takođe što se tiče boja, nisam primetio da su išta bolje nego na LCD-u. s tim da je kod mene boja na 55/100 a kod komšije 80/100 i kod mene mi opet deluje življe.
Na PS42A410 situacija je sledeća: Kod SD (naročito analogna kablovska) kada se isključe sva poboljšanja
(Edge enhancement, black adjust i sl.) silka je ispeglana i bez šuma ali malo mutna i boje su isprane.
Ako se uključe neka od ovih poboljšanja drastično se povećava oštrina i boje su dosta življe (čak i na 50%)
ali se onda vidi šum i slika više liči na LCD. U svakom slučaju uz malo podešavanja može da se nađe zadovoljavajući kompromis.
Ne znam kakva je Toshiba, ali su na ovoj plazmi boje prilično bolje nego na Samsungu 32R81, što naročito dolazi do izražaja kod ljudske kože,
i zelene boje u prirodi (šuma, trava) - tu lcd uz sav trud i podešavanja, (bar meni) liči na crtani film.
Što se tiče crne boje, opet u poređenju sa R81, razlika je velika. Ja sam čitajući o tome, očekivao crnu koja je između ovog LCDa i CRT-ova
koje posedujem (jesu stari ali su relativno ok, Telefunken i Philips MatchLine), ali na moje iznenađenje crna je bolja nego na oba CRTa

.
Nisam mogao da ga uporedim sa direktno Panasonicom side-by-side, ali sam kod
poznanika kratko gledao PV8 i mislim da je razlika mala, ako uopšte postoji.
Inače, ko god može neka pre kupovine pogleda šta god može od TVa u kućnim uslovima jer je razlika u odnosu na radnje
(naročito za plazme - zbog jakog svetla i refleksije) prilično velika.
Mene je HD na 32", kolko god bio oštar, ostavio prilično ravnodušnim dok je na 42" potpuno druga priča.
Mogu samo da mislim kako izgleda FullHD na 50"+