Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Koliko ste najvise cekali za paket? Sta kad prodje 60 dana?

Nešto preko 8 meseci, ako se dobro sećam. Jedina pošiljka za koju sam dobio refund, a da je posle nisam prijavio da je stigla. Za tih 8 meseci je taj proizvod (neki LED reflektor) postao dostupan u našim pordavnicama i koštao je manje nego što sam ga inicijalno platio.

Meni je UC HU broj paketa , posta ga ne pronalazi ali ECSC ga vidi ali iste informacije daje kao i al iexpress.
Imam takvih 17 paketa, od 20 aprila koji su poruceni do 15 maja.
Za ovaj od 15 maja mi pise da je na aerodromu, svi ostali su kao u posti.

Isto primecujem, korak pre isporuke za UC pakete po dve tri duze traje nego ranije. Na srecu samo jedan paket sa 3 cetkice za zube mi nije stigao.

Da potvrdim i ja, porudžbina od 20.02. stigla kao u Local Carrier Facility 05.03. (UC-HU) nema je na vidiku. Brdo drugih stiglo, u proseku 3-5 nedelja a one sa praćenjem (LA-HU) stižu za desetak dana.
Izvinite za digresiju...
I kod mene na 5-6 (UC-HU) paketa poslatih 21.4. poslednja informacija je 12.5. (Package arrived at local carrier facility). Uglavnom su to Usb type c kablovi

Jedna korisna stvar. Mislim da mi je otac pre 30 god mozda i vise doneo jedno kuci ovo i kaze ovo je ostrac nozeva i super radi. Kupio na pijaci. Pomislih cale kako si tako naivan uvalili ti igracku. Taj ostrac i dan danas radi i koristi se. Bas sad pogledah ti kljucni elementi ostraca takoreci bez tragova habanja. Ne znam da li je to jos uvek isti kvalitet. Inace mogu se ostre i makaze tj seciva koja se ostre samo sa jedne strane.
Moze i da ostre orudja tipa makaze za zivu ogradu, asov i slicno. Ima ovih ostraca svuda da se kupi.
I just found this on AliExpress:
€2.56 | 1PCS Handle Knife Sharpener Professional Knife Scissor Sharpener With Tungsten Carbide Sharpening Stones And High Impact Plastic

@vlada23,
Ove lampe dolaze bez bilo kakve baterije, a rade na 18650 ili AAA ( dobije se umetak). Mada za 45 din ne možeš da očekuješ i punjivu bateriju pride.
To u stvari uopšte nije loše, najgora bi opcija bila da je neka namenska baterija ugrađena.

Nazad
Vrh Dno