Šta je novo?

Samsung PS42C410C1 - iskustva

lnicks

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2004
Poena
619
Moze li me neko posavetovati,uporedjivao sam ovog samsunga,pa par lg-a pa i panasonic 42pv80-koji bi trebao biti best buy,ali samsung sve sisa sto se tice kvaliteta slike sa pioneer dvd-a preko hdmi kabela...smorio sam likove u TM-u i na kraju nista kupio nisam,mozeli neki info,link,kojogodisnji model je ovaj samsung?
ima li ga ko i kako je zadovoljan?
tnx,poz.

Na itsvet-u cini mi se pise 310W,slicno nesto i za Panasonic i za LG,uglavnom prilicno ispod 400W proseka koji pominjete!?
NEMA vise Samsundza za 50000 u Pevecu,u Tempu i Metrou je oko 55-56000,a u Tehnomarketu ima Panasonic TH-PV70P za 58-59000 za koji mislim da je bolja kupovina od Samsundza,a mozda i od LG-a cak,iako je lanski model,da li je PV8 bolji od njega ili da uzmem PV70P ili LG PG3000,jer mi se ne svidja nesto slika na Samsungu (mutnija nego na LG-u a i bledja a isti promotivni DVD se vrti na njima,verovatno su oba rastelovani,samo izvadjeni i ukljuceni) i jos treba da gledam da li je panel S,W,C ili... da ne ubodem neko sranjce,onda mi i nije zao 2-4000 vise da uzmem neki drugi!
Ako moze konacan savet u sledecih par sati pre nego sto krenem u soping,znaci A410 sa vecim kontrastom i najmanjom cenom,PV70P iako je stariji model ali je panel sigurno medju najboljima ili PV8 za koji ne znam nazalost nista,ili LG PG3000,brzo ljudi!?
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Evo krecem u soping cim se zavrsi Wheeler dealers i najverovatnije uzimam TH-PV70P ako mi nesto drugo ne odvuce paznju,gledam ovaj spisak opcija koje ima LG PG3000 i poprilicno je dugacak,pola stvari nemam pojma cemu sluze ali je stvarno opisan do detalja,videcu sad kad odem u Tempo i Tehnomaniju sta mi najvise privuce paznju to uzimam pa javljam posle vikenda utiske!
Pozdrav ,)

A što ne 42pv8p za 57k?

A što ne 42pv8p za 57k?
A sto da ne! ;)
Uzeo sam ga danas,pola sata nakon sto sam postovao sam otisao po devojku,otisli do Tempa,pogledao sam onaj Samsung jos jednom,zgrozio se nad kolicinom OTISAKA prstiju i nad kolicinom prasine koja se vidi na njemu,otisli smo onda do Tehnomarketa,pogledali jos jednom Panasonic-e (bili su PV8P,PV80P i PV70P jedan do drugog) i tako krenem pricu sa radnikom ovo,ono...
I decko me za 5 minuta obrlati da uzmem PV8P,kaze ovaj ti je nesto slabijih opcija i sa malo manje prikljucaka od PV80P,ima noviji panel i noviju plocu (koja nam se pokazala malo"mekom"pri reklamacijama starog modela) nego PV70P koji te zanima,a kad moja devojka rece pa sto je onda jeftiniji (sta zna zensko),ovaj joj objasni da imaju novogodisnju akciju a da je"normalna"cena skoro 70000,na to sam samo rekao ZAPAKUJ JEDAN ZA PONETI!! :p
Za review cete malo da pricekate,vratio sam se za vikend u Jagodinu da uzmem opremu za Total ili Digi TV,i neku lepu policu za plazmicu,pa cu tek u ponedeljak verovatno da povezem sve da vidim kako sam utrosio parice!
Pozdrav ,)

Jel ima neke razlike izmedju a410 i c410 koji je noviji model?Juce sam bas gledao u tehnomarketu a410 i sta znam deluje mi dobar za te pare ali iz nekog razloga mi se hd ready samsung pored njega dosta vise svideo.Ne vredi od ovog gledanja po marketima nista drugacije je to u kucnoj upotrebi a drugacije ovako,****s ga.

Poslednja izmena:
Uzeo sam SAMSUNG LE-32A451C1. Kako da proverim koji je panel, jer nema ona nalepnica sa strane? I na televizoru pise da ima 30000:1 kontrast a negde pise na internetu da ima 10000:1? Pozz

Poslednja izmena:
To je onda 20% popust?

Jeste i traje do utorka, tako su mi rekli. Evo sta pise pozadi na mom A450.
Model:LE32A450C2 A
Model code:LE32A450XXH
Type no: LE32A450

Koji je panel??? Takodje na TV-u pise da ima kontrast 30000:1 a negde na internetu sam vidjao da ima 10000:1???????????
Heinz, oglasi se :). pozz i hvala

Poslednja izmena:
10000:1 je realni kontrast,mogu da pisu oni sta hoce ali taj gledaj,a za panele imas objasnjenje negde u tredu pa potrazi,nema previse strana a mislim da je u drugoj polovini ta"tabela panela"!
Pozdrav ,)

Posle malo igranja sa 50A410 mogu reci da taj tv vredi svake pare (~63k din). Velicina je stvarno ok, mada u prostoriji od ~30kvm tv dodje jos i mali, heh. Gledati Transformerse HD sa 2m na 50" je stvarno dozivljaj. Ima vise opcija od Panasonica, recimo PC rezim i sl ali... nekako mi je slika na 42PX8Es ipak bolja. Tu su boje, kontrast, sve ali nekako mi nije to to. Odnos cena/kvalitet...ok, mada ipak glasam za Panasonic.

Pa sa tom cenom mora da bude OK, jer se za te novce prodaju inače 42" plazme :)
Jel to neka akcija u pitanju?

E to je već info :)

Jeste i traje do utorka, tako su mi rekli. Evo sta pise pozadi na mom A450.
Model:LE32A450C2 A
Model code:LE32A450XXH
Type no: LE32A450

Koji je panel???

Po ovome je AU. Ali u tu seriju i ne idu S :)

Nazad
Vrh Dno