Ovo je upalilo. Hvala.Treba ti Google Home
Brzi i zivlji je G2, u opste nije za poredjenje, cak i ako je g1 sasvim upotrebljiv box.Koliko je u relanom radu gen2 brži od Gen1?
Gen1 mi je travel box i pošto sam navikao kući na Shield TV meni je to užasno sporo, čak i za osnovno šetanje kroz app EON/MAX/Stremio.
p.s. Da li je rešen problem sa Gen1 da uparedni EON daljinac ne može da upali box?
Vontar nije bolji od mi boxaDa dodam veoma vaznu stvar koja se cesto pominje, jedini Ugoos UR02 daljinski moze da upali boks iz stanja mirovanja.
sivi dugmici mogu da se programiraju i upravljaju vasim TV preko IR porta i radite sve samo sa jednim daljincem.
Meni X4 jeste. Brži je poprilično. Ugušen je izgleda Mi (Box 2) sa samo 2Gb RAM, treba mu 4.Vontar nije bolji od mi boxa
Obican android je samo vesto zamaskiran da ima interfejs kao Google TV/off
Taj Vontar običan Androida, a ne Android/Google TV?
Drugaciji interfejs zbog prelaska sa ATV na Google TV, mozda ti za nijansu bude delovao brze ali ne ocekuj cuda. U odnosu na Shield sve ce da bude sporo u svakom slucaju
Od drugih "opipljivih" stvari dobijas AV1 podrsku i eventualno neki OS update u buducnosti.
Svakako nece da ti resi problem, cak i kineski Vontari brze lete kroz menije u odnosu na Mi Box S 1st i 2nd gen ali nije to toliko strasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari