Šta je novo?

Samsung PS42C410C1 - iskustva

lnicks

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2004
Poena
619
Moze li me neko posavetovati,uporedjivao sam ovog samsunga,pa par lg-a pa i panasonic 42pv80-koji bi trebao biti best buy,ali samsung sve sisa sto se tice kvaliteta slike sa pioneer dvd-a preko hdmi kabela...smorio sam likove u TM-u i na kraju nista kupio nisam,mozeli neki info,link,kojogodisnji model je ovaj samsung?
ima li ga ko i kako je zadovoljan?
tnx,poz.

Xexexe, pa nisi ni ti naivan Pioneerko :)
Kako god, jos uvek cekam, valjda ce uskoro jos negde biti akcija - ALO PRODAVCI SEKA JE DOSLA :)
Oni umesto da spustaju cene u Srbiji su svakoga dana cene tehnika sve vece, kako je to moguce???

Pa uvek se vade na povecanje uvoznih cena, na nestabilan kurs evra i sl. To verovatno donekle i ima logike, ali ubedjen sam da ima tu dobrih ugradjivanja i koriscenja prilika... Cim ovi u Metrou mogu sebi da dopuste 10-15% nizu cenu, i da verovatno ok zarade, to je to...
Elem, treba sto pre da pazaris ovu makinu, ne vredi cekati :) Zato idemo zajedno da pazarimo.

Poznata prica o Miskovicevim marzama i zasto je mleko koje se izvozi iz Srbije jeftinije u CG nego u Beogradu:D
Ma sve su to prevaranti a na kraju ispastamo mi kao poslednji u lancu, tj potrosaci:mad:
Kad ti planiras da kupis TV? Do kada je akcija?

nisam siguran, imam kod kuce katalog u pdf-u, mislim jos oko 7 dana da traje akcija. nisam jos stigao da izmerim razdaljinu za gledanje, ako bude bilo 3 metra, uzimam ga 100% u roku od par dana.

Poznata prica o Miskovicevim marzama i zasto je mleko koje se izvozi iz Srbije jeftinije u CG nego u Beogradu:D
Ma sve su to prevaranti a na kraju ispastamo mi kao poslednji u lancu, tj potrosaci:mad:
Kad ti planiras da kupis TV? Do kada je akcija?
javi cijene mlijeka u BG, a ja cu da provjerim u Delti u PG :d

Inace, ovi isti televizori su u CG 100 i vise eura skuplji u prosjeku (42 i 50" plazme)

Zovem danas Metro da proverim jel im ostalo na stanju A410, i onako usput pitam za garanciju... Kaze mi prodavac - godinu dana! Nije mi jasno na koju foru godinu dana, ako garanciju fakticki daje kk electronics, a kod njih je 2 godine garancija?

Razume li neko ovaj fenomen?

Zovem danas Metro da proverim jel im ostalo na stanju A410, i onako usput pitam za garanciju... Kaze mi prodavac - godinu dana! Nije mi jasno na koju foru godinu dana, ako garanciju fakticki daje kk electronics, a kod njih je 2 godine garancija?

Razume li neko ovaj fenomen?

A ko ti je rekao da je u KK el (Tehnomarketu) garancija na Samsung 2god?
To je dezinformacija sa sajta. Trgovci u toj radnji daju garanciju od 1 god.

Druze, bio sam neki dan u Tehnomarketu da vidim taj TV, bilo je vrlo jasno napisano da je garancija dve godine. To su nesto novo uveli od nedavno, da li je neka akcija ili sta, pojma nemam, ali 100% 2 god.

http://ser.kkelectronics.com/

Cak i na naslovnoj strani stoji da je garancija 2 godine!!!

Nego, sta su ti rekli, jel imaju na stanju A410 a da nije koriscen u radnji?

Kolika je zvanicna cena i ima li jos neki popust za kes?

Kazu da imaju jos 2-3 komada neotpakovana. Nema mogucnosti rezervacije, tako da palim odmah posle posla to da uzmem.
Cena je par dinara manje od 52.000, i nema nikakvih popusta. Jedino me jako nervira ta garancija.

Znači, ovo kupovanje plazme je hebeno do zla boga... prvo sam 5 dana čitao sve redom što sam stigao ovde i po netu, danas obišao ove fancy radnje po NBGu i onda vidim da pričate o nekim sub50k cenama... Najjeftinije što ja videh danas je uglavnom Tehnomarket ovde u blokovima i to:

Samsung 42a416 60k
Samsung 50a410 82k

Panasonic 42pv70 57k
Panasonic 42pv8p 60k
Panasonic 42pv80p 72k

LG 42pg3000 58k

Nekako naginjem ka PV8P/PV80P ali me mami i onih 50" za samo 10k više, a onda odosmo bestraga... :d Šta od ovoga trenutno imaju po Tempu i Metrou, u Pevec baš ne bih da zapucavam čak sa NBG...

Nego jel moze malo detaljnije kako da udjem u servisni meni? Hocu da vidim koliko sati je radio. Nasao sam na netu neke fore, ali nije mi uspelo.

Eh da, drzim kontrast i brightness na manje od 50, ne dozvoljavam staticne slike duze od minut, jel na jos nesto da obratim paznju u prvih 200 sati?

Za service menu pritisni redom: info, mute, menu, power i na pocetku ti pise kolko je radio,a ostalo drzis sve na 50 i nebrini nista

dok je upaljen ili dok je ugasen tv? jel bitno na kom je sourceu? jel samo da pritisnem tastere ili da ih drzim pritisnute sve zajedno?
napisao sam da sam probao, ali da nije uspelo, zato molim malo preciznije objasnjenje.

Kazu da imaju jos 2-3 komada neotpakovana. Nema mogucnosti rezervacije, tako da palim odmah posle posla to da uzmem.
Cena je par dinara manje od 52.000, i nema nikakvih popusta. Jedino me jako nervira ta garancija.

Kupio si u TM-u? Koliku si garanciju dobio?

Sad sam video imate Samsunga 42 a410 za 50000 u merkatoru

Nazad
Vrh Dno