Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Koliko ste najvise cekali za paket? Sta kad prodje 60 dana?

Nešto preko 8 meseci, ako se dobro sećam. Jedina pošiljka za koju sam dobio refund, a da je posle nisam prijavio da je stigla. Za tih 8 meseci je taj proizvod (neki LED reflektor) postao dostupan u našim pordavnicama i koštao je manje nego što sam ga inicijalno platio.

Meni je UC HU broj paketa , posta ga ne pronalazi ali ECSC ga vidi ali iste informacije daje kao i al iexpress.
Imam takvih 17 paketa, od 20 aprila koji su poruceni do 15 maja.
Za ovaj od 15 maja mi pise da je na aerodromu, svi ostali su kao u posti.

Isto primecujem, korak pre isporuke za UC pakete po dve tri duze traje nego ranije. Na srecu samo jedan paket sa 3 cetkice za zube mi nije stigao.

Da potvrdim i ja, porudžbina od 20.02. stigla kao u Local Carrier Facility 05.03. (UC-HU) nema je na vidiku. Brdo drugih stiglo, u proseku 3-5 nedelja a one sa praćenjem (LA-HU) stižu za desetak dana.
Izvinite za digresiju...
I kod mene na 5-6 (UC-HU) paketa poslatih 21.4. poslednja informacija je 12.5. (Package arrived at local carrier facility). Uglavnom su to Usb type c kablovi

Jedna korisna stvar. Mislim da mi je otac pre 30 god mozda i vise doneo jedno kuci ovo i kaze ovo je ostrac nozeva i super radi. Kupio na pijaci. Pomislih cale kako si tako naivan uvalili ti igracku. Taj ostrac i dan danas radi i koristi se. Bas sad pogledah ti kljucni elementi ostraca takoreci bez tragova habanja. Ne znam da li je to jos uvek isti kvalitet. Inace mogu se ostre i makaze tj seciva koja se ostre samo sa jedne strane.
Moze i da ostre orudja tipa makaze za zivu ogradu, asov i slicno. Ima ovih ostraca svuda da se kupi.
I just found this on AliExpress:
€2.56 | 1PCS Handle Knife Sharpener Professional Knife Scissor Sharpener With Tungsten Carbide Sharpening Stones And High Impact Plastic

@vlada23,
Ove lampe dolaze bez bilo kakve baterije, a rade na 18650 ili AAA ( dobije se umetak). Mada za 45 din ne možeš da očekuješ i punjivu bateriju pride.
To u stvari uopšte nije loše, najgora bi opcija bila da je neka namenska baterija ugrađena.

Stiglo ovo cudo placeno 3$, izgleda u potpunosti kao da kosta 3$, jos nisam isprobao jer mi nije prakticno trenutno da ga povezem ali uzet je da ga ima bukvalno ako glavni strada, da premosti.

Po komentarima kazu da radi i da radi sporo, sto je bolje nego da ga nema za prvu pomoc.

Kvalitet je takav da ovo ne bih uzeo nikad da kosta vise od 3$ i iskljucivo bih ga razmotrio ako naleti opet za 3$ kao rezerva

US $23.27 | 12V 2A Car Battery Charger with LED Display for Wet/Dry Lead Acid Batteries 220V Repair Moto/Truck Charger

Prilozi

• 20250520_112009.jpg
    20250520_112009.jpg
    301.4 KB · Pregleda: 65
  • 20250520_111634.jpg
    20250520_111634.jpg
    615.5 KB · Pregleda: 59
  • 20250520_111639.jpg
    20250520_111639.jpg
    575.5 KB · Pregleda: 59
  • 20250520_111644.jpg
    20250520_111644.jpg
    468.4 KB · Pregleda: 56
  • 20250520_111648.jpg
    20250520_111648.jpg
    532.3 KB · Pregleda: 57
  • 20250520_111706.jpg
    20250520_111706.jpg
    486.3 KB · Pregleda: 54
  • 20250520_111715.jpg
    20250520_111715.jpg
    503.4 KB · Pregleda: 62
Treba mi neki proveren hdmi opticki kabl 10m duzine?

Ali kakvi su, vrede li korišćenja?

Jel' uzimao neko one UV sterilizatore za četkice za zube? Gledam da uzmem neki, klinke ih koriste i kao igračke...
Nešto ovog tipa:
Prijateljski savet - uzmi u apoteci hidrogen-peroksid 30% i praznu flašicu kao npr. ovu. Razblažiš na 3% i prskaš glavu četkice sa vremena na vreme. Works like charm

Ma jasno mi je to, ali deca protrče, ,,operu zube" i vrate četkicu da i ne primetimo. Pre neki dan se frapriah kad vido na šta liči četkica... Ovako bi koliko-toliko ostala čista.

0.22$

US $4.99 | Labels for Food Containers 2x1inch,Kitchen Labels, Freezer Labels, Removable Labels for Food Container To Write On(500pcs/roll)

Ove sam nasao za 10-15 centi pre neki mesec kad mi je trebalo 10-15 etiketica. Skoro sam ih koristio umesto selotejpa. Nije moralo da izgleda nesto narocito a vec iseckano i drzalo je koliko treba. Ove su 125 i 250 komada a gornje cak 500.

Ne vrede, otvori komentare te nagrade i videces kakve sve nasumicne zalbe imaju ljudi, igracka ukratko.

Jel' uzimao neko one UV sterilizatore za četkice za zube? Gledam da uzmem neki, klinke ih koriste i kao igračke...
Nešto ovog tipa:
Ja koristim godinama i nemam nameru da prestanem. Cim sam presao u novi stan odmah sam uzeo jedan.
Kod keve sam ostavio xiaomi (koji god od podbrendova), a kod sebe stavio jedan slican.
Baterije traju sasvim solidno, nije gnjavaza da se puni.
Cak i da ne radi sterilizaciju, koju zelim, zapravo mi je mnogo zgodnije mesto za drzanje cetkica nego bilo koje drugo. Da ne pricam da razdvaja cetkice, umesto da se dodiruju.
Na ovo stavljam cak i brijace
Cini mi se da ti je cena malo jaca za taj sto si izabrao, mislim da je 20ak realna cena, mada ima lako i za 15$. Mozda shipping pravi razliku, ali sigurno moze ispod 30$

Pozdrav ekipa 👋 Imao sam nezgodan slucaj proslog vikenda gde sam oprao u ves masini Anker Space A40 tako da sam trenutno u potrazi za novim slusalicama. Da li ima nekih novina od Anker ili da kupim ponovo A40, posto su mi se odlicno pokazale u praksi i prezadovoljan njima

Za nagradu sam odabrao hard, već jednom zalio za medium (čekam da stigne zvučnik i mikrofon: ), pa nemam mogućnost da pogledam medium nagrade. Na hard nema ničeg sličnog. Ovaj što sam postavio mi izlazi za ~15 evra uz novčiće, to je valjda Xiaomi/podbrend. Komentari su Ok, ali rekoh da vidim i ovde. Poručiću jedan, nije neka para ni da služi kao držač.

BTW, carinili mi i 4. pošiljku (rođendanski set balona), 400 dinara, naravno neki Nišlea... set koštao oko 9 evra. Sutradan mi stigla 5 paketa na paketomat, kablići, maske, sitnije igračke.

Pozdrav ekipa 👋 Imao sam nezgodan slucaj proslog vikenda gde sam oprao u ves masini Anker Space A40 tako da sam trenutno u potrazi za novim slusalicama. Da li ima nekih novina od Anker ili da kupim ponovo A40, posto su mi se odlicno pokazale u praksi i prezadovoljan njima
Tkođe ih koristim (nekih godinu dana) i da mi se to desilo pazario bi ih opet bez dvoumljenja.

Ma videh ovaj Anker Liberty 4 NC - 70$, ne znam da li su u praksi bolje (na papiru jesu) od A40 - 60$
Da li ima neko sa foruma da je kupovao Liberty 4? Nije neka razlika u ceni, pa ako vredi njih da uzmem naspram A40

Mada sam se malo iznenadio za cenu A40 - jer sam ga platio 45$

Nazad
Vrh Dno