Move uređaj to je uređaj na kome je priključen antenski kabl i internet, kada gledaš uživo ide preko antenskog kabla, a kada gledaš unazad emisije ide preko interneta. CAM kartica dobija signal preko antenskog kabla.Preko čega cam kartica i stb dobijaju signal? Muvi ide preko neta, ali nema nigde objašnjenje preko čega ide ostalo.
Kako ti gledaš i šta uopšte imaš? Ako imaš move uređaj naravno da ti treba antenski kabl priključen na njega.Ako sam dobro razumeo, potrebna je antena i preko nje se dobija signal?
Kakva Antena na krovu, ahahaha ko je napisao vide li 🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🥳🎉🎊 obavezno sledi i motorola da se ne dovikuje s krova. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Covek se izlupeta sa antenom na krovu za kablovsku tv pa obrisao komentar 😀
I meni je zakljucan, juce sam primetio.Da li je još nekom od juče zaključan Discovery Science? Upitanju je super sve start paket i bivša Gronet mreža.
Ex-kopernikus ZAKLJUCAN!!I meni je zakljucan, juce sam primetio.
Radi, nije bilo prekida ! ex RVDa li je još nekom od juče zaključan Discovery Science? Upitanju je super sve start paket i bivša Gronet mreža.
Još niste došli na red za gašenje.Kod mene radi.
Ex-Vektor.
Ne znam kakav switch? Imam onaj ulaz za lan kabl i tu ubacim .Nije meni ta brzina toliki problem,mpže sve da radi ok i bez tih 150,ali meni se dešava da mi internet samo odjednom pukne na 15 -20 sec nekoliko puta u toku dana i dodje.Jel se još nekom to dešava i da li taj problem da prijavim?Da slučajno nemaš svič? I ja sam imao isti problem i samo jedan dan slučajno vidim svič iza kompa, skroz sam zaboravio na njega. Izvučem ga i kabl zveknem direktno u komp, i brzina sa 100 ode na 192.
Na telefonu na 5G imam 100-110, a na 2.4 imam 45mbps. Upload 20 u svim varijantama
Meni, a i mnogima u mom okruženju se to dešava, jednostavno je loša mreža, bivši Kopernikus. Ja nemam bolju opciju tako da sam prestao da se nerviramNe znam kakav switch? Imam onaj ulaz za lan kabl i tu ubacim .Nije meni ta brzina toliki problem,mpže sve da radi ok i bez tih 150,ali meni se dešava da mi internet samo odjednom pukne na 15 -20 sec nekoliko puta u toku dana i dodje.Jel se još nekom to dešava i da li taj problem da prijavim?
Takodje, svaki, svaki dan se desavaju ta sitna pucanja sto nenormalno furstrira kada radite preko interneta. Ostali korisnici to sigurno i ne primecuju pa verujem da se takvim prijavama tehnicari nece ni bavitiMeni, a i mnogima u mom okruženju se to dešava, jednostavno je loša mreža, bivši Kopernikus. Ja nemam bolju opciju tako da sam prestao da se nerviram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari