Мани се ћорава посла одмах да ти кажем.Da, im smisla da je zbog toga. Samo ja sam se pitao jel postoji način da se zaobiđe to?
Bolje probaj NOVA opeN sOurce Video plAyer ili ako ti ne trebaju dodatne opcije za titlove/mrežu najbolje ovaj: Just Video Player@ Da odg. sam sebi mozda nekom bude od pomoci - kljucno je bilo podesiti u dozvolama za MX Player - Allow access to all files always, tad je proradilo ! Prvobitno sam stavio Allow only while using app , ali mu to nije bilo dovoljno ...
Pustam sve preko Lokalne mreze (cesto sa titlovima ) znaci onda je bolja opcija taj Nova Player?Bolje probaj NOVA opeN sOurce Video plAyer ili ako ti ne trebaju dodatne opcije za titlove/mrežu najbolje ovaj: Just Video Player
MX Player je odavno đubre, pogotovo od kada su ga prodali ...
Koja aplikacija za remap ima opciju da se dodaju ch+- komande? Prve i jedine dve koje mi na Mi boxu nudi na plej storu ne nude promenu kanala kao akciju.Meni je glavni benifit da moze da pali -gasi box. Mozes da isprogramiras tastere da rade sta hoces uz pomoc neke aplikacije. Mapirao sam Prime taster da otvara Hbo,tastere za teletex da budu ch+- ,Mi taster da otvara Eon,Input da otvara Tivimate....
Juce sam upario i originalni daljinac tako da sad stapic ima uparena tri daljinca![]()
Ne radi ni kod mene. Google TV u "Apps only mode".
Vec sam pisao drugaru isto nece da radi, a kad pokusa update uredno nadje update, i kad pocne instalaciju prekine je i napise da nema instaliranu aplikaciju. Da li negde ima da se nabavi zadnja verzija kao .apk?Ima li neko predstavu što neće da radi smart tube? Mi box 2nd gen
Нема га више ни 3.5мм порт за оптику и аналогни звук.Ne daj bože da stave više od 2GB RAM 😂 A tek ethernet port, to bi bio skandal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari