Paja Eldin
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 06.12.2023
- Poena
- 12
Znači sad smo bez tri kanala praktički ostali. Zna li se da li će se ubaciti neka zamjena za ova tri kanala? Btw želim svima sretnu novu godinu, živi i zdravi mi bili. 😃
Pozdrav. Ja imam isti problem ali ne mo nikako da nadjem to podesavanje (color space settings). Ako moze neka fotka ili neko dodatno uputstvo. Hvala.To ti je problem u podesavanjima boja za te malo starije Sony televizore. Nema veze sa rezolucijom i osvezavanjem, a ni sa HDMI kablom. To podesavanje se nalazi (u boxu):
podesavanje, pa podesavanje uredjaja, pa prikaz. Tu ides na rezoluciju ekrana i u taj meni kad udjes imas (kod mene je zadnje-dole i pise na engleskom) Color Space Settings. To mu dodje kao paleta boja i tu imas opcije YCbCr444, YCbCr442, YCbCe420 i RGB. Sada ne secam se koji bese za taj Sonijev model TV-a odgovara, ali kreni od jedne opcije pa idi redom i videces kod koje palete boja se taj problem sa bojama vise ne desava...e taj ostavi i problem resen.
A rezoluciju ostavi najjacu koju taj model televizora daje. Mislim da je 1080p-60hz
Hoće...Znači sad smo bez tri kanala praktički ostali. Zna li se da li će se ubaciti neka zamjena za ova tri kanala? Btw želim svima sretnu novu godinu, živi i zdravi mi bili. 😃
Uslov moje zene su Fox kanali. Ako to skinu...Kad bi mogli da isključe sve i ostave smrdljive Pink i Hepi.
Sport Klub, Nova S, N1.... 😉Ništa supernovoj ne hvali sve je ok.
I ne trebaSport Klub, Nova S, N1.... 😉
To što tebi ne treba ne znači da i drugima ne treba.Kada svi kanali budu kod svih operatera ravnopravno a cenom i kvalitetom usluge biramo kome ćemo dati svoje pare možemo reći da smo se malo unormalili kao društvo i država.Dotle rokaj Pink i Hepi i raspale kreature sa ibarske magistrale!I ne treba
To što vama treba, ne znači da svima treba. Imate EON van mreže pa uživajte i rokaj raspali N1, Nova STo što tebi ne treba ne znači da i drugima ne treba.Kada svi kanali budu kod svih operatera ravnopravno a cenom i kvalitetom usluge biramo kome ćemo dati svoje pare možemo reći da smo se malo unormalili kao društvo i država.Dotle rokaj Pink i Hepi i raspale kreature sa ibarske magistrale!
Ja sam se baš ponadao da ćeš ukapirati....Ali teško to kod tebe ide.To što vama treba, ne znači da svima treba.
JbJa sam se baš ponadao da ćeš ukapirati....Ali teško to kod tebe ide.
A šta da se radi, takav je život.... 🍻🎊 Sretna nova godina i samo zdravlja.Ja sam se baš ponadao da ćeš ukapirati....Ali teško to kod tebe ide.
Zašto bi morao da imam dva kablovska provajdera da bi gledao sve?To što vama treba, ne znači da svima treba. Imate EON van mreže pa uživajte i rokaj raspali N1, Nova S
Od te priče nema ništa, to sam ja davno ovde pisao i dobio ovaj odgovor koji tebi šaljem. Tako i bi.Zašto bi morao da imam dva kablovska provajdera da bi gledao sve?
Dva provajdera=dva boxa za gledanje, dve instalacije po kući... nepotrebno.
Zar nije bolje da kod svakog provajdera imaš kompletnu ponudu pa da dodatno kupiš ono što želiš da gledaš?
Poz!Od te priče nema ništa, to sam ja davno ovde pisao i dobio ovaj odgovor koji tebi šaljem. Tako i bi.
Pink i happy uredno imaju apsolutno svi provajderi..Dotle rokaj Pink i Hepi i raspale kreature sa ibarske magistrale!
Zato što je United Media udarila u goč i pravila od sebe žrtvu kao meme pas plačko, dižući cenu licence za emitovanje u nebesa. Poslednji Mohikanac je Pošta net, koja je imala sve kanale, ali utapanjem u Supernovu, ta prava su poništena i UM je isforsirala svoju priču za EON van mreže transformišući prepaid opcije u Light, Full i Premium, a Telekom skoro svaki korak vešto prepisao, s razlikom što su se uvukli kod drugih provajdera (Beotel, Orion, A1, Hipernet, NetNet, ST Cable ex Sat trakt, Astra Telekom, itd).Zašto bi morao da imam dva kablovska provajdera da bi gledao sve?
Dva provajdera=dva boxa za gledanje, dve instalacije po kući... nepotrebno.
Zar nije bolje da kod svakog provajdera imaš kompletnu ponudu pa da dodatno kupiš ono što želiš da gledaš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari