Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

da l' mi se čini ili je brzo došla 3. generacija?

pokusaj da se nekako podigne cena na 79$

nemam pojma sto bi neko ovo kupio, osim kada nestane prethodna generacija na lageru, pa moras kupiti novi sa 50% vecom cenom

Сада знамо зашто ген 2 није мрднула од пропалог ATV11.

Imam Mi TV Box S gen 1 i znam da je već bilo reči o ovome i ne zamerite ali mi treba tačna informacija koji USB to LAN adapter radi provereno sa Mi TV Box S gen 1?

Zvao sada firmu VELTEH i kažu morate vi prvo da saznate koji tačno odgovara, jer kao naknadno ne vraćamo robu koja se otpakuje... :mad:

Pa mi je zato bitno da se ne bih posle cimao sa prodavcima i trošio uzaludno vreme na povrat! :(

Trebalo bi da rade oni sa AX88179 chipset-om , nislim da je vec pisano ali sacekaj da jos neko potvrdi ovo ili malo i google upotrebi

Trebalo bi da rade oni sa AX88179 chipset-om , nislim da je vec pisano ali sacekaj da jos neko potvrdi ovo ili malo i google upotrebi
Ma to je sve ok, ali mi je samo bitno da neko ko baš ima Mi TV Box S gen 1 i neki USB to LAN adapter potvrdi da to i radi! ;)

Ima i ovaj NIC-U3-02 Gembird USB 3.0 i ima čip AX88179 ili RTL8153, e sada koji je od ta dva čipa baš unutra... :)

Poslednja izmena:
Mogu da potvrdim da Ugreen usb hab+lan radi jer imam takvu kombinaciju.

a ja pronadjoh da se ova najnovija gen 3 xiaomi boxa spominje u Spaniji da ce se pojaviti oko 9og aprila u ponudi , za nas podrucje nisam nasao info

sigurno se nece otimati o njega,
sve dok ima 50% jeftiniji 2G

zavisi od coveka do coveka, kako ko odluci
32 GB prostora i WiFi 6 nije mala stvar, kontam da ce najvise to uzimati ovi koji nemaju ni jedan box trenutno pa ce otici odmah na gen 3

Onda opet bolje da kupi onn 4k pro, tj thomson njegovu global verziju

mi box je postao mega popularan zato sto ima najbolju cenu, sada to izostaje

maxresdefault.jpg

ma preskupo
realno ako se nekad nađe treća generacija na aliju ispod 50€ kao što sam našao drugu uzeo bih iako mi i ova druga radi lepo

Ја сам презадовољан "двојком". Још сам имао у плану да купим три пута скупљи бокс због Кодија. Нешто на Алију су се зај***ли, мени паре вратили и данас кад погледам невероватно колико сам среће имао у ствари, иако сам на прву био разочаран.

Бокс је по мени више за оне који користе легалне апликације, али толико добро ради да је уживање. Надам се да ће бити тај апдејт на АТВ 14.

Poslednja izmena od urednika:
Искрено немам појма, него је новији па због тога. Мада оно не значи да нешто што је новије буде и боље и то је тачно :D
Слжем се овај сада ради одлично.

Meni dan danas Mibox 3 kupljen 2018 fercera za sve pare.A ima i AFR sto je mom drugaru @shamanNS vrlo bitno ;)

Ja sam i dalje zadovoljan mi box s (1. gen), samo što me zeza i dalje da ponekad izgubi WIFI i kaže da nije povezan, iako mu pristupam preko scrcpy-ja s kompjutera u mreži... Samo restart pomaže. Nisam uspeo da nađem rešenje.

Бокс ген 1 је пређао на 12, фабрички ресет и ради течно и без проблема. Добио пропуштање рез и/или број фрејмова, коме је то битно.
Бокс ген 2 би са 14 добио све то само још флуидније. Слика је боља без трошења ресурса ако се гледа 24р филк или серија на 60р и сл.
Коме је битно зна зашто то тражи.

jedini problem može biti android 9 jer prestaje podrška za android 8...imam gen 2 i to je jedina stvar koja može biti problem, ali i to neće biti brzo verovatno...ako dignu verziju onda dok se ne raspadne... :)

Biće gen3 dosta jeftiniji vrlo brzo. Ako se ne varam i gen2 kad se pojavio je bio 9000 din, a vrlo brzo je došao na 6 i nešto hiljada. Ne vidim zašto i sa gen3 ne bi bilo isto.
Naravno, neće biti potrebe da ga kupuje neko ko ima gen2 već samo neko ko kupuje novi

И ћелави да га тестира, па ће опет да га одеру цариници :rolleyes:
@offline71 - поред апдејта опседнути су свим могућим паткометријама, почев од чувеног SoT. Мада, и јабучари када продају телефоне обавезно наглашавају здравље батерије, илити на српском Battery Health.
Да се вратим на ћомин бокс треће генерације:
  • Да ли вреди прелазак са двојке на тројку? Вероватно не.
  • Да ли ћу га набавити? Сигурно да.
  • Зашто ћу га набавити? Мени уопште није потребан, али ћу га због канала набавити. Невероватан је број прегледа шаоми уређаја у односу на остале.
Контактираћу шаоми и у Србији и у Кини, баш да видим да ли ће послати примерак на тестирање, али сам уверен да то неће урадити јер су "велики".

Vrh Dno