conecorleone
Poznat
- Učlanjen(a)
- 08.03.2021
- Poena
- 32
Najavlju je se da ce izaci u toku ovog meseca, da li se zna nesto vise o samom telefonu kao i o ceni?
Ne nikako, ako vec nesto gledas za prelazak onda Poco F3, Mi 11 Lite 5g.Jel ima neko ovaj telefon? Kakvi su utisci? Isplati li se prelaziti sa Mi 9t pro na ovaj?
Без проблема могу два дана да користим телефон. Опет, ово је индивидуално, нисам захтеван корисник. Већ сам напоменуо да не играм игрице на телефону а ретко га користим и као видео плејер.Kako ti se pokazala baterija, na testovima se nije bas proslavio?
Да, има у испод решетке горњег звучника. Светли када се пуни и када је пристигла порука или пропуштен позив. Значи, визуелно обавештење.Da li ima led notifikaciju? Niko ne pominje u recenzijama. Ako te ne mrzi okaci negde par slika u punoj rezoluciji
За сада је све ок.Hvala, okaci kad stignes nije hitno.
Jel ima problema sa proximity senzorom?
Да, разлика није нешто посебна.Hvala, pogledaću posle na kompu. Deluje da nema veilike razlike sa gcam, malo drugacije izvlači senke, ali vrlo su slicne.
Не разумем, испада да андроид мења екстензију или закључава постојећу? Не видим како другачије може. Да је мења не може, пише поред записа amr. Мене буни то што постоји садржај али и на рачунару не могу да репродукујем запис ни у конверзији?Mislim da ti ne radi zbog Androida 11
Као и сваки ips. Слика прилично бледа ако је директно изложено сунцу.Kakva je vidljivost ekrana na suncu? Neka postavi neko sliku ili video ako moze...
Nije bas svaki, eto ja koristim Mi 10T Pro i na suncu je super vidljiv, ima vise od 650 nits-a naspram ovog od 450Као и сваки ips. Слика прилично бледа ако је директно изложено сунцу.
Ако се руком направи мала сенка, већ је боље.
Pa da, direkt na suncu650 у пику а иначе 500.
Суштински то и није битно јер ips на сунцу не може се равнати са олед дисплејем.
Лично на то не обраћам пажњу јер ми је око 10% случајева ситуација да ми је телефон изложен до таквог степена сунцу па да ништа не видим. И тада, довољно је да се окренем и да телефон буде у сенци и све видим.
Ни ок, свако има своје критеријуме.
Реално, ја не капирам те приче о дисплејима из више разлога. Прво треба почети од резолуције. Људско око, кажу, види око 300ppi а произвођачи нам нуде далеко више и то вешто маркетиншки пласирају.Pa da, direkt na suncuIstina je, da IPS ne moze da se ravna sa AMOLED ekranima, ali je ovo jedan od najboljih IPS ekrana koji sam video.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari