conecorleone
Poznat
- Učlanjen(a)
- 08.03.2021
- Poena
- 32
Najavlju je se da ce izaci u toku ovog meseca, da li se zna nesto vise o samom telefonu kao i o ceni?
Kao sto rece kolega iznad, moguce je. I dobro si me podsetio da ukljucim opciju da probam posto mi se desava da palim ekran svaki cas kad ga drzim u ruci. S druge strane ne znam hoce li mi raditi led lampa, namestena mi je precica na power dugme. Sad cu da probam.Pitanje za vlasnike ovog modela
Da li je senzor otiska prsta moguće skroz isključiti?
Kada je isključen da li i dalje pali ekran kada se dodirne?
Kako ti se čini veličina i težina posle RN7?Od jueče ponosni vlasnik,posle RN 7. Za sada zadovoljan,posle pune dvije god korisnjenja RN7 ima neke sitnice da mi smetaju,povlačenja ekrana sa vrha prema dolje vazda mi pali menu wifi a ne aplikacija. Treba da vidim da izbacuje poruke na ekranu(viber WA),moze li mi reci kako podesiti? Mada nisam cackao,al i to me nervira
Pa za sada je ok posle 2 dana korišcenja,da malo je tezi al nista strasno.Kako ti se čini veličina i težina posle RN7?
Ja ga takođe imam i po specifikacijama mi X3 Pro deluje ogromno i preteško![]()
Drug,nisi shvatio moje pitanje. 😃Iz podešavanja za sim kartice mora da se odabere ta opcija.
Drugari, zamolio bih vas da kažete da li imate problema sa MIUI? Da li kasne poruke, pozivi, loš signal ili nešto slično ?
Devojci sam instalirao, značajno bolje fotke.Koristi li neko gcam na ovom telefonu? Jesu li značajno bolje slike?
Ne kasne, ali obaveštenja nekad zezaju, tj telefon zavibrira kao da je stigla poruka, ali ne prikaže obaveštenje, nego prikaže samo na ikonici aplikacije malu tačku kao oznaku da imaš nepročitane poruke. Dešava se najčešće kada ti stiže više poruka na jednu aplikaciju od jedne osobe pa ne bude teško provaliti gde je stiglo. nisam pokušavao da popravim, verovatno može nekakoDrugari, zamolio bih vas da kažete da li imate problema sa MIUI? Da li kasne poruke, pozivi, loš signal ili nešto slično ?
Da, Gcam daje neuporedivo bolje fotke od default kamere. Konacno da ima detalja kad se zumira umesto da bude mutno i zmrljavo.Devojci sam instalirao, značajno bolje fotke.
Verzija MGC by BSG 8.1.101.345618084. Config fajl koristi NaturalVibesT2Alpha0.3.3.
Uđi na f3 sajt i pogledaj tamo sam okačio slike stock i Google kamerom pa vidi kolika je razlika, istu ka eru imaju X3 pro i f3. Razlika je ogromna.Koristi li neko gcam na ovom telefonu? Jesu li značajno bolje slike?
Deluje mi kao da hoćeš reći da nije previše osetan upgrade sa RN7 na X3 Pro?Vlasnik RN7 3 god uzeo Poco x3 pro 8/256 navikne se na tezinu ali par puta ispadne i udari te dok lezis boliNavikne se i na velicinu bolji je veci ekran uvek. Gcam pomenut u prethodnom postu odlican daje bolje fotografije. Najzanimljivije sto telefon nije brzi mnogo od RN7 sem kod slikanja i igara koje ne igram. Redmi Note 7 pro je lep tanak telefon ovaj je kao tenk pogotovo u fabrickoj maski. Proximiti radi perfektno.
F3 sajt? F3 tema ovde na benchmarku?Uđi na f3 sajt i pogledaj tamo sam okačio slike stock i Google kamerom pa vidi kolika je razlika, istu ka eru imaju X3 pro i f3. Razlika je ogromna.
Ja kada smanjim odlično čujem, a oko mene niko ne čuje, više puta sam terao devojku da pokuša da čuje šta pričam i nije mogla. A ja sam odlično čuo. Mislim da je problem malo prenaduvan i da uopšte nije kako neki pokušaju da ga predstave.Nakon nekoliko poziva uvideo sam ogroman problem, to je da je zvuk u slušalici bukvalno kao na spikerfonu, svi okolo mogu da čuju šta sagovornik kaže. Ako smanjim ton i dalje se čuje okolo, ali je ton toliko slab da ga i ja jedva čujem. Vidim da još ljudi ima ovaj problem i da ovo nije kvar, već je takav telefon.
Zato ću ga još danas vratiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari