...a i parajun 16-22 je ogroman sale ako imas strpljenja
Razmisli o Capsule3 Pro +. Imaš u TWS temi utiskeMa videh ovaj Anker Liberty 4 NC - 70$, ne znam da li su u praksi bolje (na papiru jesu) od A40 - 60$
Da li ima neko sa foruma da je kupovao Liberty 4? Nije neka razlika u ceni, pa ako vredi njih da uzmem naspram A40
Mada sam se malo iznenadio za cenu A40 - jer sam ga platio 45$
Powerbank ne salju, pa imam neku predpostavku da ne salju ni obicne baterije, jer su na istom principuDa li Ali šalje baterije za na primer tablete? Nešto mi je u sećanju da su tu bile neke restrikcije vezano za slanje baterija. Pretraživah temu ali ne nadjoh ništa konkretno. Imam stari Xiaomi mi 4 pad i baterija je odavno za zamenu.
Zasto bas pametno zvono?Ukrali mi danas otirač ispred stana, pa me zanima da li je neko kupovao uređaj ovog tipa?
![]()
Xiaomi Pametno zvono 3S - Mi Srbija
mi-srbija.rs
Iskreno, ne daje mi se 10k dinara za ovo, verujem da postoji manje kvalitetna alternativa na AE koja radi posao (a i nema na stanju) ?!?
Totalni krš. Imam, nažalost...Da li je neko koristio ovo? Nisam gamer, ali čini mi se korisno "da se nađe".
I just found this on AliExpress:
US $11.31 | D3 Gamepad Stretchable Wireless Bluetooth For Mobile Phone Android Retractable Gamepad Joystick For Steam/Switch/PS4/PS3/PC/IOS
![]()
D3 Gamepad Stretchable Wireless Bluetooth For Mobile Phone Android Retractable Gamepad Joystick For Steam/Switch/PS4/PS3/PC/IOS - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ja sam pre godinu dve trazio da kupim tako nesto na Aliju, i na kraju sam odustao od svih tih "kineza" kupio na KP IPEGA PG-9083S, za manje para nego na Aliju. Vidim da je jos uvek tako sto se tice cene Ipege.Da li je neko koristio ovo? Nisam gamer, ali čini mi se korisno "da se nađe".
I just found this on AliExpress:
US $11.31 | D3 Gamepad Stretchable Wireless Bluetooth For Mobile Phone Android Retractable Gamepad Joystick For Steam/Switch/PS4/PS3/PC/IOS
![]()
D3 Gamepad Stretchable Wireless Bluetooth For Mobile Phone Android Retractable Gamepad Joystick For Steam/Switch/PS4/PS3/PC/IOS - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari