Stavio sam novi TP Link AX1800 Wifi 6 router, svi uredjaji kidaju samo Mi Box zeza.A da probaš sa nekim wifi range extenderom?
Non stop se skida sa mreze svako malo moram da ga restartujem da bi se konektovao. Posle restarta prodje na neko vreme pa tako opet. Cak i kad razdvojim mreze i teram ga da ide na 5Ghz on samo izbaci da ne moze da se nakaci. Eto iz tih razloga postavih pitanje za usb wifi adapter.sta ce ti usb wifi kada mi box ima wifi na 5ghz?
Stuca na 2.4 na 5ghz ne stuca sigurno, probaj da promenis kanal.
probaj da promenis kanal.
Koji HDMI kabal koristis? Hoce da zeza wifi i zbog nekih hdmi kablovaNon stop se skida sa mreze svako malo moram da ga restartujem da bi se konektovao. Posle restarta prodje na neko vreme pa tako opet. Cak i kad razdvojim mreze i teram ga da ide na 5Ghz on samo izbaci da ne moze da se nakaci. Eto iz tih razloga postavih pitanje za usb wifi adapter.
Mislim da je neki obican hdmi kabl, nije onaj koji je stigao uz uredjaj. Ne vidim kako bi to moglo da utice na wifi.Koji HDMI kabal koristis? Hoce da zeza wifi i zbog nekih hdmi kablova
ne utiče.Mislim da je neki obican hdmi kabl, nije onaj koji je stigao uz uredjaj. Ne vidim kako bi to moglo da utice na wifi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari