Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zasto bi bio stari ?
Raskines ugovor i za 7 dana si nov sa 12m po dinar

E sad,kome je to smaranje,dosta je 1m po dinar

A zasto bi bio stari ?

Ne može ovo. Prate po adresi ko je gde i kada bio. Ne znam tačno koliko mora da prođe da bi imao status novog. Takođe, dobio sam ponudu za produženje 12m po staroj ceni (2800) i 12m po novoj (3400 valjda)

Ne može ovo. Prate po adresi ko je gde i kada bio. Ne znam tačno koliko mora da prođe da bi imao status novog. Takođe, dobio sam ponudu za produženje 12m po staroj ceni (2800) i 12m po novoj (3400 valjda)
Hahahaaa, same address just another person! ;)

Danas sam info dobio da ne gledaju po imenu već po adresi... Možda ta osoba koja mi je to rekla ne zna...

Ne postoji limit,to samo loze pa kog upecaju
Posle 2 dana si nov korisnik

Ko ima dsl evo jos bolji proveren hint:
Raskines ugovor i uzmes MIK kod
Kupis na Limundu mts modem i imas jos minimum 30 dana free net

Već sam pisao svoje iskustvo sa SN. Seka iz call centra koja je htela da me upeca je lupala gluposti tipa 3 meseca nakon raskida ne može isti broj stana opet, bla, bla.
Pošto imam dva ne zavisna ulaza otišao u SC da se odjavim i prijavim kevu na drugi ulaz stana, ali sam ipak rekao da mi SBB nudi 6m po 1 RSD što je i istina i momentalno me poslaše kod čoveka u kanc. da potpišem fiktivni raskid i dadoše mi 6m po dinar.

Samo da javim klubu CGNAT da su počeli prvi problemi. Čisto da se i ja javim da znate 🍺

Kako se kod tebe ti problemčići manifestuju?

Plus zebre, bicikli, semafori i drugi saobraćajni rekviziti.

Jedno pitanje,da li operater sme da menja cene usluga u toku trajanja ugovorne obaveze,a da pri tom ne obavesti korisnika?Konkretno,vidim Supernova pogigla cenu za paket koji koristim za 100din...Nije neka cifra,ali zasto bih im davao ako nemaju zakonskih osnova.Hvala.

Jedno pitanje,da li operater sme da menja cene usluga u toku trajanja ugovorne obaveze,a da pri tom ne obavesti korisnika?Konkretno,vidim Supernova pogigla cenu za paket koji koristim za 100din...Nije neka cifra,ali zasto bih im davao ako nemaju zakonskih osnova.Hvala.
Jesu bili su obavestili i bio je rok ako se ne slažeš da raskineš ugovor. Bilo je reči o tome i ovde na forumu.

Mali off ako može, u vezi najavljenog iznajmljivanja optike Telenoru od strane Telekoma... Mogu li dva ili više kablovskih provajdera pružati svoje usluge (TV, Net, Tel) preko istog optičkog ili koaksijalnog kabla.? Da li je tako nešto moguće?

Da, biće moguće, ali ne u isto vreme na istom optičkom vlaknu.

ima li neko problema sa netom zadnjih 20 minuta? non stop prekida vadim onaj punjac iz zida na kratko pa vracam...

Izgleda da ti problemi imaju veze sa tim koji je operater bio pre. Meni (bivši AVCOM) sve lepo radi iako na PC koristim i dalje LAN do koga stiže optika u suterenu, a paralelno na novom Technicolor ruteru koji sad prima signal preko COAX-a koristim samo za Wi-Fi.
Post automatically merged:

Nisu još isključili AVCOM aparaturu ali sam istog dana NAT-ovan.

Može li kod ovog operatera da se dobije paket koji uključuje samo internet bez obaveze osnovnog paketa kablovskih kanala koji me ne interesuju?

A zasto bi bio stari ?

Bilo je ranije fora kad raskines ne mozes 6 meseci ponovo da potpises za njih tako su mi usmeno rekli u poslovnici u Borci e sad dal lazu verovatno...

Stvarno nisam primetio...U svakom slucaju hvala.
Provajderi objave na svom sajtu podatak da ce biti povecanja cene i sl. i smatraju da su nas obavestili, a to sto od 100 njih 99 ne ide na sajt da vidi ne zanima nikog.
Ne moze to biti obavestavanje.
Obavestavanje bi moglo biti (i jeste) kad ti se uz racun (pisani ili elektronsi) dostavi papirce ili poruka u kojem tebe licno obavestavaju da se nesto menja i sta se menja.

Ali sta se cudite kada je sudske dopise dovoljno okaciti na oglasnu tablu suda "ako te ne nadju" i ne uruce ti, pri tome ti ne ostavljaju obavestenje da ti je nesto pristiglo od suda niti se ostavlja dovoljno vremena za odgovor ili mogucnost zalbe zbog takvog problema (uruceno-neuruceno, okaceno a nevidjeno)...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno