Da li je ovaj punjač samo za iphone? Treba mi neki za Motorolu Edg 50 Neo.3.94€ sa store kuponom.
I just found this on AliExpress:
€14.49 | Rocoren 15W Magnetic Qi Wireless Chargers Fast Charging for iPhone 16 15 Pro Max PD Fast Charging For Xiaomi Pad Adapter
![]()
Rocoren 15W Magnetic Qi Wireless Chargers Fast Charging for iPhone 16 15 Pro Max PD Fast Charging For Xiaomi Pad Adapter - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
2.39 E na Nemacku adresu.3.94€ sa store kuponom.
€14.49 | Rocoren 15W Magnetic Qi Wireless Chargers Fast Charging for iPhone 16 15 Pro Max PD Fast Charging For Xiaomi Pad Adapter
![]()
Rocoren 15W Magnetic Qi Wireless Chargers Fast Charging for iPhone 16 15 Pro Max PD Fast Charging For Xiaomi Pad Adapter - AliExpress 202192403
Verovatrno sve to radi, ali ja cu probati kad dodje na mom samsung smartwatchu.Da li je ovaj punjač samo za iphone? Treba mi neki za Motorolu Edg 50 Neo.
Hoće đubrad da me navuku! Ne znam kakva li je ova pumpa, ali ove male pumpe nemaju ispog $40.Ovu za novčiće dobijem za $15.67. Da je slučajno nije kupovao? Značilo bi mi iskustvo.
US $69.94 | BSCOBBER A5mini Portable Air Pump Rechargeable Wireless Bicycle Tire Inflator Up to 100 PSI High Pressure Cycling Accessory
![]()
BSCOBBER A5mini Portable Air Pump Portable Rechargeable Wireless Bicycle Accessories Tire Inflator 100PSI High Pressure - AliExpress 18
Po recenzijama, gumu i po možeš da naduvaš. Ali meni je bitnoije da se 5 puta doduva nego jednom naduva. Nekad i lopta. A ručna je uvek tu, naravno. Ona mi ionako stoji pored bidona, ne zauzima mesto u torbici.Meni je na ovom link koji si poslao redovna cena 20+2 za shipping, bez novčića.
Razmišljam da je uzmem, 100 grama, naguraću je u torbicu sa alatom. Powerbank i C kabal i onako nosim sa sobom. Ali nisam siguran da bih se odrekao nošenja ručne pumpe...
kažu ovde za ove da su dobre, ako ti trebaju veće uzmi Realfit F3Da li ime neke slusalice na popustu trenutno? One toocki izadju preko 8eur
Meni je danas izašlo pre Pay Now oko 6.5 evraViđao sam te slušalice i ispod 10$:
![]()
Nisu toliko dobre da opravdaju cimanje, teoretski u DE na adresu ovih sto dovlace odatle pa da ti oni donesu na adresu u SRB.
Ok, hvala. Mislio sam od Ankera nešto da uzmem kao alternativuBolje digni budzet za jos neki evro i uzmi nesto u rangu iznad 50$ a tipa do 60-70$ sto salju u Srbiju, resi nekako da ide ka BG-u i to je to.
To sto su neke slusalice najbolje na nekom testu do 50$ ne znaci da su ove iza drasticno losije, zvuk je jako subjektivna stvar i svi ti review-ovi ne moraju da odgovaraju tvom iskustvu, tu su samo da te usmere.
Anker ti je najsigurnija prica za nase podneblje, javice ti bar 5 ljudi ovde iskustvo sa npr Liberty 4 NC koje su tu negde s cenom a sigurno nisu lose
Potraži Earfun Air Pro 4 na KP da li ih ima, odlične su.Jel ima načina da na srpsku adresu stignu QCY slušalice iz njihove oficijalne radnje?
€75.86 | QCY MeloBuds Pro ANC Bluetooth 5.3 Earphones with 46dB Hybrid ANC Hi-Res LDAC 6 Mic 34H In-Ear Detection
![]()
QCY MeloBuds Pro ANC Bluetooth 5.3 Earphones Wireless 46dB Hybrid ANC Hi-Res LDAC Earbuds 6 Mic Headphones 34H in-Ear Detection - AliExpress 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari