Imam slican problem. Mi box S (gen1) sam prebacio u dečiju sobu. I sada je udaljen od rutera 7-8 m (dva zida). Desava se da pri prvom paljenju ponekad nema neta. Pomaze kada u opcijama wifi-ja idem na ponovnu konekciju. U toku rada se ne desava prekid kao tebi. Samo pri prvom paljenju. Nije resenje ali pokusaj i ti da se ponovo konektujes u opcijama da ne moras raditi restart/vadjenje iz struje. Ili factory reset pa vidi kako se ponasa. Koliko ga dugo imas? Pozeljno je posle nekog vremena uraditi factory reset.Moj gen1 sve više i više davi. Dešava se da izgubi konekciju, jednostavno je povezan ali nema interneta. Dešavalo se i ranije, pisao sam u temi. Gore stoji poruka da nisam povezan na internet, a kroz mrežu mogu da uđem preko scrcpy. Pomaže samo restart.
Dešava se i da zamrzne sliku na EON-u, takođe pomaže samo restart ili vađenje iz struje.
Ovako kad radi dobro radi, nema laga, seckanja, prekidanja, ali odjednom samo stane kad se gore navedeno desi.
Da nije neko imao sličan problem, da li je uspeo da ga reši?
Meni se to davno desilo na Chromecast sa Google TV. Promenio sam kanal u podesavanjima rutera i posle se nije desavalo. Probaj mozda pomogne.Moj gen1 sve više i više davi. Dešava se da izgubi konekciju, jednostavno je povezan ali nema interneta. Dešavalo se i ranije, pisao sam u temi. Gore stoji poruka da nisam povezan na internet, a kroz mrežu mogu da uđem preko scrcpy. Pomaže samo restart.
Dešava se i da zamrzne sliku na EON-u, takođe pomaže samo restart ili vađenje iz struje.
Ovako kad radi dobro radi, nema laga, seckanja, prekidanja, ali odjednom samo stane kad se gore navedeno desi.
Da nije neko imao sličan problem, da li je uspeo da ga reši?
realno nije to nikakva mana, radilo je sve to isto i na androidu 9.Једина замерка је А11 тј не-упдате на А12.
Momsab kako nije vezano za mi box ako kazem da imam problem na istom? xD@vemiessubdentem to pitanje je uopšteno za Android TV a ne za sam Mi Box
što se EON-a i VPN-a tiče, postoji tema
![]()
EON sa VPN?
Pozdrav, imam EON Box (njihov "fabricki"), aktiviran preko koda....Medjutim, posto ga ne koristim na SBB mrezi, blokirani su mi N1 i Nova S. Postoji li neki bypass, imam NordVPN preplatu? Na supernova netu sam.forum.benchmark.rs
pošto spominješ da si uplatio mesečno, to je onda EON van mreže i onda ti ne treba VPN. instaliraj EON smart TV aplikaciju.
teme za EON aplikacije su u ovom podforumu
![]()
Online servisi
Chat, video conferencing, servisi za čuvanje podataka, email servisi, eUprava, SAAS - sve ono što koristimo online kao zamenu za klasičan offline softverforum.benchmark.rs
Ne. Navodno ce moci sa sledecim apdejtom androida.Moze li se na 2nd gen ugasiti hdr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari