Daju 1 mesec po 1 dinar.Koliko meseci po 1din daju starim korisnicima?
Nigde nisam video tu promociju. Da li to ima neka fora ? Doduse ja sam pod Exe net sa isteklim ugovorom...A zasto bi bio stari ?
Raskines ugovor i za 7 dana si nov sa 12m po dinar
E sad,kome je to smaranje,dosta je 1m po dinar
Ne može ovo. Prate po adresi ko je gde i kada bio. Ne znam tačno koliko mora da prođe da bi imao status novog. Takođe, dobio sam ponudu za produženje 12m po staroj ceni (2800) i 12m po novoj (3400 valjda)A zasto bi bio stari ?
Hahahaaa, same address just another person!Ne može ovo. Prate po adresi ko je gde i kada bio. Ne znam tačno koliko mora da prođe da bi imao status novog. Takođe, dobio sam ponudu za produženje 12m po staroj ceni (2800) i 12m po novoj (3400 valjda)
Kompjuter sve pamti samo se ukuca adresa stanovanja i prezime i sve izađe na uvid. 🤣🤣🤣Danas sam info dobio da ne gledaju po imenu već po adresi... Možda ta osoba koja mi je to rekla ne zna...
Evo ovako po 10 minuta ume da me vrti sa popunjavanjem brojeva i slova, to ovako izgleda. Bez obzira koji je sajt u pitanju bilo naš domaći ili inostrani baš ova slika izleće.Kako se kod tebe ti problemčići manifestuju?
Ne nego baš ova fotka što si je video na da mi na sajt da uđem, kažem bez obzira koji je u pitanju, naš domaći ili inostrani.Plus zebre, bicikli, semafori i drugi saobraćajni rekviziti.
Jesu bili su obavestili i bio je rok ako se ne slažeš da raskineš ugovor. Bilo je reči o tome i ovde na forumu.Jedno pitanje,da li operater sme da menja cene usluga u toku trajanja ugovorne obaveze,a da pri tom ne obavesti korisnika?Konkretno,vidim Supernova pogigla cenu za paket koji koristim za 100din...Nije neka cifra,ali zasto bih im davao ako nemaju zakonskih osnova.Hvala.
Pri poseti bukvalno svakog sajta ili nekih odredjenih ?Ne nego baš ova fotka što si je video na da mi na sajt da uđem, kažem bez obzira koji je u pitanju, naš domaći ili inostrani.
Nije na sve sajtove, već kad mu se ćefnePri poseti bukvalno svakog sajta ili nekih odredjenih ?
Bilo je ranije fora kad raskines ne mozes 6 meseci ponovo da potpises za njih tako su mi usmeno rekli u poslovnici u Borci e sad dal lazu verovatno...A zasto bi bio stari ?
Provajderi objave na svom sajtu podatak da ce biti povecanja cene i sl. i smatraju da su nas obavestili, a to sto od 100 njih 99 ne ide na sajt da vidi ne zanima nikog.Stvarno nisam primetio...U svakom slucaju hvala.
Ja sam ubacio usb, ne znam gde da pristupim sadržaju uopšte :/@Imotep95 i svi vi sto imate move, da li radi usb, da li se moze snimati tv program kao sto moze na starom stb?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari