conecorleone
Poznat
- Učlanjen(a)
- 08.03.2021
- Poena
- 32
Najavlju je se da ce izaci u toku ovog meseca, da li se zna nesto vise o samom telefonu kao i o ceni?
Сви се сада испоручују са заштитним стаклом.Mora da ima los oleofobni premaz![]()
Sem displeja, procesora i bt, koji su bolji na poco f3, ostale prednosti su na strani x3pro. Prva prednost, 30% jeftiniji a ima i slot za dodatni memoriju, klasičan 3,5mm izlaz za slušalice, gorila 6 staklo, FM radio i bateriju većeg kapaciteta.Kao neko ko je do pre neki dan imao amoled ekran i sada ovaj poco x3 pro mogu da kazem da ima razlike ali ne bas neke velike, i jednog i drugog kada sam gledao na suncu se vide ako bas se nesto ne vidi malo se stane sa strane u neki hlad i resen problem.
Ono sto sam ja primetio je to da mi se ovaj poco manje greje dok se puni baterija... na mi 9t je telefon znao bas da se ugreje a ovaj jeste topao ali ne kao onaj. Na mi 9t sam koristio njegov punjac od 18w a poco punim sa njegovim od 33w.
Koliko god ovo zvucalo cudno ali ovaj ekran na poco x3 pro mi ima daleko bolji odziv, primera kada ga dva puta kucnem po ekranu da se odkljuca ili zakljuca to radi odmah dok na mi 9t to nije bio slucaj.
Na mi 9t sam imao otisak prsta ispod ekrana ali nije mi ni malo odgovarao... on jeste radio ali brzina naspram ovog telefona koji ima odkljucavanje sa strane i tehnologija je ista ona kao kada je senzor bio na ledjima toliko brzo telefon se odkljuca i nekako mi vise odgovara ovo nego da ciljam po ekranu da ga odkljucam.
Pozdrav, posedujem mi 9t, android 10 MIUI 11.0.5.0Kao vlasnik ovog telefona od juce, mogu da kazem da je telefon extra. Zvuk u slusalici se lepo cuje iako sam procitao da je los ali nije tacno, telefon je brz, ufs 3.1 memorija je takva da stagod da skidate i instalirate ili prebacujete da ce da odradi svoje i to dosta brzo.
Neko je pitao da li kod ovog telefona vibriraju ledja kada je pojacan do kraja, nazalost taj problem ako mogu da kazem da je to problem je idalje prisutno ali meni ne smeta.
Proximity senzor radi odlicno, mada ja telefon drzim slusalicu na uvetu a ceo ekran je odvojen od glave, malo nakoso ga drzim i koliko sam mogo da primetim u razgovoru da se ne pali ekran.
Uzeo sam 8/256 model metalik bronzani i sama pomisao na bronzano mi nije ulivala puno poverenja ali kada sam uzeo telefon u ruke sam promenuo misljenje. Presao sam sa Mi 9T modela 6/64 kojem sam ubacio custom xeu rom i telefon nikada zakucao ili nesto da sam moro da ga resetujem, ociscen od programa koji nisu koristeni, sve je radilo ok ali dosadio pa sam hteo da predjem na nesto drugacije i nisam se ni malo pokajao sto sam to uradio, inace me je ovo sve kostalo da sam dao svoj telefon i dodao jos 120 evra i uzeo ovaj Poco X3 Pro 8/256 nov u kutiji vakum pakovanje.
Ono sto me nervira je google servis za sms i pozive, ne mogu da se naviknem da ih koristim jer sam do sada na svakom saomi telefonu koristio njihove app a ovo mi je zlo bozije.
Tako da je pokrenuto odkljucavanje bootloadera i za 7 dana ubacujem custom stable rom, inace odmah sam dobio update na 12.5.2 i telefon radi extra, jos sam kao i kod predhodnog ga nakacio na kabel i sve programe i servise koji nisu bili potrebni i nisu uticali na rad telefona su uklonjeni trajno iz njega. Sada sam jos u procesu tesitranja ali koliko vidim druzicemo se dosta dugo.
Kameru jos nisam napolju koristio nesto malo po kuci ali to je to, nema neke razlike naspram predhodnog telefona posto je isti senzor ali da je brzi u obradi to jeste zbog daleko jaceg SD 860 procesora.
Ma daj i posle dve godine ugovora telefon izadje 60k jeste kako da ne. Nedam.Pojavila se verzija 8/256GB kod A1. Cena najjeftinijeg paketa je 2.5k![]()
Da li si probao Xiaomi-jev preinstalirani program za snimanje?Instalirao sam na telefon Cube Call Recorder. Na starom Poco f1 radio je bez problema. Sada, na novom telefonu u free verziji, on snima u amr formatu ali pri reprodukciji nema zvuka mada pokazuje da snimak postoji i preko 1mb.
Mislio sam da je do formata pa sam instalirao VLC player ali ništa.
Prebacio sam snimke razgovora na računar i pokrenuo na nekoliko playera ali zvuka nema bez obzira što pokazuje da reprodukcija ide.
Sledeći korak je bio konverzija Amr u MP3 ali isto. Reprodukcija ide ali nema zvuka?
Ima li ko ideju šta bi moglo biti?
Pozdrav koji vam se custom rom najbolje pokazao ? uzeo sam skoro telefon pa sam razmisjao da zamenim mi ui
Ne vibrira ni kod mene iako je ukljuceno u opcijama.konačno da je tema malo živnula, u jednom trenutku sam pomislio da sam jedini s ovim fonom.
nego da li vama tastatura vibrira prilikom kucanja poruka? kod mene ne.
Ne vibrira ni kod mene iako je ukljuceno u opcijama.
Ja sam se iskreno zacudio kako nema vise ljudi s ovim telefonom obzirom na specifikacije. Tema 3 stranice.
Jel probao neko gcam za ovaj fon. Stvarno je kamera ispod proseka, vidi se da moze mnogo bolje. Slike su ok dok se ne zumira, onda nema nikakvih detalja, kao da je kompresija slika prejaka.
Da potvrdim to sto si napisao... Devojka ima note 8 pro i meni je F1 jos uvek tu, oba prave bolje slike, dosta bolje slike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari