pedjadroid
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2015
- Poena
- 95
Odradis update i sansa 50-50 da ce da proradi posto i drugaru isto posle azuriranja nema sliku 😡
Da li zna neko onaj njihov Andriod Supernova box ili sta je vec koliko GB rama ima , gledao sam specifikacije ima android 9 a ne pise koliko GB ima rama.
Kod mene nije bio update, a isti su brojevi prikazani.Evo kod mene odradio update i sve prošlo bez problema!
Supernova optika u pitanju.
.Pogledajte prilog 298154
Možda je sam odradio update!Kod mene nije bio update, a isti su brojevi prikazani.
Jel zezaš ili šta?Ček a šta vam je taj NAT i jel on ima veze sa "pozajmljenim" EONom?
Ne mogu da verujem da jedan apdejt sjebao uređajDanas dosli i zameni move uredjaj sa drugim ...;-)
sad sve radi
Do čega zavisi ne znam od početka rada ex AVcom nisam imao NAT, sad dobio poklon za 2021 od Supernove. Negde na internetu sam čitao, da svi korisnici dobijaju polako NAT nemoj da mi veruješ jer ako je lažna vest lažem i ja tebe.Jel sve nove korisnike SN baca iza NATa ? Ako ne, od cega zavisi da li ce vas baciti iza NATa ? Na koje probleme mogu da naidjem ako sam iza NATa ?
Ne bi ga dobijali kada bi internet provajderi prešli na ipv6 protokol koji ima veći broj adresa.Do čega zavisi ne znam od početka rada ex AVcom nisam imao NAT, sad dobio poklon za 2021 od Supernove. Negde na internetu sam čitao, da svi korisnici dobijaju polako NAT nemoj da mi veruješ jer ako je lažna vest lažem i ja tebe.
Nešto mi đavo nije dao mira i gledam stare i sadašnje ugovore. Dok sam bio u AVcom-u jasno je bilo definisano ugovorom javna dimamička ip adresa, sada u novom toga nema i odma pao CG, a cena ove nije mala 699 din. Čini mi se.Ne bi ga dobijali kada bi internet provajderi prešli na ipv6 protokol koji ima veći broj adresa.
699rsd i sve ce biti k'o i pre, kad je za posao to nije nikakav trosak.
radice ti u lokalu sve, cgnat ili nat znaci da spoljni servisi nece moci tebi da pristupe, obzirom da nemas javnu ip adresu (ili istu delis sa jos mnogo njih)...Hvala na odgovorima.
Posto se bavim web dizajnom, funkcionisanje localhost servera mi je must-have. Koristim Apache i MySQL module na xampp-u, pa me interesuje da li cu, ako me bace iza CGNATa, imati problema sa dizanjem servera na lokalu ?
Ja ne kukam, a prvi sam ga zamenio umesto onog starijeg uređaja, čak mi je i slika bolja i sve.Move boxovi su smeće. Svi kukaju koji su ih uzeli, čak i monteri nemaju reči hvale za move uredjaje
Ako je Technicolor probaj http://192.168.0.1/ , korisnicko ime ostavi prazno a sifra bi trebala da je adminPozdrav, danas su mu prikljuciki net, pa me interesuje koji su username i pw? 192.168.100.1 ne prolazi admin sifra.
Nešto nisam primetio, sigurno nemaju vremena za sada...Obogaćuju li sadržaj video kluba, ubacuju li nove filmove i serije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari