Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ukrali mi danas otirač ispred stana, pa me zanima da li je neko kupovao uređaj ovog tipa?

Iskreno, ne daje mi se 10k dinara za ovo, verujem da postoji manje kvalitetna alternativa na AE koja radi posao (a i nema na stanju) ?!?

I Earfun Air Pro 4. Najkompletnije za te pare.

Da li Ali šalje baterije za na primer tablete? Nešto mi je u sećanju da su tu bile neke restrikcije vezano za slanje baterija. Pretraživah temu ali ne nadjoh ništa konkretno. Imam stari Xiaomi mi 4 pad i baterija je odavno za zamenu.

Po
Da li Ali šalje baterije za na primer tablete? Nešto mi je u sećanju da su tu bile neke restrikcije vezano za slanje baterija. Pretraživah temu ali ne nadjoh ništa konkretno. Imam stari Xiaomi mi 4 pad i baterija je odavno za zamenu.
Powerbank ne salju, pa imam neku predpostavku da ne salju ni obicne baterije, jer su na istom principu

Ako neko i šalje onda su to slanja preko nekih špeditera koja se sigurno ne isplate jer su raspona 500 do 1.000 EUR, A baterija na primer košta 30 EUR ili 20.

Ukrali mi danas otirač ispred stana, pa me zanima da li je neko kupovao uređaj ovog tipa?

Iskreno, ne daje mi se 10k dinara za ovo, verujem da postoji manje kvalitetna alternativa na AE koja radi posao (a i nema na stanju) ?!?
Zasto bas pametno zvono?

Ako ti raspored dozvoljava mnogo jeftinije prodjes sa kamerom a odradi istu stvar.

U suštini, kada malo bolje razmislim, u pravu si, jer mi je tabla sa osiguračima iznad ulaznih vrata i bukvalno bih trebao da probušim betonski stub i izvučem napajanje sa druge strane, iznad vrata od stana. Nekako sam više bio za zvono zbog diskretnog izgleda i dugmeta za zvono, ovo postavljanje kamere bi moglo da nekoga isprovocira da me prijavi, zapravo onog ko mi je ukrao otirač. Zvono bih mogao da demontiram lako pa posle da vratim ako neko krene da me gnjavi. Ali pogledaću neke indoor diskretne kamere, možda uspem nešto da nađem, hvala na savetu.

Imas kamere za spijunku ako ti nesto znaci, montaza i kvalitet su diskutabilni doduse.

Ovo je prva koja mi je izasla, pregledaj sta ima dostupno, moze ovo jeftinije dosta

I just found this on AliExpress:
US $68.13 | 1080P Mini Wifi Door Eye Camera Hole Wide Angle FishEye Lens 1.66mm Peephole CCTV Network Audio Horn P2P Onvif Tuya

Kupio sam desetak majica iz ove prodavnice. Nije pamuk već poliester, ako imate neku alergiju ili se znojite previše možda nije za vas. Kad su akcije i uz pomoć koina može se kupiti za 200-300 dinara po komadu. Tanke su majice ali kvalitet štampe je jako dobar.

A velicine u odnosu na nase?

Da li je neko koristio ovo? Nisam gamer, ali čini mi se korisno "da se nađe".
US $11.31 | D3 Gamepad Stretchable Wireless Bluetooth For Mobile Phone Android Retractable Gamepad Joystick For Steam/Switch/PS4/PS3/PC/IOS
Totalni krš. Imam, nažalost...

Ovo je dobro, nekad bude na coins ali ne podržava veće futrole.

Poslednja izmena:
Da li je neko koristio ovo? Nisam gamer, ali čini mi se korisno "da se nađe".
US $11.31 | D3 Gamepad Stretchable Wireless Bluetooth For Mobile Phone Android Retractable Gamepad Joystick For Steam/Switch/PS4/PS3/PC/IOS
Ja sam pre godinu dve trazio da kupim tako nesto na Aliju, i na kraju sam odustao od svih tih "kineza" kupio na KP IPEGA PG-9083S, za manje para nego na Aliju. Vidim da je jos uvek tako sto se tice cene Ipege.

€57.72 | European desktop multi-contact power strip, 2 USB-A and 2 Type-C corner power sockets, 2M extension cord, home office kitchen

Treba mi ovako nešto da smanjim broj utaknutih punjača u produžni a i nije mi najbezbedniji ovaj što već imam, razglavio se od godina života i ume da pucketa u zadnje vreme.
Je li ovo sa linka ok opcija i vredi li ovih para ili imate nešto bolje da preporučite? Bitno je da ima 2 USB A i 2 USB C ulaza, ovaj je samo 15w (na USB C) ako ima neki bolji dajte.

Јел за Јуни најављена распродаја, надам се да ће бити 80-90% за новчиће, да се стрпимо још мало?

Stigla Orico mem kartica 32gb (zlatna). Solidna. Brzina po specifikaciji 100/50mb, toliko je skoro i izmerena. Nesto losije random perfomanse.

I druga bolja kartica Lexar 64gb, random pristup za pohvalu.

Prilozi

• orico32.png
    orico32.png
    34.4 KB · Pregleda: 66
  • lexar64.png
    lexar64.png
    38.1 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
Ali končano otčepio u mom slučaju. Danas mi stigle tri UA, UC pošiljke poručene pre skoro dva meseca

Mislim da nije do Alija... mene koči pošta već više od mesec dana za još nekoliko sitnih pošiljki... par njih stiglo u paketomat za vikend, a bili su u "local carrier facility" od 12. maja. Ima i starijih koje čekam, a ima i skorije poručenih koje su već ranije stigle... ko će ih znati :)

Stigle danas
I just found this on AliExpress: US $24.82 | Toocki EJ05 Mini 3D Hifi Stereo TWS Bluetooth 5.3 Wireless Earphones with Microphone for Android Phones

Za 70 din preko koinsa skroz pristojan zvuk, jedino sto meni ne odgovara ovaj oblik koji stoji na uhu ali biće lep poklon nekom. Nije bilo na stanju Toocki EJ06 pa mi kinez poslao Toockie HE 080 koje su prilično lošije od EJ05 pa pretpostavljam i od 06 koje nisu stigle ali za ove pare ne mogu se žaliti.

Prilozi

• IMG_4312.jpeg
    IMG_4312.jpeg
    289.8 KB · Pregleda: 55
  • IMG_4313.jpeg
    IMG_4313.jpeg
    264.1 KB · Pregleda: 56
Nazad
Vrh Dno