. Pisao sam Brus Liu da mi posalje drajvere i poslao covek, al oko 20Mb sa kineskim nazivom fajla i iskreno nikad nisam smeo da ih instaliram (jer nije u pitanju moj racunar). Tako d apretpostavljam da nije do adaptera, vec do WINa, probaj ga negde kod nekog na desetki

2/16 oko 11.5$, postoji SlimBox za njega

Ovo + eventualno neki IR daljinski sa 4-5 dugmeta = box za stariju familiju

US $36.62 | Tanix TX1 Android 10 TV Box 2.4G WIFI 4K HDR 3D 8GB 16GB Allwinner H313 Quad Core Global Media Player DC 5V/2A

Na koju foru, meni je oko 2200 kad otvorim?

Mislim da mi je i tad bila ista cena, ali moguće da sam gledao dan dva nakon što si okačio link 🙄. Javi ako naletiš na nešto slično 😀

Ne znam koliko kosta kod nas ali neka se nadje, ~14.5$

US $39.04 | Car Bumper Repair Welding Gun Hot Stapler Plastic Welding Machine Bumper Repair Kit Soldering Iron For Plastic Repair
Razlika u ceni 27$, a samo boja drugacija

Nazad
Vrh Dno