Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

sta ce ti usb wifi kada mi box ima wifi na 5ghz?
Stuca na 2.4 na 5ghz ne stuca sigurno, probaj da promenis kanal.

sta ce ti usb wifi kada mi box ima wifi na 5ghz?
Stuca na 2.4 na 5ghz ne stuca sigurno, probaj da promenis kanal.
Non stop se skida sa mreze svako malo moram da ga restartujem da bi se konektovao. Posle restarta prodje na neko vreme pa tako opet. Cak i kad razdvojim mreze i teram ga da ide na 5Ghz on samo izbaci da ne moze da se nakaci. Eto iz tih razloga postavih pitanje za usb wifi adapter.

Prilozi

• 20250115_185329.jpg
    20250115_185329.jpg
    56.4 KB · Pregleda: 63
Non stop se skida sa mreze svako malo moram da ga restartujem da bi se konektovao. Posle restarta prodje na neko vreme pa tako opet. Cak i kad razdvojim mreze i teram ga da ide na 5Ghz on samo izbaci da ne moze da se nakaci. Eto iz tih razloga postavih pitanje za usb wifi adapter.
Koji HDMI kabal koristis? Hoce da zeza wifi i zbog nekih hdmi kablova

Ако није 2.0 макар може бити проблема.

Da li znate kako na 2nd gen da namestim da se ne gasi. Na onom originalnom sam namestio, na 2nd gen ne nalazim tu opciju. Može pomoć ako neko zna?

Gear/all settings/system/power & energy

Imam 2 pitanja.Prvo pitanje je kako da uparim daljinski od Xiaomi-a sa TV ?Probao sam da drzim 2 dugmeta daljinca i uperim u TV.I ono iz settings da stiskam volume - i + ali nece.Pa sam probao za soundbar preko proizvodjaca i nece ni to.Drugo pitanje je dal mora da soundbar bude vezan preko BT ili moze preko HDMI ARC.Mislim pitam za to uparivanje daljinskog.Konkretno , hocu da mi Xiaomi daljinac gasi tv i da pojacava i smanjuje volume.Ako mora da ide preko BT soundbar nije mi problem da ga povezem tako.Samo mi je bitno da ne koristim 2 daljinca ako ne moram.

Uspeo sam.Proradio je daljinac i radi i gasenje i volume.Zanemarite prosli post.:)

Делује брже ѕ2 после упдате али и даље су ту иста А11 ограничења.

Kako bih mogao da dobijem Google TV prvu stranu kod nas u Srbiji ako bih kupio Xiamo S 2gen? Znam da on ima Google TV ali sam takođe video i da Google TV nije isti za Srbiju kao za Englesku, Italiju, Nemačku i druge neke države.

E sad mene interesuje da li je moguće da ja nekako dobijem Google TV kao što je u tim državama, ali da mi preporučuje filmove i serije preko naše regije sa naših Netflixa i Maxa?

Nadam se da nije konfuzno ovo što sam napisao?

Kako bih mogao da dobijem Google TV prvu stranu kod nas u Srbiji ako bih kupio Xiamo S 2gen? Znam da on ima Google TV ali sam takođe video i da Google TV nije isti za Srbiju kao za Englesku, Italiju, Nemačku i druge neke države.

E sad mene interesuje da li je moguće da ja nekako dobijem Google TV kao što je u tim državama, ali da mi preporučuje filmove i serije preko naše regije sa naših Netflixa i Maxa?

Nadam se da nije konfuzno ovo što sam napisao?
Kad si u Srbiji tebi Netflix uvek preporuci između ostalih recimo top 10, filmova i serija najgledanijih u Srbiji. A ovo za google tv prvi put cujem da se razlikuje od zemlje do zemlje. U stvari u čemu bi mogao da se razlikuje google tv inace, ako je isti softver u njemu za sve regije....

Nazad
Vrh Dno