Stavio sam novi TP Link AX1800 Wifi 6 router, svi uredjaji kidaju samo Mi Box zeza.A da probaš sa nekim wifi range extenderom?
Non stop se skida sa mreze svako malo moram da ga restartujem da bi se konektovao. Posle restarta prodje na neko vreme pa tako opet. Cak i kad razdvojim mreze i teram ga da ide na 5Ghz on samo izbaci da ne moze da se nakaci. Eto iz tih razloga postavih pitanje za usb wifi adapter.sta ce ti usb wifi kada mi box ima wifi na 5ghz?
Stuca na 2.4 na 5ghz ne stuca sigurno, probaj da promenis kanal.
probaj da promenis kanal.
Koji HDMI kabal koristis? Hoce da zeza wifi i zbog nekih hdmi kablovaNon stop se skida sa mreze svako malo moram da ga restartujem da bi se konektovao. Posle restarta prodje na neko vreme pa tako opet. Cak i kad razdvojim mreze i teram ga da ide na 5Ghz on samo izbaci da ne moze da se nakaci. Eto iz tih razloga postavih pitanje za usb wifi adapter.
Mislim da je neki obican hdmi kabl, nije onaj koji je stigao uz uredjaj. Ne vidim kako bi to moglo da utice na wifi.Koji HDMI kabal koristis? Hoce da zeza wifi i zbog nekih hdmi kablova
ne utiče.Mislim da je neki obican hdmi kabl, nije onaj koji je stigao uz uredjaj. Ne vidim kako bi to moglo da utice na wifi.
Da A11, ali nova zakrpa RTT0.211222.001.773, novembar 2024.И даље А11...
Je l' to Mi Box 1 ili 2?Da A11, ali nova zakrpa RTT0.211222.001.773, novembar 2024.
Ne funkcioniše, setovano je na never i uredjaj se opet gasi.Gear/all settings/system/power & energy
Ovo je za Mi box S 2 gen.Je l' to Mi Box 1 ili 2?
Gde si ga kupio?Ako cemo pravo ja sam najzadovoljniji sa onn 4k pro
Inace svi lepo rade ali ovaj najlepse radi.
donet iz amerikeGde si ga kupio?
Isključeno je.U Display & Sound > HDMI CEC iskljuci Device Power Off
Kad si u Srbiji tebi Netflix uvek preporuci između ostalih recimo top 10, filmova i serija najgledanijih u Srbiji. A ovo za google tv prvi put cujem da se razlikuje od zemlje do zemlje. U stvari u čemu bi mogao da se razlikuje google tv inace, ako je isti softver u njemu za sve regije....Kako bih mogao da dobijem Google TV prvu stranu kod nas u Srbiji ako bih kupio Xiamo S 2gen? Znam da on ima Google TV ali sam takođe video i da Google TV nije isti za Srbiju kao za Englesku, Italiju, Nemačku i druge neke države.
E sad mene interesuje da li je moguće da ja nekako dobijem Google TV kao što je u tim državama, ali da mi preporučuje filmove i serije preko naše regije sa naših Netflixa i Maxa?
Nadam se da nije konfuzno ovo što sam napisao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari