Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@bojke1

Izgleda previse dobro da bi bilo stvarno - zaobidji tu ponudu u sirokom luku...

Ako nije bas hitno , prati situaciju na TEMU - poceli su da nude i stvari preko 50€
- mozda ce da "izleti" neki dobar model uz neki veci popust.

U suprotnom - kupite kod nas.

Jutro kolege. Sad je 1.16€ ako nekome treba hehe.

I just found this on AliExpress:

€2.25 | Baseus 100W USB C to USB C Cable Fast Charging Cord for iPhone 14 Pro Max MacBook Samsung POCO

Edit:
36€ za ovog misonju
€67.55 | Rapoo MT760L/MT760M Ergonomic Rechargeable Wireless Mouse 4000 DPI Multi-mode Bluetooth Support for Up to 4 Devices

Dugo sam ga jurio i evo sad mu je cena ispod 40€. Ja ga platio 37.

Nisu iskopirali onaj infinite scroll, to je meni najjača stvar kod MX Mastera.

Da da bukvalno.
Ja sam dugo dugo koristio Logitech G700S za tim metalnim teskim skrolom i necu ga prezaliti koliko je to dobra stvar.

Ja sam master 3s kupio za oko 50e na Aliju, doduše naplatili su mi PDV (jedna od retkih stvari za koje sam bilo šta platio). A rapoo 760 sam platio oko 25e čini mi se.

Koji uzeti od ova dva? Kod mene je slična cena 26-27€

€62.82 | Anker 100W USB C Charger Block(GaN II), 3 Port Fast Compact Wall Charger for MacBook Pro, MacBook Air, Google Pixelbook

€45.10 | Baseus 100W GaN Charger Fast Charger For Xiaomi Samsung iPhone Laptop Tablet Type C Charger QC PD Charger With USB Phone Charger

Izgleda previse dobro da bi bilo stvarno - zaobidji tu ponudu u sirokom luku...
Mislim da sam već pisao, ali je to uzaludno u temi sa ovoliko postova;

- Ali Express oglasi koji počinju sa 2025 i Top mi deluju kao prevare; očigledno nestvarna cena.

Da se nadovežem 🤣 , ko ima žensku publiku u domaćinstvu,
Fensi gumice za kosu, 0,08$ za 10 kom

Kako se koriste ovi coinsi, ja kad otvorim link cena je oko 3$, i kad idem na pay now vidim da skida 3 coins a, negde grešim, ali nikako ne uspevam da dobijem cene koje vi ovde pominjete.. 🤔

Kliknes na link i vidis ispod cene kolko skida procentualno, ako je sirotinjska cifra, odes u coins sekciju pa discount finder (tu je history) i trebao bi da se pojavi, sta god je u pitanju sa vecim popustom

Primer ovoga:
IMG_20250426_233558.jpg

I u history:
Screenshot_2025-04-26-23-36-45-23_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Dajte neku (dobru i bezbednu) preporuku za auto punjač koji podržava fast charging protokol za s23 Ultra. Imam originalni Samsung ali iz prastarih dana S9 modela, dosta slabo radi, kada koristim navigaciju on bukvalno samo održava bateriju na trenutnom procentu.
Niko?

Ne pise da je za ultra verziju ali nznm. Ja sam ovo uzeo jer je bilo dzbelesku u tom momentu €2.04
A i ovaj
€1.27

Kupio sam 2 pakovanja Philips Sonicare nastavaka za pranje zuba, ali su katastrofa. Jedan set je bio definitivno previse grub i sirov, a drugi (ekonomicna proizvodnja) tanka i proredjena vlakna na cetkici. Proizvode sam kupio iz ove 2 prodavnice, ali su ugasili linkove na store, sto ih svakako nije spasilo od negativne

Definitivno neki licni zakljucak, mislim da sam nasao prvo stvar u zivotu koju moram da kupujem original 😂

Ne pise da je za ultra verziju ali nznm. Ja sam ovo uzeo jer je bilo dzbelesku u tom momentu €2.04
A i ovaj
€1.27
Ovaj donji sa linka sam uzeo, drugar probao na S23 Ultra i radi fast charge, meni na Poco neće.

Od jutros 99% oglasa imaju smanjen coins popust za 5-30%. Nije problem sa regionom, popusti su visoki i crveni ali sve sto sam do sada pratio je zahvaceno. Jel primetio neko isto?

Zna li se na koji region vam dozvoljava da igrate play and earn?

Izguglaš koji protokol tvoj telefon koristi i tražiš punjač koji ga u svom opisu podržava.
Izađe ih mali milion od kojih 95% izgleda kao da na njih ne treba nakačiti ni Nokia 3310. Trebala mi je preporuka nekoga sa ličnim iskustvom, kao što se na kraju i javio neko i rekao Da, radi na 23u. Hvala, poručen Toocki.

Uh, baš jesi. Ovaj mi deluje kvalitetnije i meni je ovaj bio pik. Poručen, šta mi teško. :)
To mi i jeste poenta, da se dopuni u vožnji taman toliko koliko su srozali bateriju zadnjom sigurnosnom zakrpom.
Hvala! 🙌🏻

Nazad
Vrh Dno